112 θέσεις για τα AVRO RJ-100

• Thread starter Thread starter avidriver
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
no frills":215691mc said:
to zitima einai pos i meiosi ths thesis tha ginei mono sta avro ta opoia ekteloun esoterikes ptiseis kirios oi opoies diarkoun giro sth mia ora......

Έτσι κι αλλιώς, τα 737 της Aegean ποτέ δεν φημίζονταν για την άνεση τους, είτε μιλάμε για τα 737 της Cronus, είτε αυτά που παρέλαβε αργότερα. Τα Avro ήταν τα μοναδικά αεροσκάφη της Aegean που τηρούσαν ακόμα το σλόγκαν "Aegean-πολιτισμός", απομεινάρι από την εποχή προ συγχωνεύσεως με Cronus, όπου η Aegean με αυτά τα 6 αεροσκάφη προσέφερε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. :roll:

Και γενικότερα, προσοχή για να μην ξεφύγουμε από το θέμα του topic... :wink:

captainjumbo":1byexipi said:
Τώρα εάν κάποιοι επιθυμούν να μας πετάνε λιγότερο άνετα και να το βρίσκουμε δύσκολα και να το πληρώνουμε και χρυσάφι, ε... προτιμώ να πάω SKG μέσω CPH, που θα μου έρθει και φτηνότερα και θα κάνω και κάνα χάζι λίγο παραέξω... :roll: (Υπερβολή θα μου πείτε και γω δεν θα μπορώ να σας πω και κάτι διαφορετικό...από το...αλλά αλλά αλλά...).
Είναι πάντως εξοργιστικό να αγοράζεις εισιτήριο στην σκανδιναβία με €75 (return τελικό ανάμεσα στις πρωτεύουσες) και εδώ να θες +200 για ένα return προς SKG. Όχι απλά έλεος, αλλά σε ανγκάζουν να χαρείς και την γοητεία του...τραίνου... :twisted:

emena mou les?!?!?!?!?ego ayto to elega apo thn proti mera pou mpika sto forum.pos i ellada plironei thn ellipsi antagonismou. kai malista to plironei akriva......
ego den eipa pos tora ta avro tha einai aneta.aplos mou fenete kapoios na niothei aneta sta 733(ligo aera paidia!!!) ths aegean kai na pisteuei pos tha einai sta avro stenaxora......

no frills":c4xlq2h9 said:
ego den eipa pos tora ta avro tha einai aneta.aplos mou fenete kapoios na niothei aneta sta 733(ligo aera paidia!!!) ths aegean kai na pisteuei pos tha einai sta avro stenaxora......
Μα κανένας δεν είπε πως είναι άνετα στα 737 της Α3 :!: Το θέμα με τα Avro είναι πως η εταιρεία όταν είχε παρουσιαστεί «κόμπαζε» για την άνεση των RJ εξ ου και ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ... Τώρα αυτό δεν υπάρχει. Εκεί έγκειται το σχόλιο και όχι στο ότι είναι άνετα τα 737 της.

jerry":2ugwcmnt said:
no frills":2ugwcmnt said:
Μα κανένας δεν είπε πως είναι άνετα στα 737 της Α3 :!: Το θέμα με τα Avro είναι πως η εταιρεία όταν είχε παρουσιαστεί «κόμπαζε» για την άνεση των RJ εξ ου και ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ... Τώρα αυτό δεν υπάρχει. Εκεί έγκειται το σχόλιο και όχι στο ότι είναι άνετα τα 737 της.

Τελικά θα συνεχίσει να "κομπάζει" :D η Α3 γιατί μετά από τη προσεκτική μελέτη των δημοσιεύσεων σε αυτή αλλά και σε άλλες λίστες αποφάσισαν να παραμείνουν 100αρια τα αεροπλάνα για να συνεχίσουν να είναι ΟΝΤΩΣ πολύ άνετα έστω και για πτήσεις των 20-30 λεπτών. Αν και έχει ανάγκη θέσεων η Α3 παραταύτα προτίμησε την παροχή extra άνεσης στους πελάτες-επιβάτες της :idea: :great:

Έτσι με πληροφόρησαν. Δεν έχω όμως πρόσβαση επιβεβαίωσης αυτή τη στιγμή.

