aakunz
Concorde-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- GRL
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGKC
Η δραματική κατάσταση στα lounges επιδεινώνεται και από τους ίδιους τους επιβάτες, που εκμεταλλεύονται τις παροχές. Έχω μπει σε lounge που παρέπεμπε περισσότερο σε παιδότοπο, με οικογένειες που είχαν φέρει τα σατανιασμένα τους μέσα. Στο lounge της SkyServ έχω ζήσει τη θλιβερή εμπειρία, να έχουν απλωθεί στην πλάτη του μπροστινού μου καθίσματος ένα ζευγάρι πόδια μαζί με τις σαγιονάρες τους (έτσι βολευόταν η κυρία, με τα πόδια ψηλά). Στα περισσότερα lounges (και στης Αιγαίου), με εκνευρίζει απίστευτα το φαινόμενο των επιβατών που μαζεύονται επάνω στους πάγκους σα σμήνη από ακρίδες, γεμίζουν το ένα πιάτο μετά το άλλο, με είδη που δεν πρόκειται να καταναλώσουν και τα παρατούν στα τραπέζια, απλά και μόνο επειδή είναι τζάμπα, ενώ ταυτόχρονα μιλούν στο κινητό, γράφοντας κανονικά τους γύρω τους, που περιμένουν να σερβιριστούν. Είναι σπατάλη, αγένεια, έλλειψη ενσυναίσθησης και όχι, δεν είναι λιγότερο απολίτιστοι από τους πελάτες των budget εταιρειών, γιατί εν τέλει, το να φέρεται κάποιος πολιτισμένα και με ευπρέπεια δεν είναι θέμα οικονομικής άνεσης, αλλά αξιοπρέπειας.
Υπάρχει μία πολύ ωραία τουρκική παροιμία για αυτήν την κατάσταση, που λέει πως όταν ένα βόδι μπαίνει σε ένα παλάτι, δε γίνεται βασιλιάς, το παλάτι ωστόσο γίνεται στάβλος*
Και μιλώντας για Τουρκία, δείτε μία πολύ ενδιαφέρουσα δημοσίευση για τον πολιτισμό του THY lounge στο IST.
*) «Öküz saraya çıkınca kral olmaz, ama saray ahır olur»
Υπάρχει μία πολύ ωραία τουρκική παροιμία για αυτήν την κατάσταση, που λέει πως όταν ένα βόδι μπαίνει σε ένα παλάτι, δε γίνεται βασιλιάς, το παλάτι ωστόσο γίνεται στάβλος*
Και μιλώντας για Τουρκία, δείτε μία πολύ ενδιαφέρουσα δημοσίευση για τον πολιτισμό του THY lounge στο IST.
*) «Öküz saraya çıkınca kral olmaz, ama saray ahır olur»