Aegean Cabin Crew

Δεν ξέρω εάν είναι νέες ή παλιές αλλά όντως φέτος παρουσιάζεται μια εντονότερη ομοιομορφία σε όσα ο συμφορουμίτης αναλυτικώς παρέθεσε

:twisted: :twisted: οκ παιδες οταν λεω υπερβολικο μπουστο εννοω ειτε πλαδαριασμενο ειτε oversized σε σχεση με το σωμα και κατα τα προτυπα των ιπταμενων αερ/δων.Οσο για το πως διακρινω τις νεες;1ον)Κυκλοφορουν μπουλουκια με καρτες λευκες "AEGEAN CABIN CREW' και κρατωντας τα training manuals ανα χειρας 2ον)Δεν εχουν αποκτησει ακομα το τουπε της "παλιας' ιπταμενης και συμπερφερονται ευγενικοτατα.
Παντως σαν επιλογες αν τις δεις ολες στην σειρα δεν υπαρχει περιπτωση να θυμηθεις τα ονοματα τους ουτε να τις ξεχωρισεις.Ισως καποιες κοπελες που ειχαν το "πακετο" και απορριφθηκαν να εχουν καποιο δικιο ως προς την εμφανιση και μονο.

AirServ":6id3a8tb said:
οταν λεω υπερβολικο μπουστο εννοω ειτε πλαδαριασμενο ειτε oversized σε σχεση με το σωμα και κατα τα προτυπα των ιπταμενων αερ/δων.
Δηλαδή τα πρότυπα των ιπτάμενων συνοδών (και όχι "ιπτάμενων αεροσυνοδών" :doubt: !!!!!) είναι να έχουν υπερβολικό μπούστο;
AirServ":6id3a8tb said:
Παντως σαν επιλογες αν τις δεις ολες στην σειρα δεν υπαρχει περιπτωση να θυμηθεις τα ονοματα τους
...ενώ αν προσλάμβαναν με καθαρά κριτήρια πχ super model θα μπορούσες να συγκρατήσεις ονόματα;!;!;!;!

Με ειχαν καλεσει να παω στην συνεντευξη του ηρακλειου ομως μου ετυχε κατι κ δεν μπορεσα να παω,γνωριζει καποιος εαν μπορω να επικοινωνησω μαζι τους να παω σε καποια αλλη προγραμματισμενη συνεντευξη?

Καλησπέρα!Έχουν καλέσει καμία κοπέλα η οποία πέρασε από συνέντευξη στο Ηράκλειο?

aakunz":n22us34f said:
Συγγνώμη που διακόπτω αυτήν την ενδιαφέρουσα συζήτηση, αλλά λύστε μου μια απορία: Πώς «βγαίνουν» οι τρύπες από τα αυτιά;
Από πείρα... τέκνων οι τρύπες "κλείνουν" σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα αν δεν ξαναβάλεις σκουλαρίκι. ;)

ΟΚ GP707 ως προς των αεροσυνοδων φταιει ο δαιμων του Τ9 του κινητου και η ωρα αναρτησης..Ως προς τα προτυπα αναφερομαι σε αυτον τον σωματοτυπο που συνηθως βλεπουμε ολοι οταν πεταμε...Μεχρι τωρα δεν εχω δει παντως καμια Ντολυ Παρτον... :D :D

Είμαι καινούργια στο Forum κι υποθέτω πως ο σκοπός δημιουργίας του είναι να αποτελεί φορέα ενημέρωσης προς τους ενδιαφερομένους. Ως εκ τούτου παρατηρώ πως δημιουργείται μια διάθεση λασπολογίας προς την εταιρεία. Καταλαβαίνω την απογοήτευση μιας αποτυχίας. Και ποιος δε θα στεναχωριόταν; Από εκεί και πέρα όμως δε θα πρέπει να γινόμαστε μικροπρεπείς κι αγενείς. Η εκάστοτε εταιρεία, ο κάθε εργοδότης έχει δικαίωμα να διαλέγει ανθρώπους που ταιριάζουν στην αισθητική του και σε αυτό που λέμε λαϊκά «τα χνώτα του». Συμβατό με αυτόν τον παράγοντα δε σε κάνει ούτε το πτυχίο σου, ούτε οι ξένες γλώσσες σου, ούτε κανένα άλλο προτέρημα που κοσμεί το βιογραφικό σου. Έχει να κάνει με την ταύτιση της ιδιοσυγκρασίας σου και των απαιτήσεων του εργοδότη. Κι αυτό δεν εμπίπτει ούτε σε προσωπικές διαφορές, ούτε σε μεροληψία κανενός. Οι άνθρωποι ψάχνουν κάτι συγκεκριμένο, κάτι που να ταιριάζει με τη γραμμή που ακολουθεί η εταιρεία. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Ας μην κάνουμε τραμπουκισμούς κι ας μην τρομοκρατούνται και τα νέα παιδιά που μπαίνουν για να διαβάσουν.

Εγω,να υποθεσω οτι εχεις στειλει αιτηση στην εταιρεια;