Viking Hellas

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Αυτο που με παραξενευει ειναι οτι λεει οτι τα αεροσκαφη ειναι πρωην της WindJet. Το ΕΙ-ΕΕΧ υπαρχει ομως φωτογραφημενο με τα "χρωματα" (sic) της myair.com μονο, και (συμπτωματικα?) βγαλμενο στο CHR.... Προκειται για σκαφος που απλα δεν το πηρε η myair.com?

Παντως το airfleets δε δινει το νηολογιο (EI-EEX) στην WindJet, ουτε καν στον ενεργο στολο..... Καποιος κανει καπου λαθος ως το πρωην νηολογιο ή εταιρεια
Ουτε και το planespotters.net δινει κατι...

-UPDATE I-
Παντως τα στοιχεια του 2ου φαινεται να ειναι τα εξης:
Airbus A320-231 414 SX-SMU Viking Hellas in full cs at CHR 24feb10 prior delivery ex EI-EEY

414.. :shock: (οχι για τη διαολικη συμπτωση με το στρατιωτικο νοσοκομειο, οσο για το συλλεκτικο της υποθεσης!!!!) Και 393 το SX-SMT.. Σαν την αναγεννηση της Hellas Jet ακουγεται... :twisted: :wall:

-UPDATE II-
Η εταιρεια θα εχει τελικα τα Fokker στο δυναμικο της (joke of the week)? Γιατι ο MerNion το ειχε αναφερει σαν πιθανη εξελιξη

υπαρχει καποιο νεο για τις προσληψεις της viking???γνωριζει καποιος??ευχαριστω!!

η εκπαιδευση των πρωτων - και περισσοτερων πρωην υπαλληλων της hellas jet - έλαβε τέλος απο ότι μου είπανε.
Τους εκαναν ενα εβδομαδιαίο conversion
Απλά δεν εχω μάθει αν υπέγραψαν και πότε ξεκινάνε πτήσεις

δηλαδη δε θα παρουν αλλους?θα αρκεστουν στο πρωην προσωπικο της hellas?

Μετα απο πολυ καθυστερηση ερχεται σημερα το βραδυ απο Γαλλια το πρωτο Α320 , το SX-SMT.

...και σήμερα έρχεται το SX-SMU

Αρκετά έξυπνη η κίνηση της εταιρείας να διαφημιστεί μέσω της χθεσινής εκπομπής του Λαζόπουλου δίνοντας δώρο 8 εισητήρια για Manchester (στο κοινό φαντάζομαι).

παιδια δυστυχως ειχα στειλει βιογραφικο κ δεν ειδοποιησαν καθολου....εχουν παρει ατομα...ξερετε αν θα ξανα ζητησουν στο μελλον?

Δεν μπορει να το ξερει κανεις αυτο Αδαμαντια μου.
Κανε λιγο υπομονη κι εχε τα αυτια σου και τα ματια σου ανοιχτα.