Βάρος χειραποσκευών

thanosp":3rrks6cj said:
Δεν βλέπω καμία αντικυβερνητική κορώνα. Αντιθέτως η κορώνα κατευθύνεται προς την Ευρωπαική Ένωση που έβγαλε την απόφαση.
Αντιθέτως υποκρύπτει επίθεση προς την κυβέρνηση γιατί δεν διαφοροποιήθηκε, όπως έκανε ο επί δεκαετίες εκλεκτός της με τους γνωστούς αστερίσκους.
βλέπει τα πράγματα απο τη μεριά του πολίτη για την ταλαιπωρία...
Ας γελάσω - από πότε η ελιτίστικη παρέα Τεγόπουλου - Φυντανίδη βλέπει τα πράγματα από την μεριά του πολίτη?
Για το αν η Ελευθεροτυπία είναι καλή η κακή εφημερίδα μπορεί να το δει κάποιος απο την προτίμηση του κόσμου και τις πωλήσεις της.
Η προτίμηση του κόσμου δεν έχει καμιά σχέση με την ποιότητα - απλώς το εν λόγω trash έντυπο χαϊδεύει τα αυτιά πολυάριθμης πολιτικής παράταξης και την συσπειρώνει. Πάντως ποιοτική αρθρογραφία και ενημέρωση δεν παρέχει.

Παιδιά μην ξεφεύγετε από την αεροπορική συζήτηση και ιδιαίτερα προς πολιτικά θέματα, γιατί δεν θα καταλήξουμε πουθενά.

Περισσότερα μέσω PM. ;)

xristos":5gf79les said:
Παιδιά μην ξεφεύγετε από την αεροπορική συζήτηση και ιδιαίτερα προς πολιτικά θέματα, γιατί δεν θα καταλήξουμε πουθενά.

Περισσότερα μέσω PM. ;)

Καμία πρόθεση για πολιτική συζήτηση.Γιατί να τα χώνουμε σε κάθε συζήτηση :rolleyes: Τέλος με τα κόμματα.-

Απλά το άρθρο δείχνει το πόσο πολύπλοκο τείνει να γίνει ένα αεροπορικό ταξίδι όπως π.χ. Θεσσαλονίκη - Μυτιλήνη για παράδειγμα! Θα πάει ο τρομοκράτης να ρίξει το ΑΤ4 της ΟΑ πάνω στο αποστακτήριο του Μπαμπα-τζιμ! Τώρα για πολιτικές δολοπλοκίες κτλ κτλ απέχουν πολύ περισσότερο απο αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερο απο αυτό το θέμα! :stupid:

emmanuil":5gf79les said:
@thanosp

δηλαδή η ποιότητα ενός εντύπου κρίνεται από την εμπορικότητά του???

και απο τη διαχρονικότητά του.

Συγνώμη, εγώ που ταξιδεύω πάντα με νεράκι/μπουκαλάκι ποιό μ*&^%$ι να :5: γιατί έχω φορτώσει άγρια. Άκου ηλιθιότητες...Παίρνεις το νεράκι, στο σακουλάκι, αλλά για να βγεις έξω πρέπει να επιδείξεις το σακουλάκι άθικτον με το νεράκι μέσα. Να γβάλω το νεράκι βόλτα δλδ να πάρει αέρα. Ε, ρε γλέντια που έχουν να βιώσουν τα πληρώματα με τα κουμπάκια...άσε να μην σας περιγράψβ εγώ τί καψώνια έχω να κάνω... :evil: :evil: :evil:

captainjumbo":2nh97rr9 said:
Συγνώμη, εγώ που ταξιδεύω πάντα με νεράκι/μπουκαλάκι ποιό μ*&^%$ι να :5: γιατί έχω φορτώσει άγρια. Άκου ηλιθιότητες...Παίρνεις το νεράκι, στο σακουλάκι, αλλά για να βγεις έξω πρέπει να επιδείξεις το σακουλάκι άθικτον με το νεράκι μέσα. Να γβάλω το νεράκι βόλτα δλδ να πάρει αέρα. Ε, ρε γλέντια που έχουν να βιώσουν τα πληρώματα με τα κουμπάκια...άσε να μην σας περιγράψω εγώ τί καψώνια έχω να κάνω... :evil: :evil: :evil:

Υπάρχει λύση. Επιτρέπεται να αγοράσεις νεράκι από τα καταστήματα μετά τον έλεγχο κάρτας επιβίβασης εφόσον τα βάλουν σε "tamper-evident bag" (τσάντα που φαίνεται οτι έχει ανοιχτεί). Πρέπει να κρατήσεις και την απόδειξη.

www.baa.com":2nh97rr9 said:
Once through security: All shops and catering outlets are open to all passengers. If you are travelling to any destination, including the USA, then you can take ALL items purchased, including liquids, in the departures lounge into the aircraft cabin.

Επίσης: http://www.aia.gr/GR/securitymeasures_faq.shtm
http://www.aia.gr/images/entypo.pdf

Μπορείτε να πάρετε: Αγορές προϊόντων σε υγρή μορφή από καταστήματα του αεροδρομίου μετά τον Έλεγχο Κάρτας Επιβίβασης

αρκεί να μην ανοίξεις τη σακκούλα πριν τον έλεχγο χειραποσκευών (x-ray).

Συμφωνώ ότι το έχουν παρακάνει...