Viking Hellas

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Μάλλον αυτά δεν επιστρέφουν σύντομα απο Καναδά..

Viking Hellas A320s SX-SMT (0393) & SX-SMU (0414) continued on from Shannon to Montreal, with the former arriving on 16/10 & the latter on 15/10 on return to the lessor.

Εξαφανισμένοι στην VIKING όλοι τους.Τα πληρώματα προσπαθούν να μάθουν τι θα γίνει με τα λεφτά τους αλλά δεν βρίσκουν κανέναν και ούτε ξέρουν τι θα γίνει στο μέλλον με την εταιρεία αν θα είναι κλειστή η ανοιχτή.Πολύ φοβάμαι ότι τα λεφτά δεν θα τα πάρουν τα παιδιά.Άλλη μια αερπορική φούσκα έσκασε η θα σκάσει στην Ελλάδα.Τα πλυντήρια καλά κρατουν. :wall: :wall:

Πολλά ακούγονται και άλλα γράφονται, εγώ θα μείνω στα καλύτερα τ' αμίλητα παρά τα μιλημένα.Ας βγεί τουλάχιστον καποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τις πληρωμές μας. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Viking χρωστάει λεφτά σε εργαζομένους και τα περί της πτώχευσης εγώ τα ακούω βερεσέ. Κανένας όμως από τους εμπλεκόμενους φορείς δεν μπορεί να κάνει κάτι για μια εταιρεια που εξαπατά έτσι κόσμο? στα λόγια όλοι καλοί είναι. Ποιος προστατεύει τα πληρώματα??
Ολοι εργαστηκαμε σκληρά για μια εταιρεία που δεν το ανταπέδωσε ούτε στο ελάχιστο.Ετσι δεν μένει παρά να απαντήσουμε με τον ίδιο τρόπο.

Τραγικο....Υπομονη ρε παιδια συνηθισμενο το βουνο στα χιονια!!Οι περισσοτεροι τα εχετε ξαναπερασει!!
Απαραδεκτο!!!

Για πολλοστη φορα οι ανευθυνουπευθυνοι της Viking παραμενουν κρυμμενοι μακρια απο τα γραφεια τους και δεν εχουν ανακοινωσει τιποτα. Καμπινες, πιλοτοι, υπαλληλοι απληρωτοι 2 μηνες τωρα και το μεγαλο αφεντικο εξαφανισμενο...Καποιος σε ενα αλλο νημα ειχε πει οτι σε λιγο οποιαδηποτε παροιμοιωση με την Athens θα ειναι μια τραγικη προσβολη (για την Athnes)...ποσο δικιο ειχε/εχει...

καλησπερα παιδια!!!! ειμαι νεος μελος!!!!ηθελα να ρωτησω σχετικα με την εταιρια οσον αφορα τις πτησεις προς manchester...ειχα βγαλει εισιτηριο την προηγουμενη πεμπτη 20/10 και μας ειπαν λογο απεργειών οτι δεν θα πεταξουμε....και θα πετουσαμε εχθες 27/10!!!πηγα εχθες στο αεροδρομιο και μαθαμε οτι δεν πεταμε ξανα!!!χωρις καμια ειδοποιηση!!!στο αεροδρομιο δεν ηταν κανεις παρα μια κοπελα του αεροδρομίου που μας ελεγε "η πτηση δεν θα γινει και δεν ξερουμε τιποτα παραπανω!!!η εταιρια ειναι αφαντη"...στην συνεχεια προσπαθησα να ερθω σε επικοινωνια με την εταιρια αλλα ματαια.....μεχρι και σημερα προσπαθω αλλα δεν γινεται τιποτα!!!ακουγονταν διαφορα στο αεροδρομιο οπως ξερετε ηδη δηλαδη περι πτωχευσης και διαφορα αρνητικα σχολια ....π.χ.απατεωνες .θα κανω μηνυση...και διαφορα γνωστα!!! αν μπορειτε σας παρακαλω πολυ να με βοηθησετε καπου θα το εκτιμουσα πολυ...πρωτα απολα πως πρεπει να κινηθω....που μπορω μα απευθυνθω......αν θα πεταξουμε τελικα δηλ ποτε θα γινει η πτηση και αν θα γινει...και αν υπαρχει περιπτωση να χασω τα χρηματα......ειναι αληθεια αυτα που ακουγονται περι πτωχευσης?και αν οχι τι πρεπει να κανω!!!! συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις ,προσπαθω να βγαλω ακρη!!!! σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και ειλικρινα ευχομαι να λυθουν ολα τα προβληματα της εταιριας,για να πληρωθουν και οι υπαλληλοι,ειναι κριμα!!!!!!εχω ταξιδεψει αρκετες φορες και εγω και αρκετοι γνωστοι μου και δεν ειχαμε ποτε προβλημα και ημασταν και ευχαριστημενοι!!! να τα λεμε και αυτα!!!!!κριμα παντως......

