Aegean Cabin Crew

Χαχαχα, αυτό δε θα το έκανα ούτως ή άλλως. Απλά έχω ακούσει για eyeliner και κόκκινο κραγιόν... Γι αυτό ρώτησα.

Όχι δε πήρα τηλ στην κυρία Σάμιου κ δε θα παρακαλέσω για να με πάρουν, έλεος! Επρεπε να μας ειδοποιήσουν για το τι θέλουν. Μιλάω για τις 25-26 ότι κάλεσαν ήδη γιατί ήμουν στις 26 κ κάλεσαν μια ήδη, Ο atr42 έχει δίκιο αλλά θα του πω να μην ασχολείται, κυριολεκτικά αυτή η αεροπορική παίρνει άτομα χωρίς πολλά πολλά για να μη τα παρατάνε εύκολα, δε τους ενδιαφέρει το βιογραφικό ούτε κάτι άλλο. Όσα λιγότερα έχεις, τόσο το καλύτερο. Κ ούτε στην εμφάνιση δε δίνουν σημασία, μέτρια Ελληνίδα αν είσαι μπήκες.

Συμφωνώ απόλυτα!

Αυτό που απολαμβάνω όλα αυτά τα χρόνια σ' αυτό το thread, είναι ότι όλες / όλοι σκίζεστε να μπείτε στην Aegean, γίνεται ο κακός χαμός εδώ μέσα και μόλις σας που ΟΧΙ, τους θάβετε με την μπουλντόζα. Μετά, στην επόμενη προκύρυξη, ξανμπαίνετε στο forum, γινεται το σχετικό μπάχαλο και ξαναπάτε στις συνεντεύξεις, ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ FORUM ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ από τις recruiters της Aegean, Που κάνουν το σχετικό profiling από τα γραφόμενά σας, και φυσικά σας περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες, στη συνέντευξη.

Κάτι επίσης ενοχλητικό, κι αυτό αφορά την Aegean κι όχι εσάς, είναι η συνεχής ανανέωση του προσωπικού κάθε 6-9 μήνες, πράγμα που στερεί τη δυνατότητα πόκτησης εμπειρίας, οπότε η ασφάλεια της πτήσης περνάει σε δεύτερη μοίρα , σε σχέση με το image και την καραμελίτσα κατά την υποδοχή.

Προσωπικά, προτιμώ τις ξένες αεροπορικές, με τα "γερασμένα" κι όχι τόσο glamourous πληρώματα, που όμως έχουν χρόνια εμπειρίας στις πλάτες τους.

Αν αναφέρεσαι σε εμένα, δεν νομίζω να "έθαψα" κανέναν, και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν παρακολουθείτε ή όχι το forum, που το γράφεις και με κεφαλαία, τι δηλαδή δε κατάλαβα, θα με φοβίσεις ; δεν θα μπορώ να εκφράσω τη γνώμη μου; Ξέρεις κάτι φίλε σε μια δουλεία δεν έχει δικαίωμα να κρίνει μόνο ο εργοδότης των εργαζόμενο, αλλά και ο εργαζόμενος τον εργοδότη. Εγώ, όπως και άλλοι συνυποψήφιοί μου ήμασταν τυπικοί, φορέσαμε το επαγγελματικό ένδυμα, ήμασταν εκεί στην ώρα μας, κάναμε την καλύτερη προετοιμασία για την παρουσίαση του εαυτού μας και κριθήκαμε γι αυτό. Είναι λοιπόν παράλογο να τους κρίνουμε και εμείς ; Που είναι ο επαγγελματισμός σου όταν αφήνεις τόσα νέα παιδιά να ελπίζουν ενώ γνωρίζεις ότι τα έχεις απορρίψει ; Γιατί σε υποερώτηση συνυποψηφίου μου, μία εκ των πέντε συνεντευξιαστών απάντησε πως θα ενημερωθούμε εντός εβδομάδας τηλεφωνικώς ανεξαρτήτως αποτελέσματος ; Δεν βλέπω λοιπόν κάτι παράλογο, και πραγματικά εύχομαι να διαβάζουν τις αναρτήσεις στο forum, ώστε να βελτιωθούν και να αποκτήσουν περισσότερο επαγγελματισμό.

