United 125

• Thread starter Thread starter mroa412
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Όταν οι δημοσιογράφοι αποφασίσουν να διασταυρώνουν τις πληροφορίες τους ρωτώντας κάποιον γνώστη του εκάστοτε θέματος και όχι τους γνωστούς μαϊντανούς της TV, τότε πιθανόν να έχουμε πληρέστερη και ακριβέστερη ενημέρωση. Μέχρι τότε ας γελάμε.
Όποιος ασχολείται με τα αεροπορικά μαργαριτάρια ας καταγράψει και αυτά.
1. Με διάρκεια πτήσης 1,5 ώρες, το α/φος είχε μπει στον Ιταλικό εναέριο χώρο.
2. Από την Ιταλία δεν επιστρέφεις στην Ελλάδα (company policy?).
3. Βλάβη στα πτερύγια καμπυλότητας προκαλεί διαρροή κηροζίνης.
4. Δεύτερη αναστροφή πτήσης !!!!
5. Νέα διαδρομή από Αθήνα για Ν. Υ. πετώντας πάνω από Μύκονο ?????
Περίπου 1,5 ώρα, όμως, μετά την απογείωση, το αεροσκάφος παρουσίασε πρόβλημα στα «φλαπς» και συγκεκριμένα διαρροή κηροζίνης. Άμεσα οι πιλότοι του αποφάσισαν να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
η εταιρεία επέλεξε η πτήση να επαναληφθεί με το ίδιο αεροσκάφος στο οποίο, τελικά, η βλάβη δεν είχε επιδιορθωθεί μόνο που αυτή τη φορά η «αναστροφή» δεν έγίνε μετά από 1,5 ώρα πτήσης αλλά μόλις το Airbus βρέθηκε πάνω από τη Μύκονο.

Τελικα απο οτι καταλαβαμε το χθεσινο ακυρωμενο,ξαναπεταξε ως εξτρα πτηση σημερα αλλα παλι γυρισε πισω...Αμα δεν σε θελει...Παντως διαβαζοντας τα σχολια στο Πρωτο Θεμα πραγματικα τοση καφριλα δεν εχω ξαναματαδει...

Επειδή το θέμα είναι επίκαιρο άς πούμε και αυτό: Πριν από λίγες μέρες ένας γνωστός μου έφτασε με πτήση τής United από Νewark. Προφανώς ίδια πτήση, ίδιος τύπος αεροσκάφους,κλπ. Το πρώτο πράγμα πού μού είπε για το ταξίδι του ήταν: "τέτοιο χάλια φαγητό σε αεροπλάνο δεν έχω ξαναφάει! Είχαμε δύο επιλογές: σπαγγέτι vegetarian ή γαλοπούλα meat loaf δηλαδή ρολό με κιμά από τέτοιο κρέας. Είχε και μία χάλια σάλτσα σαν πουρέ καρότου και πράσινα φασολάκια - δεν τρωγόντουσαν.Τέτοιο φαγητό σε αεροπλάνο πρώτη φορά. Με έχεις δέσμιο σε μία θέση τόσες ώρες...βάλε είκοσι δολλάρια παραπάνω το εισιτήριο και σέρβιρέ μου κάτι καλύτερο. Από το φαγητό θα κόψεις;" Όσο για το πρωινό "φτωχό αλλά δεν ήταν τόσο κακό"... Και να σκεφτεί κανείς υπάρχει και ανταγωνισμός ή μάλλον δεν υπάρχει πιά. Ο νοών νοείτω.

Τα σχόλια των αναγνωστών του Πρώτου Θέματος είναι ολα τα λεφτά πάντως

Τελικά τι έγινε με το 767;;

Στο Βενιζέλος είναι ακόμη ;;

Η νέα απόπειρα αναχώρησης είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί της Τρίτης 21 Ιουνίου με αριθμό πτήσης 2095, ενώ υπάρχει και δεύτερη πτήση, αυτή που ήταν προγραμματισμένη κανονικά για τις 12:15.

πηγή : www.huffingtonpost.gr

Τελικά είδα πριν λίγο στείλαν ένα άλλο 767 μάλλον να παραλάβει τους επιβάτες.

Έρχεται και η 124 τώρα.

Οπότε σε λίγο θα έχουμε 3 767 ταυτόχρονα

Σημερα ακυρωσε ξανα η UA125 και επεστρεψε στο Ελ.Βενιζελος..Αγνωστοι οι λογοι ακομα..

Μια απτα ιδια.Αυτη τι στιγμη η πτηση 125 της εταιριας επιστρεφει βενιζελο με καποιο προβλημα προφανως η καποιο medical :roll: