Βάρος αποσκευών

• Thread starter Thread starter Stelios
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
AirNewZealand":2u3a762x said:
toy2day":2u3a762x said:
...Δηλαδή που από τους 100 επιβάτες περίπου οι μισοί έχουν βάρος από 5-10 κιλά δεν μπορεί να γίνει ΓΙΑ 5 ΚΙΛΑ εξαίρεση το πολύ για δέκα επιβάτες??? Πολύ καλομαθημένους μας έκανε λοιπόν η Aegean...

είχα πει ότι δεν θα γράψω σε αυτό το θέμα αλλα δεν μπρώ άλλο με αυτά που ακούω...και με κριτήρια αγαπητέ θα καθορίσει ο εκάστοτε υπάλληλος αυτούς τους 10 προνομιούχους επιβάτες???και μη μου πεις ''μα φυσικά τους frequent flyers'' γιατί άνετα μπορώ να σου πω το ακριβώς αντίθετο: δηλαδή άτομα που ταξιδεύουν για πρώτη φορα, έτσι σαν ένα δwράκι μπας και τους ξαναπροτιμήσουν...

σε άλλο θέμα υπήρχε ένα thread ολόκληρο περί γυφτιάς και ιπταμενων κτελ...αν είναι έτσι λοιπόν οι full fare passengers, :shock: :lol: αστο καλύτερα ryanair...

toy2day":2rbo087k said:
...Και εγώ θα συμφωνήσω, αλλά να τηρούνται με όλους τους επιβάτες ή κανέναν!...
Δηλαδή, αγαπητέ toy2day, το θέμα είναι:
"αφού πλήρωσα εγώ, να πληρώσουν και όλοι οι άλλοι";

Φυσικά και είναι αυτό το θέμα Φώτη. Αυτή η αδικία είναι που τον έκανε να εκνευριστεί, γιατί είχε καλομάθει σε κάτι που ήταν εκτός διαδικασιών. Και GP707 το διάβασα το θέμα επαρκώς. Διάβασα κάποιον να γράφει "το αναφέρει στους κανόνες του εισιτηρίου ότι το υπέρβαρο χρεώνεται". Αν όμως ο φίλος πλήρωνε πάντοτε το υπέρβαρο, όπως έπρεπε, αλλά ταυτόχρονα ήξερε και πως ΟΛΟΙ πληρώνουν, μηδενός εξαιρουμένου, δεν θα μιλούσε.

Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβουμε πως η επιλεκτική εφαρμογή των νόμων και κανόνων είναι που δημιουργεί προστριβές και την διάθεση σε όλους μας να τους παραβούμε γιατί "οι άλλοι είναι έξυπνοι? και εγώ μπορώ"?

Αυτή τη φορά απευθύνομαι στους υπεύθυνους της Α3: Δώστε του τα 10 Ευρώ να τελειώνουμε!!!

Διαβάζοντας κανείς πολλές απο τις απόψεις που καταγράφονται στο συγκεκριμένο debate δεν μπορεί να μην σημειώσει το πάθος με το οποίο υποστηρίζεται το δίκιο (ή το "δίκιο") των αεροπορικών εταιριών. :o

sagittarius":puqjzwev said:
Αυτή τη φορά απευθύνομαι στους υπεύθυνους της Α3: Δώστε του τα 10 Ευρώ να τελειώνουμε!!!
καλά, εσύ κατάλαβες ότι το πρόβλημα είναι τα 10 ευρώ?