μπορεις να αρχισεις να κλαις τα λεφτα σου οποτε νιωσεις ετοιμος!! λυπαμαι απλα..

Θα πεταγατε χθες αν η Viking ηταν σωστη και πληρωνε την αλλη εταιρια να πραγματοποιησει την πτηση. Φυσικα σαν εταιρεια δεν υπηρξε ποτε σωστη ουτε με πληρωματα
ουτε με τους συνεργατες της γιατι οχι και με τους επιβατες. Οποια πετρα και αν σηκωσεις θα βρεις χρεη της. Τα περι πτωχευσης ο λογος εγω πιστευω οτι υπαρχουν συμφεροντα και οτι απλα θα ξανα δημιουργησουν αλλη εταιρεια και ποιος νιαζεται αν τοσος κοσμακης κλαιει τα λεφτα του. Αυτοι ξερουν τι κανουν.
Οσο αφορα τα λεφτα σου αν εισαι τυχερος και πληρωσες με πιστωτικη καρτα μπορεις να τα ζητησεις απο την τραπεζα σου με την δικαιολογια οτι πληρωσες και δεν πηρες το προιον. Γνωριζω οτι οι τραπεζες καλυπτονται με ασφαλεια και συνηθως επιστρεφουν τα λεφτα σε τετοιες περιπτωσεις. Μου ετυχε και εμενα με την Excel παλια.
Αν ομως πληρωσες μετρητα απλα πρεπει να αρχισεις απλα να τα κλαις..

Re: Viking Hellas ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ!!!

Οι επιβάτες της πτήσης VIKING HELLAS 702 ATHENS -MANCHESTER, ημέρα Πέμπτης 27 Οκτωβρίου 2011 ώρα πτήσης 10.00 πμ θέλουν να καταγγείλουν ότι η πιο πάνω πτήση ακυρώθηκε χωρίς καμία προειδοποίηση προς τους επιβάτες. Η ενημέρωσή μας για την ακύρωση ήταν ανεπίσημη. Ουδείς αρμόδιος απο την εταιρεία VIKING HELLAS είχε εμφανιστεί και έχει μεχρι τώρα εμφανιστεί. Έγιναν επανηλημένες προσπάθειες για να επικοινήσουμε με τους αρμόδιους από την άνω ετειρεία αλλά σε καμία έδρα της σε όλη την Ευρώπη δεν απαντούσε και εξακολοθυεί να μην απαντά στο τηλέφωνο.Ουδεμία πληροφόρηση μας δώθηκε παρόλο που όλοι οι επιβάτες είχαν εμφανιστεί για την αναχώρησή τους εγκαίρως. Ούτε από την άνω εταιρεία ούτε απ την ολυμπιακή εταιρεία αλλά και οποιοδήποτε φορέα του ελληνικού αεροδρομίου-Αθηνών Ελευθέριος Βενιζλελος. ΟΙ επιβάτες της άνω πτήσης ζητούν την νόμομη επιστροφή των χρημάτων τους καθώς και κάθε αποζήμιωση βάση του κοινοτικού κανονισμού 261 μέσω νόμιμης καταγελίας που έγινε από την πολιτική αεροπορία του ελληνικού αεροδρομίου-Αθηνών Ελευθέριος Βενιζλελος.