Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

Δηλαδή, πέραν των 2000 μιλίων που κερδίζουμε για τη συμμετοχή στο παιχνίδι, όσοι είχαν ICARUS κάρτα δικαιούνται επιπλέον 3000; Σημειωτέον ότι στην ICARUS είχα πάνω από 50.000 μίλια…

Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση.

Εμένα μου είπαν ότι αν έχεις παίξει το παιχνίδι και είχες και Ίκαρο, θα πρέπει να γραφτείς δύο φορές και στο τέλος θα κρατήσεις τα περισσότερα μίλια.
Δηλαδή, αν δεν κερδίσεις χρυσή ή ασημένια, θα κρατήσεις την Blue με τα 3000 μίλια του Ίκαρου (δεν μπορείς να κρατήσεις και τα 2000 μίλια του παιχνιδιού), ενώ εάν κερδίσεις χρυσή ή ασημένια, θα πάρεις αυτή!

Νεες πληροφοριες...
Οι παλιοι κατοχοι Icarus καρτας θα παρουν καρτες απο την Olympic Air συμφωνα με το παρακατω:
"Blue card και welcome bonus 3000 μιλίων στα Join & Fly μέλη του Icarus που είχαν 0-50.000 μίλια
Silver card και welcome bonus 5000 μιλίων στα Join & Fly μέλη του Icarus που είχαν περισσότερα από 50.000 μίλια ή είχαν τη Silver κάρτα Icarus και μέχρι 200.000 μίλια.
Gold card και welcome bonus 8000 μιλίων στα Silver μέλη του Icarus που είχαν περισσότερα από 200.000 μίλια ή είχαν την Gold κάρτα Icarus ανεξαρτήτως μιλίων."

Χρήσιμες πληροφορίες…

Ανακύπτουν όμως δύο ερωτήματα:

1. Η χρήση αυτού του δικαιώματος για τα πρώην μέλη του ICARUS αναιρεί τυχόν βραβείο στην κλήρωση για τις Travelair;

2. Υπάρχει κάποια προθεσμία για τη χρήση του δικαιώματος;

1) Επιλεγεις η το ενα η το αλλο!
2) 30 Οκτωβριου!

Γενικά είναι λίγο μπερδεμένο το θέμα με τα παλιά μέλη του Ίκαρου, με τα bonus μίλια του παιχνιδιού,με τις εγγραφές και τις ημερομηνίες...Πιστεύω όμως ότι ως "νέα" εταιρεία θα δείξει καλό πρόσωπο και θα πάνε όλα καλά...
Αναμένουμε πλέον την κλήρωση στις 29-10 για να δούμε ποιοι θα είναι οι τυχεροί...και εν συνεχεία να πληροφορηθούμε τα σχετικά με το CIP lounge της νΟΑ και τα επιπλέον προνόμια...

Αν και είχα απαντήσει και στις 15 ερωτήσεις και μάλιστα αρκετές φορές,έλαβα μήνυμα ότι είμαι στην κλήρωση για την ασημένια κάρτα...Δεν ξέρω τί μπορεί να έγινε,τους έστειλα ένα Mail ,περιμένω απάντηση...
Καλή τύχη σε όλους!

Και εγώ απάντησα και στις 15 ερωτήσεις αλλά δεν πείρα κανένα e-mail...Μήπως να αρχίσω να ανησυχώ??? Εάν γνωρίζει κάτι κάποιος ας μου απαντήσει παρακαλώ :)

Να ανησυχείς και να τους πάρεις τηλέφωνο να τους ενημερώσεις.
Ίδια περίπτωση κι εγώ, τους ενημέρωσα τηελεφωνικώς και αναμένω απάντηση. Μου είπαν ότι είναι πολλοί αυτοί που τους ενημέρωσαν ότι δεν έλαβαν email, αλλά αν για κάποιο λόγο δεν έχουμε καταγραφεί στο σύστημα του διαγωνισμού τότε είμαστε εκτός κλήρωσης!!!! :wall: :wall: :wall:
Ας ελπίσουμε να βγάλουν μια άκρη και με εμάς.

edit: Τα posts περί ορθογραφίας πήγαν στην trash area, αφού τα είδαν οι ενδιαφερόμενοι. Να ενημερώσω το μέλος που υπέπεσε στα ορθογραφικά λάθη ότι αντίστοιχα posts με πολλά ορθογραφικά που βγάζουν μάτια, σβήνονται από το φόρουμ ως δυσανάγνωστα, ανεξαρτήτως δικαιολογίας.

Πίσω στο θέμα μας!