καλησπερα παιδια!!!! ειμαι νεος μελος!!!!ηθελα να ρωτησω σχετικα με την εταιρια οσον αφορα τις πτησεις προς manchester...ειχα βγαλει εισιτηριο την προηγουμενη πεμπτη 20/10 και μας ειπαν λογο απεργειών οτι δεν θα πεταξουμε....και θα πετουσαμε εχθες 27/10!!!πηγα εχθες στο αεροδρομιο και μαθαμε οτι δεν πεταμε ξανα!!!χωρις καμια ειδοποιηση!!!στο αεροδρομιο δεν ηταν κανεις παρα μια κοπελα του αεροδρομίου που μας ελεγε "η πτηση δεν θα γινει και δεν ξερουμε τιποτα παραπανω!!!η εταιρια ειναι αφαντη"...στην συνεχεια προσπαθησα να ερθω σε επικοινωνια με την εταιρια αλλα ματαια.....μεχρι και σημερα προσπαθω αλλα δεν γινεται τιποτα!!!ακουγονταν διαφορα στο αεροδρομιο οπως ξερετε ηδη δηλαδη περι πτωχευσης και διαφορα αρνητικα σχολια ....π.χ.απατεωνες .θα κανω μηνυση...και διαφορα γνωστα!!! αν μπορειτε σας παρακαλω πολυ να με βοηθησετε καπου θα το εκτιμουσα πολυ...πρωτα απολα πως πρεπει να κινηθω....που μπορω μα απευθυνθω......αν θα πεταξουμε τελικα δηλ ποτε θα γινει η πτηση και αν θα γινει...και αν υπαρχει περιπτωση να χασω τα χρηματα......ειναι αληθεια αυτα που ακουγονται περι πτωχευσης?και αν οχι τι πρεπει να κανω!!!! συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις ,προσπαθω να βγαλω ακρη!!!! σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και ειλικρινα ευχομαι να λυθουν ολα τα προβληματα της εταιριας,για να πληρωθουν και οι υπαλληλοι,ειναι κριμα!!!!!!εχω ταξιδεψει αρκετες φορες και εγω και αρκετοι γνωστοι μου και δεν ειχαμε ποτε προβλημα και ημασταν και ευχαριστημενοι!!! να τα λεμε και αυτα!!!!!κριμα παντως......