www.olympicairlines.com

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γενικώς πάνω στο θέμα αγοράς εισητηρίου δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα απο τη σελίδα. 2 φορές αγόρασα, και τις 2 έφτασε την μεθεπόμενη μέρα απο το Λονδίνο. Απλά το τελευταίο καιρό που έψαχνα εισητήρια για κάτι φίλους μου έβγαζε τη πίστη μέχρι να δώσει αποτελέσματα. Όπως έγινε σήμερα. :!:

Ύστερα από την ξαφνική εμφάνιση μιας απευθείας πτήσης SKG - JMK με την Ολυμπιακή η οποία παρεπιπτόντως τυχαίνει και σε πολύ ανταγωνιστική τιμή ξεκινάω τη διαδικασία κράτησης. 6 λεπτά για την ολοκλήρωση για να μου εμφανιστεί μήνυμα σφάλματος. Έτσι αναγκαστικά καλώ το 2109666666 για να δω τι συμβαίνει! Η υπάλληλος που απάντησε κατευθείαν (!!!) στην αρχή με διαβεβαίωσε πως η κράτηση έχει ολοκληρωθεί ενώ ύστερα από λίγο άρχισε να γελάει ρωτώντας με απορία πως κατάφερα να κλείσω εισητήρια για μια πτήση που δεν υπάρχει!! Μου ζητάει να περιμένω. (στη διάρκεια της αναμονής άκουγα συζητήσεις, από διπλανά γραφεία προφανώς, του στυλ "Τι έκανε η Λίτσα" και που πήγε η Ματούλα" κλπ..) Τελικά ακύρωσε την κράτηση και έκλεισα τα εισητήρια τηλεφωνικά αφού διαπίστωσε πως τελικά η πτήση υπήρχε. Δεν μου ανέφερε τον λόγο του μπερδέματος γιατι μου είπε πως πρόκειται για πολύ μπερδεμένο θέμα του συστήματος. Πολύ ευγενική κυρία αν και η όλη διαδικασία μου πήρε 30 λεπτά από το σημερινό μου πρωινό! :wink:

Αφού δεν άκουσες το Ζορμπά για κανένα 5λεπτο μια χαρά είσαι!! :lol: 2 φορές που τηλεφωνήσει σε αυτό το νούμερο δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ακόμη και σε ώρες αιχμής και πανικού όπως στις 11-12-05 που είχε ακυρωθεί 2 φορές η πτήση μου απο Λονδίνο λόγω των απεργιών η εξηπυρέτηση και η εύρεση εναλλακτικής θέσης ήταν άμεση.

Εχει και φετος το SKG-JMK;gia JTR;ειναι παλι 2 φορες την εβδομαδα;

Καινούργιο είναι αυτό ?
Promotional_fares-banner-pall-s.gif

thanosp":vjpki867 said:
Καινούργιο είναι αυτό ?

Η εικόνα στο site είναι καινούργια.
Αλλά δεν νομίζω ότι αναφέρεται σε ηλεκτρονικό εισιτήριο.
Μάλλον εννοεί ότι από αυτές τις χώρες μέχρι πρότινως δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το olympicairlines.com, ενώ τώρα στέλνουν και εκει τα εισιτήρια (υποθέσεις κάνω).

jetflight":1i6lp7xt said:
Εχει και φετος το SKG-JMK;gia JTR;ειναι παλι 2 φορες την εβδομαδα;

Έχει SKG - JMK κάθε Παρασκευή (όπως και η Sky express και στην ουσία η Α3). Πρέπει να το σκέφτηκαν αυτή την εβδομάδα. Για JTR δεν έχει τιποτα προς το παρόν.

