Aegean Airlines E-Ticket -Οδηγός για οικονομικά εισιτήρια-

• Thread starter Thread starter flightnumber
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Aegean:Συνολικό κόστος.Καλύτερες τιμές.Πώς?

Παιδιά γειά σας.
Ακούω συνέχεια για τα πολύ οικονομικά εισιτήρια της Aegean και σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω αυτή την εταιρεία για τα ταξίδια μου.Ωστόσο το πρόβλημά μου είναι το εξής.Σε αντίθεση με όλες τις άλλες εταιρείες στο διαδίκτυο η συγκεκριμένη δε σου δίνει εξαρχής τη συνολική τιμή μαζί με τους φόρους.Πρώτα πρέπει να δώσεις όλα σου τα στοιχεία και...μετά βλέπουμε.
Ερώτηση...Τι μπορώ να κάνω για να μάθω εξ' αρχής τη συνολική τιμή?
Και πώς μπορώ να πετύχω αυτήν την καλύτερη τιμή?(Για εσωτερικό και εξωτερικό δεν μπορώ να πετύχω αντίστοιχα τις διαφημιζόμενες τιμές 39 και 59 ευρώ one way all inclusive αντίστοιχα.)
Παιδιά αν ξέρετε βοηθήστε με...Ειδικός δεν είμαι απλά ταξίδια προσπαθώ να κάνω.

Edited: Μεταφέρθηκε στο υπάρχον topic

Φίλε Αντὠνη,
Εχω κανει πολλα ταξιδια με την Aegean, ολα σχεδον με σχετικα χαμηλους ναὐλους. Για να το πετυχεις αυτο πρεπει οπωσδηποτε να βγαλεις το e-ticket πανω απο 1 μηνα περιπου νωριτερα. Στις 19 μερες οπως διαφημιζεται ειναι παρα πολυ δυσκολο να πετυχεις ναυλο 19 ευρω.
Anyway, για να τσεκαρεις τιμες, μπες στο site και κανε εικονικη κρατηση. Δηλαδη, επελεξε τις ημερομηνιες που θελεις και προχωρησε στα στοιχεια, ονοματεπωνυμο, τηλεφωνο και email. Δωσε τυχαια στοιχεια. Εγω συνηθως παταω ασχετα στο keyboard. Οταν τελειωσεις με αυτα, και πριν γινει η υποτιθεμενη χρεωση με credit card, το συστημα θα σου δωσει τελικη τιμη με φορους και ολα.
Πιστευω να βοηθησα.

gm747 σ' ευχαριστώ πάρα πολύ.Καιρός να χρησιμοποιήσω και αυτήν την εταιρεία.
Thanks,again.

ΜOΛΙΣ έκλεισα ΜUC-SKG-ΜUC για 15-31 Αυγούστου στα 258,-€ all inclusive! Επαφές πρέπει να έχει κανεις.. ;)

makedonas":3svsxn26 said:
ΜOΛΙΣ έκλεισα ΜUC-SKG-ΜUC για 15-31 Αυγούστου στα 258,-EUR all inclusive! Επαφές πρέπει να έχει κανεις.. ;)

Βρε Στέφο! Ηλεκτρονικές επαφές πρέπει να έχεις...

muc-skg 28 ευρώ
skg-muc 172 ευρώ
+φορούληδες το όλον 237,5 ευρώ! Γιατί σε καπέλωσε η επαφή σου 20 ευρώ?

Σε τα μας τέτοιες τσατσιές πες της :roll:

Να πω ότι σε καμία περίπτωση δε θεωρείεται οικονομική η παραπάνω τιμή αλλά για κατακαλόκαιρο δεν είναι και το χειρότερο...

Προσφορά 5000 εισιτηρίων για Μιλάνο!

ΑΘΗΝΑ - ΜΙΛΑΝΟ

5.000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ EUR37

ΑΠΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ - ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 00:01
ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 23:59

περισσότερα:http://www.aegeanair.com/aegeangr/news/news2.asp?news_id=173

Μετά από τις αυξήσεις στον επίναυλο η Aegean σήμερα αύξησε κατά τουλάχιστον 1 € τους ναύλους της (πχ η class U από 24 € στα 25 €). Έχω την εντύπωση ότι ορισμένες κατηγορίες αυξήθηκαν και περισσότερο, αλλά δεν είμαι σίγουρος (ενώ από τα 24 € πήγαινε σε 33 €, τώρα πάει από 25 € στα 35 €).

Έτσι ένα δρομολόγιο αλέ-ρετούρ κοστίζει πλέον τουλάχιστον 2 € παραπάνω (στο εσωτερικό και εξωτερικό δίκτυο της εταιρίας). Φυσικά όχι και πολλά, αλλά μετά τις αυξήσεις στον επίναυλο είναι η δεύτερη αύξηση μέσα σε δύο μήνες!

Νέα αύξηση στον επίναυλο καυσίμων από 12 Ιουνίου: 4€ ανά διαδρομή στα δρομολόγια εξωτερικού και μέχρι και 8€(?) στα εσωτερικού.

Re: Aegean Airlines E-Ticket-Οδηγός για (οικονομικά;) εισιτήρια-

Αν ισχύει αυτό, πολύ φοβάμαι ότι θα πρέπει να αφαιρέσετε το "οικονομικά" από τον τίτλο...