Yparhei periptosi i Ellada na meinei teleios horis tis OA?

• Thread starter Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Δυστυχώς θα κάνουν τα πάντα ώστε η ευρωβόρα ΟΑ με τους κρατικοδίαιτους κηφήνες να συνεχίσει να μας πίνει το αίμα.

Και δεν είμαι υπερβολικός. Τι αλλο εκτός από αφαίμαξη είναι τα εκατομμύρια ευρώ που κοστίζει κάθε μέρα η εταιρία χωρίς να αποδίδει τίποτε???

Τα έχουμε ξαναπεί. Προσωπικά δεν δίνω δεκάρα για τα "δικαιώματα" των υπαλλήλων, "δικαιώματα" που τα απέκτησαν από το κομματικό γραφείο του βουλευτή και από τα ρουσφέτια του κάθε πολιτικάντη. Να πάνε να δουλέψουν όπως όλος ο κόσμος και να μην θεωρούν αυτονόητη τη χρηματοδότησή τους από το υστέρημα του κάθε Έλληνα.

Και τώρα λενε "δεν θα θιγούν στο ελάχιστο τα δικαιώματα". Φυσικά. Τα δικά τους ρουσφέτια θα ακυρώσουν?

OveLix":360x8poi said:
Δυστυχώς θα κάνουν τα πάντα ώστε η ευρωβόρα ΟΑ με τους κρατικοδίαιτους κηφήνες να συνεχίσει να μας πίνει το αίμα.

Και δεν είμαι υπερβολικός. Τι αλλο εκτός από αφαίμαξη είναι τα εκατομμύρια ευρώ που κοστίζει κάθε μέρα η εταιρία χωρίς να αποδίδει τίποτε???

Τα έχουμε ξαναπεί. Προσωπικά δεν δίνω δεκάρα για τα "δικαιώματα" των υπαλλήλων, "δικαιώματα" που τα απέκτησαν από το κομματικό γραφείο του βουλευτή και από τα ρουσφέτια του κάθε πολιτικάντη. Να πάνε να δουλέψουν όπως όλος ο κόσμος και να μην θεωρούν αυτονόητη τη χρηματοδότησή τους από το υστέρημα του κάθε Έλληνα.

Και τώρα λενε "δεν θα θιγούν στο ελάχιστο τα δικαιώματα". Φυσικά. Τα δικά τους ρουσφέτια θα ακυρώσουν?

Kαι γιατί να τους αφήσουμε;
Αλλά δυστυχώς ιδού:

Από το πρωϊ στα κανάλια το μόνο που ακούω είναι για τους 'κακούς' Ευρωπαίους που μας 'παίρνουν' την ΟΑ και για τους 'καλούς' εργαζόμενους που κινδυνεύουν τα 'δικαιώματά' τους. Τα 500 εκατομμύρια Ευρώ (μια Εγνατία, δηλαδή) που μας ΦΑΓΑΝΕ μέσα στα τρία μόνο τελευταία χρόνια ποιός θα μας τα δώσει πίσς;
Ακούω και 'εργολάβους' των δικαιωμάτων του 'λαού' που αντιστέκονται στην 'επιδρομή' της ΕΕ και κοντέυω να παρανοήσω. Μα κανείς δεν θα βγεί να μας πεί ακριβώς πόσο μας 'κοστίζει' αυτός ο "Εθνικός" Αερομεταφορέας;

Εμ το άλλο; Οι 'Εργαζόμενοι' που κάνανε πορεία στο ...διάδρομο του Αεροδρομίου ενάντια σε ένα 737 της Αegean????? Δηλαδή σε μια εταιρεία που δεν έχει χρεώσει ούτε μία δραχμή τον Έλληνα φορολογούμενο. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!

george_a":5ew4ng6o said:
aakunz":5ew4ng6o said:
Πριν από λίγο η ΝΕΤ μετέδωσε την ανακοίνωση της Επιτροπής και έκανε μεταξύ άλλων λόγο για περιφερειακούς αερομεταφορείς που θα λειτουργούν στα πλαίσια του υγιούς ανταγωνισμού και την αναγκαιότητα ύπαρξης αυτών σε μία χώρα με τέτοια πολιτιστική παράδοση... :stupid:

