Βοήθεια στο κλείσιμο εισιτηρίων

• Thread starter fox
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Μια βοηθεια παρακαλω !!!!!!!!!!!

Το ίδιο γίνεται και στην Αιγαίου από προχτές Πέμπτη 15/05/14.
Πτήσεις για Φεβρουάριο 2015, αγορασμένα πρίν 10 μέρες, ATH-Βερολίνο TXL και επιστροφή από Αμβούργο HAM-ATH απευθείας, άλλαξαν μέρες και ψάχνουμε τώρα μέσω MUC ή FRA..
aakunz, Υπάρχει περίπτωση να κάνουν τον.. βλάκα για λογικά connecting flights ενώ υπάρχει διαθεσιμότητα..?
Φιλικά, Κώστας.

Re: Μια βοηθεια παρακαλω !!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ και τους δυο!! Από χτες που προσπαθώ να επικοινωνήσω με το γραφείο μου λένε θα σας καλέσουμε εμείς...άντε να δούμε! Ευτυχως που δεν πιεζει ο χρονος

Re: Austrian Airlines στην Ελλάδα

Καλησπερα, εχω μια ερωτηση σχετικα με ενα εισιτηριο που εχω κλεισει για την μητερα μου και την αδερφη μου για να ερθουν ΝΥ το καλοκαιρι. Το εισιτηριο το εκλεισα χρησιμοποιωντας μιλια της United Airlines. Το προβλημα μου ειναι οτι θα εχουν layover μονο 35' :shock: στην Βιεννη (VIE). Θα φτασουν Βιεννη με την πτηση A3 880 στις 10.10 πμ και θα αναχωρησουν με την πτηση OS 87 στις 10.45 πμ. Νομιζετε οτι θα τα καταφερουν; Εχω αγορασει ταξιδιωτικη ασφαλεια σε περιπτωση που χρειαστει. Οποιαδηποτε πληροφορια/tip για το αεροδρομιο θα την εκτιμουσα.
Ευχαριστω πολυ!

ΠΟΤΕ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ

Γειά σας και πάλι.
Αν και συνήθως γράφω σε άλλη Ενότητα, πάντα ρίχνω μια ματιά στις προσφορές που ανεβάζουν και ευγενικά μας γνωστοποιούν πολλοί άγνωστοι φίλοι.

Και ερχόμαστε στην ερώτηση: Σκέφτομαι να ταξιδέψω με WOWair, WIZZair,ICELANDair,EASYjet,FLYbe.

Mέχρι στιγμής ξέρω οτι ''συνήθως'' η RYANAIR κάνει τις καλύτερες τιμές γύρω στον 1μιση μήνα προ αναχώρησης.
Για τις παραπάνω υπάρχει κάτι σχετικό;
Γνωρίζει κάποιος κάτι;
Θεωρώ οτι το Θέμα αργά ή γρήγορα θα μας αγγίξει όλους , οπότε περιμένω απαντήσεις ή προτάσεις.
Ευχαριστώ.

Re: Ανταπόκριση με A3

Θέλω να κάνω μια ερώτηση.
Μια γνωστή μου θέλει να πετάξει Άμστερνταμ το καλοκαίρι,γίνεται να πετάξει, από Γιάννενα,Άμστερνταμ με ενδιάμεσο σταθμό Αθήνα και το ίδιο και με την επιστροφή δηλαδή Άμστερνταμ, Γιάννενα με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα; θέλει όμως να έχει ανταπόκριση μικρότερων των 5 ωρών,γίνεται κάτι τετοιο;
Ευχαριστώ, ελπίζω να έγινα κατανοητός στο ερώτημά μου.

Υ.Γ.. Αν αυτό το δημοσίευμα είναι σε λάθος θέμα,ας μεταφερθεί.

Γίνεται. Η δε ανταπόκριση έχει να κάνει με τις ωρες των δρομολογίων.