Aegean Lounge

• Thread starter Thread starter sv1xv
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Λίγο καφριλα, αν χρησιμοποιήσεις το κουπόνι, θα μπορούσες να πεις σε κάποιο από τα διαθέσιμα lounges;

Γιατί οχι; Μπορεί να θες να καθίσεις κάπου. Πάντως μια φορά πήγα να το χρησιμοποιήσω και εκεί δεν το γνώριζαν καν. Ούτε μπορούσαν να σκαναρουν το boarding και την miles & bonus. Στο cinnabon. Άλλη μια φορά δεν ασχολήθηκα διότι ήταν ταξίδι από την εταιρία.
Λίγο πριν τα κουπόνια σου έλεγε στο counter ότι μπορείς να πας στης goldair. Τωρα οχι. Αλλα έτσι και αλλιώς μπορείς να πας, είχα πάει χωρίς να μου το χουν πει.

Δουλέψε παιδιά κ εξαργύρωση του κουπονιού κ πρόσβαση στο lounge, που σχεδόν άδειο ήταν.

σήμερα εξαργυρωσα το τελευταίο κουπόνι. έχω αλλά 2 αλλά δεν θα ισχύουν από αύριο. πάντως όπου και να πήγα όλοι μου προτειναν να πάρω παραπάνω πράγματα για να καλύψω το ποσό.

Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι άνοιξε σήμερα, ήμουνα εκεί σήμερα πρωί. Έγινε παρόμοια με το Lounge στη Θεσσαλονίκη, γενικά μου άρεσε.

IMG_20221210_061552_HDR.jpgIMG_20221210_062357_HDR.jpg

Είχε και περισσότερες επιλογές για φαγητό απ΄ότι πριν. Βέβαια, και στη Θεσσαλονίκη το Catering άλλαξε από τον Σεπτέμβριο, δεν ξέρω εάν τότε άλλαξε και στην Αθήνα (τις τελευταίες φορές που ήμουνα στην Αθήνα πήγα στο Lounge της LH)

Από άποψη χωρητικότητας (θέσεις καθήμενων :-) ); Σας έδωσε την εντύπωση ότι αυξήθηκε ή παραμένει η ίδια;

Βλέπω οτι έφυγαν οι πολλές πολυθρόνες, για πιο συντομη παραμονή. Ποσο να κατσεις στην ξύλινη καρέκλα.

Έχει και ζώνες με πολυθρόνες (δεν φαίνεται καλά στις εικόνες μου), αν και μου φαίνεται λιγότερες απ΄ότι πριν. Είναι όπως στη Θεσσαλονίκη, διαφορετικές ζώνες με διαφορετικά καθίσματα.

Συνολικά θα έλεγα ότι έχει λίγο περισσότερες θέσεις από την παλιά, αλλά μάλλον η διαφορά δεν είναι μεγάλη.