Avidriver 8)

avidriver":20h7xrdu said:
Αν και έχει ανάγκη θέσεων η Α3 παραταύτα προτίμησε την παροχή extra άνεσης στους πελάτες-επιβάτες της :idea: :great:

Τι ωραία διατυπωμένη πρόταση...Και όταν αποφάσιζε για την αλλαγή διαμόρφωσης που την είχε γραμμένη την άνεση :?:
Anyway, θετική η εξέλιξη για την Α3 αν επιβεβαιωθεί.

Άν έχουν έτσι τα πράγματα, είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζεις τα λάθη σου. Έστω και στη σιγή. Δεν είναι λίγο. :!:

Την ίδια πληροφορία πήρα και εγώ σήμερα ότι παραμένουν 100αρια τα AVRO :wink:

ΟΚ Jerry.

Βλέπεις μια κίνησή σου ότι δεν θα έχει το αποτέλεσμα που επιθυμείς ή ότι μια άλλη "σκέψη-θέση-άποψη" που έρχεται στο τραπέζι βαραίνει περισσότερο. Τότε τι κάνεις; Εμμένεις στην αρχική σου ή προσαρμόζεσαι στα νέα δεδομένα;
Ένα παράδειγμα: To warerhouse ενώ σου έχει δώσει χρόνο αλλαγής τάδε και ότι μπορεί να δέχεται 2 αεροσκάφη το μήνα έρχεται και σου λέει...sorry δεν μπορώ γιατί... (whatever). Εσύ τι κάνεις ??? Λες εγώ το αποφάσισα τέρμα και τελείωσε ή ΕΛΛΗΣΕΣΑΙ κάνοντας κι ενα μικρό galop στην αγορά για να δεις την "τάση" ?

Προς Θεού το παραπάνω είναι απλά παράδειγμα για να κατανοειθούν αυτά που λέω. Δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα!

Εγώ την κίνηση θα την χαρακτήριζα re-evaluated procedure. Νομίζω ότι μικρές εταιρίες όπως η Α3 έχουν την πολυτέλεια της ευελιξίας. Αυτό το θεωρώ "Plus" για την Α3. Εσύ ;

Avidriver 8)

avidriver":owr2qrw9 said:
η Α3 γιατί μετά από τη προσεκτική μελέτη των δημοσιεύσεων σε αυτή αλλά και σε άλλες λίστες αποφάσισαν να παραμείνουν 100αρια τα αεροπλάνα

Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, τα posts μας στο forum, έπιασαν τόπο? :roll: :shock: :thx:

avidriver":1oqd6h8s said:
Βλέπεις μια κίνησή σου ότι δεν θα έχει το αποτέλεσμα που επιθυμείς
Αυτό το δέχομαι.

avidriver":1oqd6h8s said:
Εγώ την κίνηση θα την χαρακτήριζα re-evaluated procedure. Νομίζω ότι μικρές εταιρίες όπως η Α3 έχουν την πολυτέλεια της ευελιξίας. Αυτό το θεωρώ "Plus" για την Α3. Εσύ ;
Αχ αυτές οι αγγλικές ορολογίες που ομορφαίνουν τις εκφράσεις :!: :wink: Plus προς το παρόν θεωρώ πως κατάλαβε τη λανθασμένη κίνησή της και ανασυντάχτηκε γοργά.

Αν και θα σκάσω πως βγήκε αυτή η απόφαση-θέση-άποψη για τις 112 θέσεις, αφού είχα την αίσθηση (και ακόμα έχω) πως όποια κίνηση της Α3 μελετάται με το μικροσκόπιο...

xristos":1oqd6h8s said:
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, τα posts μας στο forum, έπιασαν τόπο
Νιώθω πολύ ωραία που με διαβάζουνε προσεκτικά...