Παιδιά μην ψαρώνετε να λέτε αυτό που νιώθετε κανείς δεν είναι κατώτερος κανενός, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σας υποβαθμίζει, φροντίστε να διατηρήσουμε την ελευθερία του λόγου ακέραιη !

flying Doc":2ufucekr said:
Κάτι επίσης ενοχλητικό, κι αυτό αφορά την Aegean κι όχι εσάς, είναι η συνεχής ανανέωση του προσωπικού κάθε 6-9 μήνες, πράγμα που στερεί τη δυνατότητα πόκτησης εμπειρίας, οπότε η ασφάλεια της πτήσης περνάει σε δεύτερη μοίρα , σε σχέση με το image και την καραμελίτσα κατά την υποδοχή.
Δεν γίνεται πλήρης ανανέωση στο πλήρωμα καμπίνας για να μην υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης εμπειρίας. Απλά οι συμβάσεις είναι 6μηνες ή 9μηνες και μετά ανανεώνονται σε όσες είναι καλές στη συγκεκριμένη θέση. Πάντα υπάρχουν απώλειες (δεν ήταν καλές στη δουλειά τους, δημιούργησαν προβλήματα, έφυγαν γιατί δεν τελικά δεν τους άρεσε η συγκεκριμένη δουλειά ή οι συνθήκες, ,βρήκαν κάτι άλλο κλπ) οι οποίες και αναπληρώνονται με νέες προσλήψεις.

Κανεις δεν "έθαψε" κανέναν. Αφου λες οτι το forum το παρακολουθούν,μακάρι να διαβάσουν αυτα τα μηνύματα, μήπως αλλάξουν κατι στην πολιτική τους. Εμείς πήγαμε στο αεροδρόμιο (2 φορες) που δεν ειναι και διπλα , και ουτε μια απάντηση με Mail δεν λάβαμε, δεν ασχολήθηκε κανεις. Και μετα λένε οτι η Aegean μας προσέχει.. Το είδαμε όλοι..

Vla 95 ποιός σου είπε ότι μας προσέχει; Eδώ δε σέβονται άτομα που έρχονται από άλλες πόλεις ή νησιά της Ελλάδας για χάρη τους και όχι μόνο αυτό αλλά μας κοροϊδεύουν από πάνω με τις "προδιαγραφές" τους! Θα συμφωνήσω μαζί σου κ δεν ήσουν κακιά/κακός! Δε ξέρουν ούτε βασικά αγγλικά, ειλικρινά όμως. Αν δε γουστάρουν τα καλά βιογραφικά τότε να μη τα επιλέγουν για αυτή τη συνέντευξη αφού προσλαμβάνουν χαμηλό επίπεδο. Γιατί ένας που έβγαλε κ ένα πανεπιστήμιο κ έχει κ άλλες προοπτικές κ μαθαίνει ένα σωρό γλώσσες νομίζεις ότι θα καθίσει πολύ σε αυτή τη θέση; Mη κοροιδευόμαστε κ μεταξύ μας. Εμένα με ενόχλησε που δεν έκαναν pick up τα μέτρια βιογραφικά κ εμάς να μας άφηναν ήσυχους. Πρώτη φορά πήγα σε συνέντευξη σε αυτούς κ δε θα το ξανακάνω. Δεν είναι Etihad ή Emirates κ μη σου πω ότι κ τα λεφτά στη Ryanair είναι καλύτερα. Μετάνιωσα που αρνήθηκα στη Ryanair.

Αγαπητή Στέλλα με όλο τον ανώνυμο και διαδικτυακό σεβασμό, γνωρίζεις τι ποσό θα δώσεις στην εταιρεία που θα αναλάβει να σε κάνει το απαραίτητο training για να μπεις στο 800αρι της FR, σε συνδυασμό με το ξενοδοχείο και το αεροπορικό εισιτήριο;

Παντως στην Αθηνα ειδα ενα group απο κοπελες της Aegean που πηγαιναν μαλλον να βγαλουν καρτες εισοδου.Αν τις βλεπατε ολες μαζι ουτε διδυμες δεν εχουν τετοια ομοιομορφια..Ουτε κακασχημες ουτε παρα πολυ ομορφες..ενα κλικ πανω απο τον μεσο ορο εμφανισιακα.
Εχω ξαναπει και παλιοτερα οτι ο χωρος των ιπταμενων αεροσυνοδων εχει υπερπροσφορα ατομων και το κακο ειναι οτι χανονται θεσεις επαγγελματιων που πραγματικα αγαπανε το αεροπορικο κομματι απο νεες που απλως θελουν να εχουν καποιο χαρτζηλικι για το καλοκαιρι..
Το θετικο πλεον ειναι οτι μεγαλες εταιριες ερχονται στην Αθηνα και κανουν Μερες Καριερας..αρα οσες τυχον δεν προσληφθουν στην Aegean εχουν μια ισως καλυτερη ευκαιρια να κανουν καριερα στο εξωτερικο.Μην απογοητευεστε και μην εκνευριζεστε αδικως.