Αυτά πρόλαβα και άκουσα

Δεν κατάλαβα το :stupid: στο σχόλιό σου! Δηλαδή πρέπει να συνεχίσουμε να ζούμε στη χώρα του παραλόγου και να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος τα #@$@#$*&(* κάποιων 5,000 κομματικο-διορισμένων και κρατικο-δίατιων; Πρέπει να συνεχίσουμε να ληστεύουμε τον Ελληνικό λαό από τον ιδρώτα του;

Ασφαλώς η Επιτροπή μας είπε το αυτονόητο. Αφήστε τον υγειή ανταγωνισμό να κάνει τη δουλειά του και πάψτε επιτέλους να ταϊζετε κομματικούς κηφήνες.

Εγώ δεν καταλαβαίνω τον Καραμανλή όταν λέει ότι 'Το εργασιακό καθεστώς των εργαζομένων δεν θα θιχτεί". Να θιχτεί και με το παραπάνω, αν μη τι άλλο, για παραδειγματισμό. Γιατί όλα αυτά τα, πίσω από κάθε 'δηθεν' εξυγίανση, αυτό που όλοι πίστευαν είναι ότι εφ' όσον είναι
στο Δημόσιο κανείς δεν θα τους κουνήσει. Καιρός λοιπόν να προχωρήσουμε μπροστά.

Και εγώ μαζί σου! Έχω καθημερινές δοσοληψίες με τις διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες της ΟΑ και έχω νοιώσει στο πετσί μου τι σημαίνει η δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία του να σε αντιμετωπίζουν σαν να έχεις έρθει από το Μπαγκλαντές, όταν θα έπρεπε να σε αντιμετωπίζουν σαν συνεργάτη, επειδή τόλμησες και πήγες στα γραφεία τους την ώρα που μιλούσαν στο τηλέφωνο με τη φίλη τους για τα γυναικολογικά τους.

Το σχόλιό μου αναφερόταν στην "πολιτιστική παράδοση" την οποία επικαλέστηκε ο επίτροπος και την αναγκαιότητα ύπαρξης περιφερειακών αεροπορικών εταιριών στη χώρα, λόγω αυτής.

Σωστά είπε ο Computerise αυτονόητο καθήκον είναι η ασφάλεια και μας το κοπανάνε σαν κάτι το ξεχωριστό και εξαιρετικό. Αλλά ρε παιδιά έτσι δεν είμαστε παντού (ΟΤΕ,ΔΕΗ κλπ κλπ)?

Εγώ σας λέω και να θέλει ο Καραμανλής να αλλάξει αυτή τη νοοτροπία δεν μπορεί σε μια μέρα (ήδη έκανε κάτι μπαμ για τα Ελληνικά δεδομένα με την ΟΑ συν άλλα που είπε πχ για τις επιδοτήσεις). Αλλιώς θα πέσει την ίδια μέρα.

Δεν το κρύβω περίμενα πιο υπεύθυνη στάση απο πολλούς εργαζόμενους στην ΟΑ και ανταυτού άκουγα αντιλήψεις όπως η ΟΑ έχει εργαλεία on board για να μεταφέρει τραυματισμένους απο νησιά (και ΕΚΑΒ η ΟΑ), μεταφέρει πολλούς στρατιώτες (και C130 τα 734), κάθε χρόνο μεταφέρει το άγιο φως (ασχολίαστο, δεν θέλετε τις αντιλήψεις μου γί'αυτο πόσο μάλλον για το γεγονός οτι κοτζάμ 734, και 340 κάποιες φορές, πάει κι έρχετε άδειο).

Στη τελική μια εταιρία ακόμα και κρατική είναι μπίζνα και λειτουργεί με λεφτά. Τώρα αν δεν φαίνεται τόσο επειδή προέρχονται απο φορολογούμενους και όχι απο το ναύλο ε τότε αυτό είναι καθαρή υποκρισία και όσες εξυγιάνσεις και να γίνουν πάλι το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει.

Παίδες, καλο να εκφέρετε την άποψη σας, αλλα ας μην ξεχνάμε ότι δεν είμαστε πολιτικο forum εδώ και δυστυχώς προβλέπω να ξεφεύγουμε σε αλλα χωράφια..

