Aegean Cabin Crew

Καλησπέρα είμαι και εγώ νέα στο forum. Έστειλα το βιογραφικό μου πριν μια βδομάδα για Αθήνα και Ρόδο όμως δεν έχω πάρει καμία απάντηση. Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει δηλώσει βάση στη Ρόδο και να την έχουν ειδοποιήσει?
Ευχαριστώ πολύ! !!

κοριτσια την παρασκευη που μας περασε ,περασα απο συνεντευξη στην aegean..και μας ειπαν μεχρι κ την παρασκευη (29) να περιμενουμε απάντηση..τιποτα το δυσκολο κ το αγχωτικό..αδικα κόντεψα να χάσω τα μαλλια μ απο το άγχος..ηταν ολοι πολυ φιλικοί με όλες μας κ η συνεντευξη ηταν σαν μια ομορφη κουβεντα κοριτσιών σε πιο κυριλέ μορφή απλα...αντε καλη μας τύχη σε οςες περιμενουμε.. :D

Liia εύχομαι να έχεις θετική απάντηση!! Πότε έστειλες το βιογραφικό σου;;

voulitsa ευχαριστω κ μακαρι...το έστειλα 11 τ μηνός,με πήραν τηλ 4μερες μετα για να παω στην συνεντευξη στης 22..

Λία σου εύχομαι τα καλύτερα! :D :D :D :D :D Μπορείς να μας πεις πάνω κάτω τι σε ρώτησαν? Γενικά τα στάδια της συνέντευξης!!!!!!

Λια σου ευχομαι να πανε ολα καλα!μπραβο σου!εμενα ακομα δεν με εχουν ειδοποιησει κ απο οτι καταλαβα δεν θα με ειδοποιησουν,ειχα στειλει αρχες Ιανουαριου το βιογραφικο μου με εδρα Θεσσαλονικη,δεν πειραζει τι να κανουμε,καλη επιτυχια σε ολα τα κοριτσια που περασαν κ θα περασουν απο συνεντευξη!!

καλημερα κοριτσια...λοιπον μας μάζεψαν σε μια αίθουσα ,ήμασταν 10 κοπελες ,μας ζύγισαν,μετρησαν ύψος κ μετα μας έδωσαν ενα ψυχομετρικο τεστάκι να το απαντήσουμε σε 20 λεπτα..του τύπου :ακούτε φωνές;βλέπετε πραγματα που δν βλέπουν άλλοι;;κ τετοια...μετα μας χώρισαν σε ομάδες των 3 ατόμων κ μπαίναμε με την σειρά..ειχαμε 4 κυρίες απεναντι μας ,πολυ ευγενικές κ χαμογελαστες...ρωτούσαν μια μια να πουμε στα ελληνικά λιγα πραγματα για εμας..κ μετα μας ρώτησαν στα αγγλικα για ποιο λόγο θελουμε να γίνουμε αεροσυνοδοι..κ επρεπε η απάντηση να ειναι στα αγγλικα επισης..κ αυτοοοο...κάναμε κ τα αστείακια μας κ ολα καλα..αδικα πνιγόμαστε απο το άγχος..το σημαντικότερο ειναι να χαμογελάς!πολυ χαμόγελο!σας αγαπάω ολους κ τετοια .. :D

Γεια σας κορίτσια κι από μένα.Για όσες έχουμε δηλώσει έδρα την Θεσσαλονίκη να ξέρετε ότι μπορεί να αργήσουν αρκετά να ειδοποιήσουν κοπέλες γιατί και πέρυσι είχαν ειδοποιήσει τον Μάιο.Οπότε μην αγχώνεστε,υπάρχουν ελπίδες!!!!!

Κορίτσια τέλεια τοτε!! Αν και δήλωσα Αθήνα θα περιμενω. Αν δεν έχω καμία απάντηση ως την αλλά βδομάδα τότε προφανώς θα ναι δυσοίωνα τα πράγματα . Εκτός αν αφήνουν τα αστικά κέντρα τελευταία, πχ που Θεσσαλονίκη είπε κάποια ότι αργούν να ειδοποιησουν. Οποιος ξερει ας μας πει.
Για να δουμε...
Εύχομαι καλή επιτυχία και πολλή πολλή τύχη σε ολες!! Το δύσκολο είναι η ματιά τους να σταματησει στο βιογραφικό και στο χαμόγελο της φωτογραφίας μας. Μετά είναι στο χέρι μας τι θα γινει.. Εύχομαι ολες εδω μεσα να "Πεταξουμε" ψηλά και να γίνει το όνειρο πραγματικότητα!! ;)

Μακαρι ρε κοριτσια να ειδοποιηθουνε ολες οι κοπελες