Aegean Airlines E-Ticket -Οδηγός για οικονομικά εισιτήρια-

• Thread starter Thread starter flightnumber
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπέρα σε όλους!
Ψάχνω εδώ και καιρό κάποια απογευματινή πτήση SKG-STR για Οκτώβριο. Δεδομένου ότι όλες οι απευθείας συνδέσεις των εγχώριων εταιριών αλλά και των γερμανικών loco είναι πρωινές, κατέληξα σε αυτή:
20.10 SKG-FRA 15:35 A3, FRA-STR 20:35 LH
Είχα την εντύπωση ότι επειδή A3 και LΗ έχουν συνεργασία θα ήταν δυνατό να κόψω ενιαίο εισιτήριο. Στο τηλεφωνικό κέντρο της Αιγαίου με διαβεβαίωσαν ότι δεν γίνεται... Τελικά τι ισχύει; Μήπως θα πρέπει να απευθυνθώ σε πρακτορείο;
Επίσης, είναι δεκτή οποιαδήποτε εναλλακτική πρόταση! :)

Εξόσων γνωρίζω όλες οι πτήσεις της Α3 έχουν και κωδικό πτήσης LUF
Ομως υπάρχουν κωδικοί κσνονικώμ scheduled πτήσεων της LUF ( δεν γνωρίζω αν ισχύει και από Θεσ/κη ) που όταν μπαίνεις στο αεροπλάνο τότε διαπιστώνεις ότι είναι αεροπλάνο της Α3. Σε συμβουλέυω να τσεκάρεις και με πρακτορείο, δεν αλλάζει τίποτα.

Πρέπει να μοιραστώ αυτή μου την εμπειρία μαζί σας, δε βρήκα άλλο thread για την τιμολογιακή πολιτική της Α3 οπότε το γράφω εδώ.

Εδώ και καιρό λιγουρευόμουν κατι 15άρια ναύλους (δεν πιστεύω να πιστεύετε ακόμη στα 10άρια) από ATH-EFL για όλο τον οκτώβριο. Έκλεισα λοιπόν για τις 25/10 μία θέση ATH-EFL στα 15 ευρώ που μαζί με φόρους+service fee βγαίνει στα 51 περίπου ευρώ (και είναι μάλλον ο φτηνότερος ναύλος αυτή τη στιγμή στην ελλάδα από αθήνα). Την επόμενη στιγμή λοιπόν, αυτή η πτήση τιμολογείται στα 110 ευρώ (!) + φόρους τελική στα 146 ευρώ!

Και αναρωτιέται ο μέσος έλληνας ταξιδιώτης πως τιμολογούνται τελικά οι θέσεις σε αυτή την εταιρεία... Έχω περιέργεια να δω αν θα διακυμανθεί και άλλο η τιμή του ναύλου.

Είναι το full Y class, πότε δεν υπάρχει περιθώριο για υψηλότερη τιμή, εκτός αν πάμε στην C. Είναι και το τετραήμερο της 28ης Οκτωβρίου... ό,τι πιάσουμε τώρα που ακόμα γεμίζει το αεροπλάνο μας...

Από ότι έχω διαπιστώσει στην Α3 καλά είναι να ελέγχεις τις τιμές αρκετές φορές πριν κλείσεις.
Γενικά υπάρχουν αυξομειώσεις και αν είσαι τυχερός τα αρπάζεις!!!
Τουλάχιστον για πτήσεις εξωτερικού χωρίς να είναι κανόνας….
Εγώ έψαχνα χτες το πρωι SKG – FRA είδα ένα 97αρι για 01/10 (μαζί με φόρους τελικό στα 118 Ε) μια θεση ομως!
Ώσπου να το χτυπήσω εξαφανίστηκε!!! :wall:
Επίσης κάτι 117 έγιναν στα ξαφνικά 137 και κάτι 137 έγιναν 157…
Από χτες μέχρι σήμερα έχω μπει καμία 20αρια φορές στο site της Α3
διαπίστωσα ότι κάποια στιγμή δυο από τα 157 έγιναν πάλι 137 αλλά για πολύ λίγο…
Ευτυχώς είχα ευελιξία στην μέρα αναχώρησης
Κι εκεί που ήμουν πεπεισμένος ότι δεν είχα φθηνότερη επιλογή
και είχα καταλήξει πλέον ότι θα πάρω το εισιτήριο στις 02/10 στα 137 τελικό 158,
(είχα τσεκάρει μάλιστα ότι μου βγάζε πάνω απο 9 διαθέσιμες θέσεις όποτε δεν υπήρχε λόγος να βιαστώ…)
τσούπ εμφανίστηκε εκείνο το 97αρι που ειχα σκασει που το χασα χτες για τις 01/10
και με ταχύτατες κινήσεις το χτύπησα!!!! :banana:
Και πριν από λίγο (όσο έγραφα το post) μια θέση από τα 157 έκανε βουτιά στα 97 Ε
(αλλά ήταν μια μόνο, το τσέκαρα και μαλιστα δεν την είχα ξαναδεί εκείνη την ημερομηνία 03/10
Αυτά προς ενημέρωση των ενδιαφερόμενων…
Αντε και Καλό κυνήγι σε όλους!!! :twisted: :lol:

καλησπέρα,
ήρθε στο mail μου προσφορά για εισητήρια με 99ευρώ από επαρχιακές πόλεις προς Λονδίνο και Παρίσι. Μπαίνοντας όμως στο site και πατώντας την επιθυμητή πτήση [Ιωάννινα -Λονδίνο] μου βγάζει οτι δεν υπάρχουν πτήσεις για την συγκεκριμένη διαδρομή σε οποιαδήποτε ημερομηνία και αν τσεκαρα....
any clue?

Νομίζω πως κάνεις κάτι λάθος.

Μόλις το δοκίμασα, π.χ. IOA-LON για τις 26/1 και μου βγάζει το συνδυασμό (Α3 415| Α3 604) στα 99 ευρώ

thanx.. στο one way το βγαζει μια χαρα.. στο μετ'επιστροφης δυσκολευεται λιγακι 8)
οπως και να εχει σ'ευχαριστω

jerry":2vlhlppn said:
Νομίζω πως κάνεις κάτι λάθος.

Μόλις το δοκίμασα, π.χ. IOA-LON για τις 26/1 και μου βγάζει το συνδυασμό (Α3 415| Α3 604) στα 99 ευρώ
Πάρα πολύ ωραία. Στην επιστροφή όμως η 605 φτάνει στην Αθήνα στη 1:45 κι ε 414 αναχωρεί στις 12:30. Αξίζει;

Στην επιστροφή όμως η 605 φτάνει στην Αθήνα στη 1:45 κι ε 414 αναχωρεί στις 12:30. Αξίζει;

Αφου ολες οι οι πτησεις της Α3 απο STN -ATH φτανουν μετα τις 12:30 που αναχωρει η μοναδικη πτηση 414 για Ιωαννινα
πως να σου δωσει πιο γρηγορη ανταποκριση την ιδια μερα?
Παντως πριν απο λιγο που το εκανα 2-3 φορες αναζητηση ΙΟΑ - STN - IOA μου βγαζει error συνεχομενο...