spotterakis
Concorde-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- EZY
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGTS
Είναι όντως νέα..
Ulrike":2zxftj6d said:Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί καμία εταιρία δεν ενδιαφέρεται να βάλει πτήσεις από SKG σε SOF. Οι συνδέσεις με ΚΤΕΛ ή τρένο είναι χάλια, και να πετάς εκεί μέσω ATH ή ακόμα και VIE ή IST δεν κάνει νόημα…
teris3":fldtlvci said:Ulrike":fldtlvci said:Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί καμία εταιρία δεν ενδιαφέρεται να βάλει πτήσεις από SKG σε SOF. Οι συνδέσεις με ΚΤΕΛ ή τρένο είναι χάλια, και να πετάς εκεί μέσω ATH ή ακόμα και VIE ή IST δεν κάνει νόημα…
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάει κάποιος από Θεσσαλονίκη στην Σόφια με αεροπλάνο.
Οι Βούλγαροι πολύ σύντομα θα έχουν ολοκληρώσει και την εθνική οδό τους και πλέον ο χρόνος θα πέσει περίπου στις 3 ώρες. Βάλε και ότι δεν υπάρχει τελωνείο πλέον και καθυστερήσεις, βάλε και ότι για τους περισσότερους συμφέρει να φουλάρουν και το αμάξι με βενζίνη στα 1,1€ στην διαδρομή, το αμάξι είναι η προτιμότερη επιλογή
STAVROS_ATH":a7tb08pm said:Διότι είναι πάρα πολύ κοντά (152 μίλια flight distance, μόλις λίγο παραπάνω από Αθήνα προς Άραξο)και γιατί το business traffic μεταξύ τους είναι μάλλον αμελητέο.Περισσότερο σοβαρή θα έβλέπα μια σύνδεση SKG-TIA, αλλά ούτε αυτό νομίζω θα πραγματοποιηθεί.Τώρα να πας Σόφια μέσω Βιέννης με ξεπερνάει...Καλύτερα πάρε ταξί.