Aegean Cabin Crew

χαχαχαχα! Αν πάει σ' εμένα αυτό μάλλον κάποιος δεν ξέρει να διαβάζει !
Συμφωνώ με το Σοφακι στον μη τσακωμό αλλά το θεωρώ άτοπο να το λέει την στιγμή που οι περισσότεροι εδώ μιλάνε με απαράδεκτο τρόπο για την πρώτη και μοναδική κοπέλα που είπε ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαίνει σε αυτά τα event της Α3. Το ότι το συνδύασα με την απειλή των recruiters ναι, μάλλον ήταν λάθος. (και εύχομαι να ήταν)

Πολλες φορες αλλα εννοουμε με τα λεγομενα μας και αλλιως τα καταλαβαινει ο καθενας μας,κατι αναλογο εγινε και τωρα,δεν εχω καποιο προβλημα ουτε με την στελλα ουτε με εσενα ουτε και με καποιον αλλον εδω μεσα, δεν σας γνωριζω και ουτε με γνωριζεται, γιαυτο και το θεωρησα παραλογο να μαλωνουμε. Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω την στελλα και την καθε στελλα που ειχε ασχημη εμπειρια, δυστυχως ομως δεν ειναι στο χερι μου,ολες και ολοι μας αγωνιζομαστε για κατι. Εμενα δεν με καλεσαν καν, και το οτι ειπα ας μην μαλωνουνε δεν το εκανα για να φανω καποια.

aakunz":oor8grfb said:
Νομίζω πως όλα αυτά δείχνουν ότι σε αυτή τη χώρα, ο αεροπορικός πολιτισμός του HR και του επιπέδου των υποψηφίων έχει πολύ δρόμο για να διανύσει.

Με όλο τον σεβασμό στην κρίση σου υπερπράχτωρ της καρδιάς μου σε υπενθυμίζω οτι προσφάτως συνεπληρώθη έτος από του τραγικού δυστυχήματος της German Wings....Ας μην φέρνουμε παράδειγμα τα αλλοδαπά ΗR τα οποία e-assed(δλδ ε-κώλωσαν) και δεν τον πέταξαν εκτός καμπίνας τον δυστυχή πολλώ δε μάλλω τον προσέλαβον.
To rejection letter είναι κανόνας και δείχνει πόσο οργανωμένη είναι μια εταιρεία πράγμα για το οποίο αμφιβάλω για το HR της aegean...
Μόλις βρω χρόνο ίσως γράψω 'ένα συγκριτικό για τις ιπτάμενες και την συμπεριφορά τους όχι σε θέματα εμφάνισης αλλά ασφαλείας και διαχείρισης κρίσεως

Καλημέρα. Στο δεύτερο στάδιο της συνέντευξης στις 3/3/16 μας είπαν πως θα ειδοποιηθούμε εντός μιας εβδομάδας. Υπάρχει κάποια κοπέλα από εκείνη την ημέρα που να ειδοποιήθηκε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπερα σε ολους σας. Θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις προκειμενου καποιος να με βοηθησει.πηγα και στις δυο συνεντευξεις και περιμενω τα αποτελεσματα.ωστοσο η δευτερη συνεντευξη που τ δικο μας γκρουπ ειχε 20 ατομα την επομενη μερα ειδοποιησαν 4 ατομα απο το δικο μας γκρουπ για την εναρξη της εκπαιδευσης.θα παρουν αλλα ατομα?τελειωσαν τα τμηματα εκπαιδευσης?ως ποτε να περιμενω απαντηση?βοηθηστε με γτ εχω αγχωθει..θεωρω οτι τα πηγα καλαα στη συνεντευξη.σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Τότε δεν εχουμε επιλεγει :(

Υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με την διαδικασία αξιολόγησης που ξεκίνησε σήμερα στη Θεσσαλονίκη; Έως πότε θα συνεχιστούν οι συνεντεύξεις και αν υπήρχαν άντρες υποψήφιοι. Υπάρχουν πολλά άτομα που δεν τους έχουν καλέσει ακόμα για συνέντευξη.

Γεια σας!με κάλεσαν σήμερα για συνέντευξη στο Ηράκλειο την επόμενη Τετάρτη.υπάρχει κάποια άλλη κοπέλα που της τηλεφώνησαν?