Βάση της Easyjet στην Ελλάδα?

• Thread starter Thread starter MIKEAIR
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ (για 10η φορά) : Το σλόγκαν αυτό το είχαν στα χείλη τους τα πληρώματα των ιδιωτικών Ελληνικών εταιρειών από το 1997 (σχεδόν 10 χρόνια). Οι συνθήκες εργασίας ήταν και τότε χάλια. :evil:

εγω το εμαθα απο ενα που δουλευει στην αεγεαν αιρλινες :P το ειχε φερει η κουβεντα γιατι ειχαν ρωτησει κατι γερμανους που δουλευουν για την εασυ τζετ σε βαση εκτος ηνωμενου βασιλειου για τους μισθους που παντου ειναι με αγγλικα δεδομενα... Οποτε μου ειπε ο γνωστος μου οτι αν ανοιξει ελλαδα πολλοι απο την αεγεαν μαλλον θα φυγουν αν οι μισθοι στην αεγεαν μεινουν ιδιοι. ετσι το εμαθα απο σποντα.

Συγνωμη, νομιζεται οτι εαν ερθει η EasyJet με βαση στην Ελλαδα θα εχουν ποιο ψηλους μισθους απο την Aegean? χα χα χα, και πως θα προσφερουν τιμες εισητιριων απο €10 και €20? Ειχε λεχθη οτι η εταιρια ενδιαφεροταν για βαση στην Θεσσαλονικη με σκοπο δρομολογια εσωτερικου και Ευρωπαικα, αλλα υπηρχε κολημα με την ΥΠΑ!

captain chris apo plirofories pou echo -egkires- auto to endiaferon itan apo tin "kitrini arpa" kai oti to endiaferon eiparchei akoma einai entono akoma kai malista opos einai gnosto echei ftasei kai psila...alla apo tin diki mas pleura den endidoume esto kai ligo se merika pragmata...kalos i kakos i istoria tha krinei

συνοτνιστειτε τωρα Arvila Radio 98.9 ο σταθμος των πληροφοριων... :lol:

παιδια στο νετ κυκλοφορουν καμια 200 infow για πιθανες νεες κιτρινες και πορτοκαλι βασεις....καθε πολη που σεβεται τον εαυτο της διεκδικει το χρισμα..κατι σαν ..ολυμπιακους αγωνες... :lol: :lol: :lol: αλλα η αληθεια απεχει πολυ απο τις πληροφοριες....οι κινησεις της easy δεν δειχνουν ελλαδα...εκτος κι ανα αλλαξει κατι....αλλα πολυ φοβαμαι πως..καποια μερα ενα πρωι θα πεταξει το πουλι και οι μαγκες θα το παιζουν λουφα και παραλλαγη...

αν ειχε παει η easy δικαστηριο το ελεβεν(της) θα το ειχε homepage στο site της... ειναι συνηθισμενη κινηση μαρκετινγκ που διεθνως ονομαζεται..tzabe diafimisi