;)

makedonas":nq60rb58 said:
Παίδες, καλο να εκφέρετε την άποψη σας, αλλα ας μην ξεχνάμε ότι δεν είμαστε πολιτικο forum εδώ και δυστυχώς προβλέπω να ξεφεύγουμε σε αλλα χωράφια..

;)

ΟΧΙ Στεφανε δεν ειμαστε πολιτικο φορουμ ομως το ζητημα τησ ΟΑ που συζητιετε....δηλαδη η ΟΑ εχει κατ'εξοχην πολιτικες προεκτασεις....διοτι δεν εκφερουμε γνωμες για παραδειγμα.......για της νεες γραμμες της εταιριας.....αλλα οτι θελουν να την κλεισουν......και οτι συνεπαγετε......αλλωστε οπως ειχε πει και ο μακαριτης ο Αριστοτελης- ο ανθρωπος ειναι πολιτικο ον-βεβαια υπαρχουν και αυτοι που ιδιωτευουν....κατι σαν idiots δηλαδη........

george_aΔεν κατάλαβα το :stupid: στο σχόλιό σου! Δηλαδή πρέπει να συνεχίσουμε να ζούμε στη χώρα του παραλόγου και να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος τα #@$@#$*&(* κάποιων 5 said:
pes ta xrisostome!!!!!!! :D

katagomai apo perioxi(naoussa) pou exoun kleisei kai sinexizoun na kleinoun etaireies me to tsouvali....exei gemisei i poli anergous. gi aytous kanenas den milise gia diorismo sto dimosio....mono gia tous apolimenous ths oa....

ena sovaro kratos epilegei eite na askei koinoniki politiki se ola ta epipeda eite na einai fileleuthero apisis se ola ta epipeda.........den thelo na meinoun anergoi oi anthropoi ths oa...alla fovamai pos sto vomo ths koinonikis politikis o ellinas forologoumenos tha klithei na plirosei iperarithmes theseis se nomarxies, se eforia kai se alles kratikes ipiresies....

as ginoume europaioi.oti mporei na zisei as zisei kai as megalourgisei...allios as kleisei kai as allaksei douleia.
grafo me pikra kai me lipisi.den thelo na do tous 5 kiklous na kaltaligoun sta xeria epitideon pou aplos kai mono tha reustopoihsoun thn etairia. alla den eimai diatethimenos na plirono gia na thn vlepo na petaei. den eimai onasis.

To egrapsa liges prin kai tha to ksanagrapso. Ean kleisi h eteria pou douleuo, Plaisir Catering, den tha apolitho kai tha metataxtho allou opos oi ypaliloi tis OA? Auto einai koinoniki adikia!

CaptainChris":21i3nr4o said:
To egrapsa liges prin kai tha to ksanagrapso. Ean kleisi h eteria pou douleuo, Plaisir Catering, den tha apolitho kai tha metataxtho allou opos oi ypaliloi tis OA? Auto einai koinoniki adikia!

Αυτό ακριβώς -η κοινωνική αδικία- έχει ήδη γίνει με τους απολυμένους της Axon. Toυς θυμήθηκε κανείς; Ζήτησε κανείς τότε να ...μεταταχθούν αλλού; Έγινε καμμιά πορεία; Δυστυχώς όχι.

Τώρα δηλαδή γιατί να γίνει; Στο κάτω-κάτω της γραφής τα χρέη της Axon τα φορτώθηκε ο Λιακουνάκος (και δεν ξέρω και ποιός άλλος). Της ΟΑ τα πληρώνουμε εμείς!

Γνωρίζει κανείς,έστω και σε φιλολογικό επιπεδο αν καμμία εταιρία είναι διατεθειμένη να "αναλάβει" μέρος της πίτας της Ολυμπιακής? Πάντως θέλω να δω την αντίδραση του κράτους όταν κάτι τέτοιο συμβεί έχοντας στο μυαλό το παράδειγμα της αυστραλίας που όταν έκλεισε η Ansett έδινε προσφορές σε ξένες εταιρίες για να εκτελούν δρομολόγια εσωτερικού.Επίσης ενδιαφέρουσα θα είναι και η πολιτική του Σουπερ-υπερ-χαμπ :roll: :roll:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.