Ύστερα από την ξαφνική εμφάνιση μιας απευθείας πτήσης SKG - JMK με την Ολυμπιακή η οποία παρεπιπτόντως τυχαίνει και σε πολύ ανταγωνιστική τιμή ξεκινάω τη διαδικασία κράτησης. 6 λεπτά για την ολοκλήρωση για να μου εμφανιστεί μήνυμα σφάλματος. Έτσι αναγκαστικά καλώ το 2109666666 για να δω τι συμβαίνει! Η υπάλληλος που απάντησε κατευθείαν (!!!) στην αρχή με διαβεβαίωσε πως η κράτηση έχει ολοκληρωθεί ενώ ύστερα από λίγο άρχισε να γελάει ρωτώντας με απορία πως κατάφερα να κλείσω εισητήρια για μια πτήση που δεν υπάρχει!! Μου ζητάει να περιμένω. (στη διάρκεια της αναμονής άκουγα συζητήσεις, από διπλανά γραφεία προφανώς, του στυλ "Τι έκανε η Λίτσα" και που πήγε η Ματούλα" κλπ..) Τελικά ακύρωσε την κράτηση και έκλεισα τα εισητήρια τηλεφωνικά αφού διαπίστωσε πως τελικά η πτήση υπήρχε. Δεν μου ανέφερε τον λόγο του μπερδέματος γιατι μου είπε πως πρόκειται για πολύ μπερδεμένο θέμα του συστήματος. Πολύ ευγενική κυρία αν και η όλη διαδικασία μου πήρε 30 λεπτά από το σημερινό μου πρωινό

pros auto pou egine den tha katigorousa tin OA. Ehei simbi kai se alles eteries: Stin dba to eho paratirisi 2-3 fores. Auto pou me parakseuei einai to misaoro pou thelan gia to cancel. Ego tha ebgaza tin kratisi, kai tha estelna ena screenshot sto afetiko. Ypothesi teliomeni se 3 lepta.

ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Αυξητική τάση παρουσιάζει ο αριθμός των επιβατών των Ολυμπιακών Αερογραμμών, που επιλέγουν να κάνουν ηλεκτρονικά κράτηση εισιτηρίου σε μια από τις πτήσεις της εταιρείας.

Από την έναρξη λειτουργίας του, το Φεβρουάριο 2004, ο Διαδικτυακός Τόπος των Ολυμπιακών Αερογραμμών (http://www.olympicairlines.com) δέχεται ολοένα και περισσότερες επισκέψεις ,ενώ για κράτηση θέσης και αγορά εισιτηρίου έχουν, μέχρι σήμερα, αξιοποιήσει τις δυνατότητές του 480.000 επιβάτες.
Ενδεικτικό της αυξανόμενης προτίμησης των επιβατών στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες των Ολυμπιακών Αερογραμμών, είναι ότι τα φετινά έσοδα από τα εισιτήρια που πωλούνται μέσω της ιστοσελίδας των Ολυμπιακών Αερογραμμών, αναμένονται αυξημένα κατά 45%-50% σε σχέση με πέρσι.

Στο μεταξύ, η ιστοσελίδα της εταιρείας εμπλουτίζεται συνεχώς.
Πρόσφατα προστέθηκε η δυνατότητα κράτησης εισιτηρίου και για τους επιβάτες που ταξιδεύουν οικογενειακώς (με μωρά και παιδιά), ενώ στην ενότητα “On line services” παρέχεται η δυνατότητα στους επιβάτες να κάνουν ηλεκτρονικό check-in για τους περισσότερους εσωτερικούς προορισμούς.
Μέσω των κινητών τηλεφωνικών συνδέσεων (ΟΤΕ i-mode, Vodafone Live, TIM Wap), οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν τις ώρες αφίξεων και αναχωρήσεων και τις διαθεσιμότητες των πτήσεων των Ολυμπιακών Αερογραμμών.
Επίσης, παρέχονται πληροφορίες σχετικές με το πρόγραμμα Frequent Flyer ICARUS, αλλά και για τα γραφεία των Ολυμπιακών Αερογραμμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τέλος, στις χώρες από τις οποίες μπορεί κανείς να κάνει αγορά εισιτηρίου, προστίθενται πλέον τρεις χώρες της Βαλτικής (Λετονία, Λιθουανία και Εσθονία) και τρεις Σκανδιναβικές (Σουηδία, Φινλανδία, Νορβηγία).

Από τη Διοίκηση των Ολυμπιακών Αερογραμμών τονίζεται ότι στόχος της εταιρείας είναι η παροχή ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών στο πλαίσιο των προσπαθειών για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Σπάτα 22.8.2006

http://www.olympicairlines.com/mainpage ... eoption=GR

Εκτός λειτουργίας η μηχανή κρατήσεων μέσω της ιστιοσελίδας λόγω τεχνικού προβλήματος.

Due to very serious technical reasons of U. K. Communications System( or British Telecom) we dont have any support in our Internet Booking Engine. Please try later and if it is necessary find the reservation numbers of Olympic Airlines in your country using our menu "OFFICES". WE APOLOGIZE FOR ALL THIS TROUBLE