Aegean Cabin Crew

Λοιπόν,είχα στείλει το βιογραφικό από ότι θυμάμαι τέλη Ιανουαρίου λίγες μέρες πριν τελειώσει η προθεσμία!!Θα σας ενημερώσω μόλις τελειώσει η συνέντευξη,θα σας πω ότι θέλετε!!! :)

Γεια σας!!!Περασα απο την δεύτερη φάση της συνέντευξης την 1/3.Ειναι καμμιά κοπελα απο τότε στο forum?

Καλησπέρα κι από μένα. Με κάλεσαν κι εμένα τη Δευτέρα στις 7 του μηνός για την πρώτη φάση στη Θεσσαλονίκη. Δε μου έδωσαν οδηγίες για το μακιγιάζ. Μπορείτε μήπως να με κατατοπίσετε;

Απλό, μην κάνεις το ντύσιμο και το βάψιμο που κάνουν οι κοπέλες όταν πάνε στο vogue και στο politia.

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που πέρασε από προσωπική συνέντευξη στις 26/2 στην Αθήνα και τον έχουν καλέσει για εκπαίδευση. Ευχαριστώ πολύ

Για τις 17-18 κ 24-25 στην Αθήνα βγήκαν αποτελέσματα κ καλέσανε κοπέλες ήδη, έκλεισε. Μου το είπαν το μεσημέρι.

Είχες πάρει την κυρία Σαμίου ;

Οι συνεντεύξεις στις οποίες είχα πάει εγω έγιναν 25 και 26. Ισχύει και για αυτές το ίδιο?

koritsia geia sas !! ap esas pou exete paei sti sunedefxi mporeite na mas peite ti peripou rwtisan; kai an sas piran sunentefxi kai stis 2.3 glwsses pou eixate dilwsei i mono sta agglika; episis akousa oti mas zugizoun kai mas metroun sto ipsos ekei...isxyei;; kai telos ,to keimeno pou sas dwthike gia metafrasi itan efkolo;

Οι άνθρωποι της αιγαίου είναι επιεικώς απαράδεκτοι, περάσαμε συνεντεύξεις δύο εβδομάδες πριν, και έδωσαν διορία μιας εβδομάδας έως την προσωπική ενημέρωση μας θετικώς είτε αρνητικώς. 15 μέρες μετά και δεν έχω λάβει ούτε mail. Δεν θέλω να υποβαθμίσω το forum, ωστόσο θεωρώ πως δεν είμαι υποχρεωμένος να αναζητώ πληροφορίες μέσα από ανώνυμες αναρτήσεις ενώ ταυτόχρονα η εταιρία ολιγωρεί. Δεν με ενοχλεί τόσο ότι προφανώς δεν επιλέχθηκα γιατί είναι πολύ πιθανό να μην πληρούσα τις απαιτούμενες προδιαγραφές, με πληγώνει όμως ότι ο "κύριος" ελληνικός μεταφορέας, η εταιρία μέλος της "star alliance", που βρίσκετε στον αντίποδα των "low-cost", μας στερεί την ενημέρωση για την οποία δεσμεύτηκε. Κάτι τελευταίο, κατανοώ τις δυσκολίες της εποχής, σίγουρα η αιγαίου δεν είναι η "Emirates" ενώ δαπάνες-κεφάλαια εν καιρώ κρίσης είναι μειωμένα, όμως ρε παιδιά ένα mail δεν κοστίζει τίποτα, ούτε καν χρόνο, μια απλή προώθησε σε όσους αποτύχαμε, κάντε το λοιπόν.

Aegean Airlines Πολιτισμός...