Aegean: Neo ή MAX

  • Thread starter Thread starter Speedbird8
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γενικότερα, δεν εντυπωσιάστηκα από την αρθρογραφία του site. Φτηνές αντιγραφές και μπόλικο σανό.
 
Σήμερα αναμένεται η μεγάλη είδηση ( σύμφωνα με τα λεγόμενα ιπτάμενων, στα social media ) ...

Για να δούμε :)
 
Συμφωνα με το Capital.gr http://www.capital.gr/epixeiriseis/...-apriliou-oi-anakoinoseis-gia-boeing-i-airbus ακομα αναμενεται η αποφαση. Πραγματικα αρχιζει και γινεται λιγο αστειο απο μηνα σε μηνα και απο μερα σε μερα. Δεν κατλαβαινω γιατι το κανουν αυτο. Ισως για θεμα marketing δεν μπορω να το καταλαβω. Νομιζω οτι ειναι σχεδον αδυνατο να υπαρχουν τοσο εντονες συζητησεις.

Η δικη μου αποψη ειναι οτι αυτο εχει ηδη αποφασιστει εδω και καποιο καιρο. Σας το εχω πει Airbus για πολλους λογους. Επισης τωρα διαβαζω οτι θελουν να τα παρουν απο το 2020 οποτε αλλος ενας λογος που δεν υπαρχει περιπτωση για μενα να επιλεξουν MAX λογο τεραστιου backlog.
 
Πραγματικα αρχιζει και γινεται λιγο αστειο απο μηνα σε μηνα και απο μερα σε μερα. Δεν κατλαβαινω γιατι το κανουν αυτο. Ισως για θεμα marketing δεν μπορω να το καταλαβω. Νομιζω οτι ειναι σχεδον αδυνατο να υπαρχουν τοσο εντονες συζητησεις.

Καλά, δεν αγοράζουν και καραμέλες. Εδώ κτήριο να μετακομίσει μια εταιρεία ψάχνεις και μπορεί να δαπανήσεις κάνα χρόνο. Όχι να αγοράσεις αεροπλάνα. Προφανώς το ψάχνουν πολύ και προφανώς το τι αεροπλάνα θα πάρουν ενδιαφέρει εκείνους και κάτι Aviation junkies σαν και εμάς (α, ΟΚ, μπορεί επίσης την Αμερικάνικη, Γερμανική & Γαλλική πρεσβεία).

Στο marketing κάποτε λέγαμε για A320ceo και σε διαβεβαιώ ότι ενδιέφερε (ή το καταλάβαιναν) ελάχιστοι...
 
η μετοχη εχει παρει την ανοδο τον τελευταιο καιρο.
οποτε αφου κερδιζεις το καθυστερεις να πεις λιγο για οσο παει.
ολα ειναι θεμα σωστου timing.
 
Υπάρχει μια (ανεπιβεβαίωτη) πληροφορία για ανακοίνωση την Τετάρτη 28/3.
 
Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μόνο 30..ακόμη και το Bloomberg έλεγε για τουλάχιστον 50..δεν μπορώ να διαβάζω μακακίες..η Αιγαίου πρέπει να έχει τουλάχιστον 60 τζετ αεροσκάφη μέχρι το 2023 για να έχει συνολικό στόλο 75 αεροσκάφη το ίδιο έτος.
 
Γιατί πρέπει; Δεν το καταλαβαίνω. 30 είναι αρκετά μεγάλη παραγγελία για την Αιγαίου και υπόψιν δεν θα τα αντικαταστήσει τον στόλο της σε μια νύχτα. Νομίζω ότι όλα αυτά είναι απολύτως λογικά και ανυπομονώ να δω ένα 320ΝΕΟ τι είδους περισσότερου κέρδους θα δώσει στην εταιρία
 
Top