Aegean's Airbus Α320 Family

• Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Η LTU δεν ειναι charter εταιρια. Εχω ταξιδεψει μ'αυτην και ειναι σχεδον full frills.

Συγνωμη για το off topic.

Καλημέρα
Έχω μια απορία, πριν η Aegean καταλήξει σε Α320 που τα θεωρώ πολύ καλά αεροπλάνα είχε σκεφτεί τίποτα άλλο?
Ας πούμε 737NG? Η A321?

Η δεν skeuftike ποτε κατά ανάλογο και διάλεξε από την αρχή τα A320

Είναι μάλλον αυτονόητο ότι όταν πρόκειται να πληρώσεις 800εκ euro για να αγοράσεις κάτι, το πλέον πιθανό είναι ότι το ψάχνεις...

800 euro για μια τηλεόραση δίνεις και πας σε κάνα - δυο μαγαζιά... Αν βάλεις και έξι μηδενικά από πίσω, μάλλον το ψάχνεις πιο πολύ...

Πολύ καλή επιλογή το A320, είναι ενα πολύ επιτυχημένο αεροσκάφος. Σίγουρα θα είχαν γίνει οι απαραίτητες μελέτες κόστους-αναποδοτικότητας.

Πάντως και το 737NG θα ήταν μια εξαίρετη επιλογή, αλλά να δούν και τίποτα άλλο τα Ελληνικά μάτια των spotters :D

Πολύ καλή επιλογή έλεγαν οτι ήταν και τα RJ.Πόσοι όμως κρίνουν τώρα οτι για τις πτήσεις στα ελληνικά νησιά καλύτερη επιλογή είναι τα ATR;Επίσης,μια μελέτη σκοπιμότητας δεν είναι καλή απλά επειδή έγινε ενω ίσως θα μπορούσε να μην έχει γίνει.Ξέρουμε τα κριτήρια που τέθηκαν;Εντάσσεται ο συγκεκριμένος τύπος στα μελλοντικά πλάνα της εταιρείας;Εξετάσθηκαν ισομερώς τα εμπορικά με τα επιχειρησιακά κριτήρια και οι δυνατότητες τεχνικής υποστήριξης;Νομίζω οτι υπήρξε φυσιολογικός ενθουσιασμός σχετικά με τα ΝΕΑ Α320 της Α3 ενώ χρειάζεται λίγο περισσότερο προσεκτική αξιολόγηση χωρίς να εννοώ οτι ο ενθουσιασμός είναι αθέμιτος.Κάθε άλλο!Είναι πολύ απαραίτητος!

AlexSwed":1rjfiq5t said:
Καλημέρα
Έχω μια απορία, πριν η Aegean καταλήξει σε Α320 που τα θεωρώ πολύ καλά αεροπλάνα είχε σκεφτεί τίποτα άλλο?
Ας πούμε 737NG? Η A321?

Η δεν skeuftike ποτε κατά ανάλογο και διάλεξε από την αρχή τα A320

Ο διαγωνισμός ηταν μεταξή Α320/321 και 737NG.

Να μια χρήσιμη πληροφορία!Έγινε διαγωνισμός για τη μελέτη σκοπιμότητας;Έχουμε πληροφορίες;

Θέλω επίσης να ρωτήσω πως μπορούμε να διασταυρώσουμε τις ακριβείς ημερομηνίες κατασκευής αυτών των αεροσκαφών.Ευχαριστώ.

Φιλε alex 96 ,
νομιζω καταλαβαινεις και μονος σου οτι η εταιρια πολυ θα ηθελε το Α320 να ειναι απολυτα καταλληλο απο ολες τις αποψεις και για εσωτερικο και για Ευρωπη....
Αλλα κανενα 150θεσιο τζετ ουτε το 737NG δεν κανει για εσωτερικο..

Οποτε τι να κανει να μην παραγγειλει τιποτα ?
Και τα 2 ειναι ισοδυναμα για Ευρωπη και απο κει και περα υπαρχουν και αλλοι παραγοντες που παιζουν ρολο στην παραγγελια
και το φανταζεσαι και εσυ...
Στο κατω της γραφης δεν πηρε και .... tupolev για να ειμαστε τοσο σκεπτηκιστες....

Καλημέρα!
Μήπως ξέρει κανείς αν το Α320 πέταξε σήμερα δοκιμαστικά ATH-HER-ATH???
Με κάθε επιφύλαξη κάτι τέτοιο έμαθα.Και πάλι με κάθε επιφύλαξη