Aegean Cabin Crew

Κάλεσαν και εμενα σημερα το πρωι!! :D

Επειδή χθες είχα μάθημα όταν με κάλεσαν κ δεν άκουσα καλά μπορείς να μου πεις που είναι η συνέντευξη?τους κάλεσα πισω όμως δεν απάντησαν!

Αν σε έχουν καλέσει όντως, θα σου στείλουν e-mail, με τοποθεσία και ωρα.

Θα περιμενω τοτε! Ευχαριστω!

Στο αεροδρόμιο, στα γραφεία της Αιγαίου :)

Καλησπερα παιδια και συναδερφοι!!!! Ευχομαι οσοι περιμενουν τηλεφωνημα να προσληφθουν και να κανουν το ονειρο τους πραγματικοτητα! Εχετε ακουσει τιποτα για νεες συνεντευξεις για Αθηνα? Εχουν καλεσει κανεναν απο εσας? Γιατι ανανεωσαν την αγγελια μετα τις πρωτες προσληψεις αραγε .... :?:

Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου εννοείς έτσι?? Όχι της Αθήνας... Γιατί δεν είμαι από Ηράκλειο μένω Αθήνα κ μάλλον δεν θα καταφέρω να ερθω...Εσύ θα πας?

Καλημέρα κορίτσια..Γνωρίζει καμιά τίποτα για τις συνεντεύξεις στην Ρόδο? Πότε θα γίνουν? Έχει ειδοποιηθεί καμία? :D :rolleyes:

Dimandread":cumr5d83 said:
Καλησπερα σε ολους σας. Θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις προκειμενου καποιος να με βοηθησει.πηγα και στις δυο συνεντευξεις και περιμενω τα αποτελεσματα.ωστοσο η δευτερη συνεντευξη που τ δικο μας γκρουπ ειχε 20 ατομα την επομενη μερα ειδοποιησαν 4 ατομα απο το δικο μας γκρουπ για την εναρξη της εκπαιδευσης.θα παρουν αλλα ατομα?τελειωσαν τα τμηματα εκπαιδευσης?ως ποτε να περιμενω απαντηση?βοηθηστε με γτ εχω αγχωθει..θεωρω οτι τα πηγα καλαα στη συνεντευξη.σας ευχαριστω εκ των προτερων.
καλημερα!!ήσουν στην συνέντευξη και την Τετάρτη και την Πέμπτη και ενώ μας είπαν ότι θα μας ειδοποίησουν σε μια εβδομάδα κάποιες κόπελες της ενημέρωσαν από την επόμενη μέρα κιόλας? κοίτα. .Αυτό δεν ειναι καλο σημαδι για μας που περιμενουμε!!έγω θα δώσω μια παράταση στην αγωνία μου μέχρι σήμερα στις 5..αν δεν έχουν πάρει μέχει τότε θα το βγάλω από το μυαλό μου!καλή επιτυχία ..ελπίζω να πάνε όλα καλα
Tik tak":cumr5d83 said:
Καλημέρα. Στο δεύτερο στάδιο της συνέντευξης στις 3/3/16 μας είπαν πως θα ειδοποιηθούμε εντός μιας εβδομάδας. Υπάρχει κάποια κοπέλα από εκείνη την ημέρα που να ειδοποιήθηκε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
καλημερα!!ούτε εγώ έχω ειδοποιηθεί. .Έχω ανταλλάξει αριθμό με άλλη μια κοπέλα ..ακόμη κ εκείνη δεν μου έχει πει κάτι ούτε θετικό ούτε αρνητικό. .

Καλησπέρα σας!
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε υπόψη σας ποιος είναι ο μισθός για ιπτάμενη αεροσυνοδός στην aegean. Από ότι διάβασα δεν σε ενημερώνουν για αυτό στη συνέντευξη.