Aegean Cabin Crew

geia sas kai apo mena....alitheia mipws gnwrizei kapoios na mou pei giati enw ekleise o prwtos kyklos proslipsewn kanoun auti ti stigmi k deutero??einai anisixitiko??to lew apo tin apopsi na min yparxoyn paidia stin anamoni gia na ergastoun..gnwrizei kapoios kati?

Ξέρει κανένας τίποτα για τις συνεντεύξεις στην Αθήνα ή την Ρόδο? Πότε θα γίνουν? Επίσης για τις συνεντεύξεις πόσο καιρό πριν σε ειδοποιούν ? Παίρνουν τηλέφωνο ή μέσω μέιλ?

Κορίτσια πάντως εμένα μου έστειλαν email προχτές οτι οι θέσεις για ΑΘηνα που είχα στείλει βιογραφικό έκλεισαν και η διαδικασία τελείωσε όποτε να μην ελπίζουμε άδικα εύχομαι σε όσα κορίτσι πήρανε καλές πτήσεις και καλη αρχή

Και για όσες ενδιαφέρονται ανακοίνωσε θέσεις και η Astra για Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο αυτά

Μήπως σου είναι εύκολο να μου πεις σε ποιο μέιλ επικοινώνησες μαζί τους?

skyfall":3l4deshm said:
Κορίτσια πάντως εμένα μου έστειλαν email προχτές οτι οι θέσεις για ΑΘηνα που είχα στείλει βιογραφικό έκλεισαν και η διαδικασία τελείωσε όποτε να μην ελπίζουμε άδικα εύχομαι σε όσα κορίτσι πήρανε καλές πτήσεις και καλη αρχή

Γειά σου!
Έστειλες εσύ να ρώτησεις ή απλά σε ενημέρωσαν;
Γιατί ούτε εγώ έχω επιλεχθεί αλλά δεν μου έστειλαν κάτι.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ??ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ??
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

κορίτσια απλά μου έστειλαν email

Γεια σας. Εμενα σημερα με πηραν τηλεφωνο για συνεντευξη την Δευτερα. Αλλα εχω τατουαζ καινθα με κοψουν. Θα παω για την εμπειρια. Καλη επιτυχια σε ολους και ψυχραιμια. Νομιζω πως ειναι το βασικοτερο προσον για μια αεροσυνδο, ειτε την παρακολουθουν ειτε οχι!!!

Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Αν επιτρέπεται που είχες δηλώσει για βάση ?