Re: Στην Aegean πλήρωσα 10 Ευρώ για 5 κιλά υπέρβαρο

@xaris
toy2day":2we8n27i said:
Θεωρώ απαράδεκτο αυτό που συνέβη σήμερα με την Aegean, δεν έχει σημασία που και πότε, αλλά ήταν πτήση εσωτερικού. Πετούσαμε 2 άτομα και είχαμε 45 κιλά (χωρίς χειραποσκευές) και μας έβαλε η Αιγαίου να πληρώσουμε 10 ευρώ τα 5 κιλά υπέρβαρο. Με 8000 μίλια στους τελευταίους 8 μήνες, Semi-flex εισιτήριο 245 ευρώ εσωτερικό πηγαινέλα, να με βάλουν να πληρώσω. Από σήμερα, κόβεται, και συνεχίζουμε ΜΟΝΟ με Ολυμπιακή και Athens. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!

Διαβάζοντας το αρχικό post του toy2day, το οποίο και πυροδότησε το debate, μπορείς να μη σημειώσεις το πάθος με το οποίο κατηγορείται μία εταιρεία επειδή εφάρμοσε (κακώς σε τελική ανάλυση αν θες τη γνώμη μου για 10 Ευρώ) τα προσυμφωνημένα?
Αλλά δεν μπορείς να μη σημειώσεις το πάθος με το οποίο υποστηρίζεται το δίκιο (ή το "δίκιο") των αεροπορικών εταιριών?

Σαν επιλεκτικά να κάνεις και συ τις σημειώσεις σου...

@toy2day: Έχω καταλάβει πολύ καλά πιο είναι το πρόβλημα, μην ανησυχείς.

toy2day":283eedpo said:
καλά, εσύ κατάλαβες ότι το πρόβλημα είναι τα 10 ευρώ?

Παρανόμησες, σε πιάσανε, πλήρωσες . ΤΕΛΟΣ
Το κάναν κι άλλοι, ΔΕΝ τους πιάσαν, ΔΕΝ πλήρωσαν. ΤΕΛΟΣ

Ζήσε μ' αυτό, σκίσε την κάρτα της Α3, ξεκίνα με την Icarus (μιας κι η Athens δεν έχει ακόμα ff program) και τελείωσε η κουβέντα. Δε θα βρεις δίκιο, γιατί ΔΕΝ έχεις δίκιο.

Δηλαδή εγώ που ζυγίζω στο σπίτι τη βαλίτσα πριν από κάθε ταξίδι (κι αν ψάξεις εδώ μέσα θα δεις ότι δεν είναι λίγα) είμαι Μ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ς.

Έλεος πια, ξεχείλωσε το thread και δεν βγαίνει νόημα.

ΚΛΕΙΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ ?

Δηλαδή τι εννοείτε? Να τελειώσει ένα thread επειδή έτσι θέλετε? Και γιατί ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ αυτά που είπα πριν για το τί μου είπε η υπάλληλος της Α3 για τους φορτοεκφορτωτές του ΕΛΒΕΝ? Γιατί τέτοια μανία επειδή λέω κάτι που με ενόχλησε σε μια αεροπορική εταιρεία που κατά τα άλλα την εμπιστευόμουν? ΞΑΝΑΛΕΩ να είμαστε τυπικοί, αλλά σε κάθε επίπεδο! Και το γκισέ, και οι φροντιστές, και το χαντλινγκ, και οι χειριστές και οι επιβάτες. Και γιατί κάνετε γαργάρα την ερώτηση μου για τι επαγγελματική σχέση με την Αεροπορία έχει κάποιος εδώ μέσα που με βρίζει ως επιβάτη? Σας ανέφερα μια γνώμη χειριστού, γιατί δεν βγαίνει ένας ΑΚΟΜΗ χειριστής να πει αν έχω δίκιο με το σκεπτικό μου ή όχι.Η έστω αεροσυνοδός. Η έστω επιβάτης. Ενας ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ τέλος πάντων!

Ρε συ toy2day,

Μπας και μας κάνεις πλάκα?

Και έχουμε τσιμπίσει όλοι και γράφουμε βλακείες?

Μπα σε καλό σου :lol:

Καληνύχτα, νά σαι καλά. Πάντα ασφαλείς πτήσεις με όποιες εταιρείες επιλέξεις.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.