Τόσο μεγάλο προβλημα έχετε κάποιοι που η Stella1989 είπε την αλήθεια για την κατάσταση που αντιμετωπίσαμε στην "συνέντευξη" της Aegean ;
Ξέρεις το να λέγεται με κατά τ' άλλα ήρεμους τόνους η φραση "χαίρομαι που δεν πέρασες στην συνέντευξη", ή το να κρίνετε ότι όποιος διαφωνεί με ενα σύστημα επιλογής και το εκφράζει ειναι ακατάλληλος για αεροσυνοδος/φροντιστής, υποτιμάτε οι ίδιοι το επάγγελμα, είναι σαν να λέτε ότι ικανός για πλήρωμα καμπίνας είναι όποιος δεν έχει αντιρρήσεις, δέχεται ένα άδικο σύστημα επιλογής, συναινεί στο ότι η γνώση του των ξένων γλωσσών μπορεί να εξεταστεί και συνοψίζεται στη γνώση της έκφρασης "overhead bin" ή στο "please, fasten your seatbelts" κλπ κλπ.
Υποτιμάτε οι ίδιοι το επάγγελμα και τους ασκούντες αυτό.
Stella 1989 δεν ξέρω αν πρόκειται ποτέ να το δεις, συγχαρητήρια από εμένα που είχες το θάρρος μέσα από έναν τόσο αφιλόξενο χώρο να πεις την δικαιότατη αποψή σου με την οποία, πίστεψέ με, συμφωνούν πολλές από τις κοπέλες που παρεβρεθησαν στο event αυτό που μας ονόμασαν συνέντευξη και ήταν οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτό.
ΥΓ1: Φίλε που λες για τα κριτήρια της Etihad και των εταιρειών-κολοσσών του Κόλπου, κρίμα. Το σύστημα επιλογής τους είναι αξιοκρατικότατο και δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει εκείνο της British Airways ή της Delta. Αντιθέτως. Ντροπή να μιλάς έτσι για τους χιλιάδες Εργαζόμενους των εταιρειών εκείνων. Αν οι εργαζόμενοι της Aegean, όπως λες, της έδωσαν το βραβείο της Best Regional Airline στην Ευρώπη, το πλήρωμα, το ίδιο το πλήρωμα της Etihad έχει βραβευθεί ως Best cabin crew, νομίζω στον κόσμο αλλά επειδή γράφω από κινητό δεν μπορώ να το τσεκάρω αμέσως, και οι εργαζόμενοι της Qatar (ένα εξόγκωμα στον κόλπο ειναι και το Κατάρ) της έχουν προσφέρει το βραβείο Best Airline of the World.
ΥΓ2: Γελάω με την κοπέλα που μόλις είδε τα σχόλια τύπου "οι recruiters παρακολουθούν" και "μια αεροσυνοδός δεν εξεγείρεται τόσο έντονα" μπήκε για να γράψει να μην τσακωνόμαστε. Εντάξει αγάπη μου, θα σου έρθει μήνυμα εντός ολίγου ότι προσεληφθης/είσαι σωστή εργαζόμενη.