Aegean Cabin Crew

atr42, εμένα συγκεκριμένα, μου έχουν πει 2-3 μερες.

Πολύ περίεργο γιατί όσοι ήμασταν στην δεύτερη συνέντευξη στις 18/2 μας είπαν μετά από μία εβδομάδα. Εκτός αυτού, μίλησα με μια κοπέλα που γνώρισα στη συνέντευξη και μου είπε πως επικοινώνησε με τη γραμματέα που μας καλούσαν και τις ανέφεραν πως αν δεν ολοκληρωθούν όλες οι συνεντεύξεις και όλες οι αξιολογήσεις δεν θα γνωστοποιήσουν αποτελέσματα .

Πιο πάνω έγραψα απάντηση απο το μειλ μ απο την κυρία που με κάλεσε στην συνέντευξη, διαβάστε την...δεν μπορω ν βγαλω άκρη)

Την διάβασα, το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι πως η κύρια αυτή θεώρησε ότι μιλούσες για την μετάβαση από την πρώτη στη δεύτερη συνέντευξη , και όχι για την έναρξη της εκπαίδευσης . Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω, ίσως καλύτερα να περιμένουμε κάποια απάντησή τους, είτε τηλεφωνική είτε μέσω mail. Προσωπικά έχασα πλέον τις ελπίδες μου, αυτό που με στεναχωρεί είναι η αδράνεια τους, αν όντως μας έκοψαν οκ καλά έκαναν αλλά ας κάνουν τον κόπο να μας ενημερώσουν κάπως.

Δυστυχώς εννοούσε την εκπαίδευση)
Αυτο ισχύει..τι να πω..ουτε το μειλ δεν θα λάβουμε, ετσι πιστεύω)

yolo ρε , εμεις να είμαστε καλά ! ας κάνουν ότι θέλουν :D

Εννοείται :banana:

vassia95":1bpfv7as said:
Καλησπέρα σε όλους και όλες!!!Σήμερα το πρωί με πήραν τηλέφωνο για την συνέντευξη την Τρίτη στις 8 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη!Αν έχουν ειδοποιήσει κάποιον/κάποια άλλη αν θέλει ας μου στείλει μνμ!!!!
vassia95 γεια σου!!θυμασαι ποτε ειχες στειλει το βιογραφικο σου;;;και εγω για θεσσαλονικη εστειλα και περιμενω εαν θα με ειδοποιησουνε

γεια σου βασια! και εγω για θεσσαλονικη ειχα στειλει και μαλιστα απο τη δευτερη τριτη μερα που ειχαν βγαλει τις θεσεις! εσυ ποτε ειχες στειλει βιογραφικο? κοριτσια να υποθεσω δεν τους καλουν ολους ετσι? επισης μπορειτε να μου πειτε απο τι τηλεφωνο καλουν? πχ κινητο, απορρητο η σταθερο 2310κτλ? γιατι δουλευω ολη μερα και θα ηθελα να ξερω αν δω κατι τετοιο να ξερω να το σηκωσω οπωςδηποτε!!!!!!!!!!

Και γω περιμένω για Θεσσαλονίκη αλλά τίποτα ακόμα. Τους έστειλα τελευταίες μέρες το βιογραφικό. Για να δούμε. Αν μπορεί η δεσποινίς να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για το πότε έστειλε βιογραφικό και όταν με το καλό περάσει τη συνέντευξη τις εντυπώσεις θα είναι χρήσιμο. Καλή επιτυχία εύχομαι να είσαι από τις τυχερές :)