TUI/Thomson

• Thread starter Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπέρα!

Αρχάρια ερώτηση. Με ενδιαφέρει να πετάξω προς East Midlands, και βρήκα στο σάιτ της Thomson τις εξής πτήσεις http://flights.thomson.co.uk/thomson/en-GB/timetable/findbyroute?departure=SKG&destination=EMA

Το θέμα είναι ότι ό,τι και να κάνω, το booking δεν προχωράει με τίποτα. Συνεχώς μου λέει ότι η πτήση δε βρέθηκε.

Αναρωτιέμαι λοιπόν, μήπως αυτή η πτήση είναι charter? Στις charter πτήσεις, μπορεί ένας μεμονωμένος επιβάτης να κλείσει εισιτήριο ή πρέπει μόνο μέσω tour operator?

Επίσης, στο σαιτ του East Midlands Airport, βρήκα το εξής http://routefinder.adtwebservices.com/routefinder/schedule/EMA/SKG (για κάποιο λόγο δεν ξεκολλάει με τίποτα από το EMA-SKG, ενώ εγώ βάζω συνέχεια SKG-EMA, ούτε αυτό το καταλαβαίνω γιατί γίνεται). Όπως και να 'χει, εμφανίζεται να υπάρχει και μια scheduled flight η οποία όμως πάλι είναι φάντασμα.

Βοήθεια κανείς; Πήρα ήδη τηλέφωνο σε κάποια θεσσαλονικιώτικα πρακτορεία, αλλά οι υπάλληλοι που απάντησαν είχαν πιο πολλές απορίες από μένα :?

Επειδή πολλά μπορεί να συμβαίνουν γιατί δεν επικοινωνείς με την ίδια την TUI?
Θεσσαλονίκη:

7ο χλμ. Εθνικής Οδού
Θεσσαλονίκης - Μουδανιών,
55 103 Θεσσαλονίκη,
Τηλ. 2310401800, Φαξ 2310401802,
e-mail: infoskg@tui.gr

Ναι, το σκέφτηκα κι αυτό Έχω πάρει κάμποσες φορές τηλέφωνο χωρίς τύχη, ελπίζω να απαντήσουν κάποια στιγμή :? Ευχαριστώ!

edit: Μόλις απάντησαν, μου είπαν ότι δεν έχουν οι ίδιοι αλλά ότι έχει η Thomson. Κάθε Δευτέρα είναι η πτήση και για να κάνεις booking πρέπει να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά. Αυτό δεν ξέρω αν το εννοούσε σα γενική τακτική ή αν αναφερόταν προσωπικά σε μένα, να επικοινωνήσω τηλεφωνικά για συνεννόηση. Πάντως σίγουρα υπάρχει η πτήση, αυτό επιβεβαιώθηκε :P

Fasoli,Εγώ πάντως που έκλεισα το LGW-SKG oneway απτο σάιτ της Thomson δεν είχα πρόβλημα..Μόνο στην επιλογή θέσης ειχε κολλήσει αλλά τους εστειλα μέιλ και εστειλαν την επιβεβαίωση..

Πάλι στη Ρόδο αύριο βράδυ το G-TUIA.

Πάλι το G-TUIA θα στείλουν; Αυτό το έχουμε...
Φέρτε κανένα Β,C...
Ευχαριστούμε φίλε gonso.

παλι βραδυ?????? βαλανε στοιχημα οτι δεν θα το βγαλουμε ουτε μια καλη φωτο για να το εχουμε στα αρχεια μας???? Ξερουμε ωρα?? Θα εχει επιβατες ή δοκιμαστικη πτηση θα ειναι?

Ιδια ώρα με την περασμένη εβδομάδα, με επιβάτες. Μάλλον πάλι στο Ηράκλειο αύριο.

Μεταφέραμε τις προηγούμενες μέρες τα posts σχετικά με τις επισκέψεις στην Ελλάδα, στο σχετικό topic (κίνηση αεροδρομίου Ρόδου ή Ηρακλείου). Μη συνεχίζετε εδώ γιατί είστε εκτός θέματος (Νέα από Ευρωπαϊκές εταιρίες που δεν έχουν να κάνουν με την εμφάνισή τους στην Ελλάδα).

Έχεις δίκιο Γιώργο, απλά σκέφτηκα ότι αν κάποιος έψαχνε που θα πετύχει το 787, θα ήταν καλύτερα να το έβλεπε στο thread της εταιρείας, παρά να ψάχνει ένα ένα τα αεροδρόμια!