Website Aegean Airlines

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Προφανώς είναι η γραμμή της Πάφου που έχουν ξεχάσει να την... σταματήσουν στο αντίστοιχο κυκλάκι.

Δεν πρέπει να ειναι η Πάφος γιατί αν κάνεις zoom στην Πάφο φαίνεται σαν δεύτερη γραμμή από Αθήνα που συνεχίζει!!

Πραγματι φαινεται σαν τριτη γραμμη, ερχομενη απο Αθηνα.. Τι εχουμε προς τα εκει; Βηρυτο; :twisted:
Μου μυριζει μπαρουτι!... Περα απο την πλακα, θεωρητικα καταληγει καπου προς Ντουμπαι... :shock:

Την γραμμή αυτή την έχω παρατηρήσει εδώ και περίπου 6 μήνες :roll: , οπότε άκυρο...
Προϋπήρχε του αναμενόμενου πάρτυ 8) ...

μηπως το παει για τελ-αβίβ ;..... :doubt:

αν κάνουμε όμως drag τον χάρτη, παρόλο που δεν δείχνει περισσότερο χάρτη, δείχνει όμως περισσότερη γραμμή! με ένα πρόχειρο, νοητό prjections (χο χο) τότε φαίνεται να πηγαίνει προς Dubai...? λέτε να έχουμε εξελίξεις? η Star alliance τι έχει από ντουμπάι, μπας και δείνει κανένα hint...!!!

Έλεος ρε παιδιά. Από μια γραμμή που υπάρχει στον χάρτη εσείς βγάλατε πόσα νέα δρομολόγια. Πιστεύω η Aegean θα ανακοινώσει κάτι αν υπάρχει νέο δρομολόγιο!

Την τελευταία βδομάδα κοιτάω για τιμές στο site, παρόλα αυτά δεν μπορώ να επιλέξω την μέρα για επιστροφή (όταν μου βγάζει τις τιμές για +-3 μέρες). Έχω δοκιμάσει με 3 browers κ 2 διαφορετικά pc είναι μόνο εγώ ή γενικό το πρόβλημα;

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ τις τελευταίες μέρες που κοιτάω για εισητήρια.
Ενώ βλέπω κανονικά και επιλέγω τις τιμές για το πρώτο σκέλος, στο δεύτερο δεν μπορώ να επιλέξω.
Όλα αυτά με firefox.

Δουλεύει κανονικά σε εμένα πάντως, χωρίς πρόβλημα στις επιλογές των ημερών.