Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

• Thread starter Thread starter jetflight
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ηθελα να κλεισω για Χιο 2 εισητηρια απο Αθηνα για τελος ιουλιου βασιζομενος σε μια διαφημιση της που λεει απο 49ε μαζι με φορους.....τελειως μουφα.Μεγαλοι ψευτες....91ε φοροι συν...συνολο 274ε.....

Καθόλου μούφα. Απλά απο ότι δείχνει έχει μόνο μια θέση της προσφοράς για 27 Ιουλίου. Είναι πολύ περιορισμένες οι θέσεις της προσφοράς για κάθε πτήση.

170E O/W ΑΤΗ-RHO?????????? Σαν πολλά δεν είναι?????

Κι ύστερα αναρωτιούνται γιατί έχουν μείωση 11% στα εσωτερικού (και 17% στη Ρόδο)...

Πρόσφατα η A3 έβγαλε προσφορά από/προς Αθήνα και Θεσ/νίκη για Σάμο,Χίο,Μυτιλήνη,Κω με τιμή εισητηρίου 49Ε...Για κρατήσεις εως και 3/9 και για πτήσεις από 15/9 και μετά..Απ'την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε η προσφορά μπήκα,στο site της εταιρείας και προσπάθησα να κλείσω εισητήριο Σάμο-Αθήνα 16/9 και r/t στις 29/9.. Δεν είδα καμία προσφορά! Τρεις μέρες μετά και αφού έμπαινα συνεχώς στο site,πήρα τηλέφωνο στην εταιρεία και μου είπαν οτι μάλλον εξαντλήθηκαν τα εισητήρια της προσφοράς! Απ΄την πρώτη μέρα εν ολίγοις! Δεν μου έχει τύχει ξανά κάτι τέτοιο με την Α3,τις οποίας τις προσφορές τιμάω ιδιαιτέρως!!
Υποθέτω οτι ακόμα δεν έχει τελειώσει η τουριστική περίοδος στη Σάμο,τα 80άρια εισητήρια πουλάνε ακόμα και έτσι δεν βγήκαν θέσεις προσφοράς για τις μέρες μέχρι τέλος Σεπτέμβρη! Αν κάποιος έκλεισε πτήση από/προς Σάμο με τη συγκεκριμένη προσφορά και με ημερομηνίες του Σεπτεμβρίου,ας το πει...

Αν ψάχνεις συγκεκριμένες ημέρες είναι πιθανόν να μη βρεις προσφορές. Αν είσαι πιο ευέλικτος με συν-πλην 3 μέρες θα βρεις ευκολότερα.

Απλά να θυμήσω οτι η εν λόγω εταιρία έχει δεχτεί συστάσεις απο την Ε.Ε για τις "Προσφορές" που βγάζει κατα καιρούς στην ιστοσελίδα της.

tasos-SMI":kzd5l0m9 said:
Υποθέτω οτι ακόμα δεν έχει τελειώσει η τουριστική περίοδος στη Σάμο,τα 80άρια εισητήρια πουλάνε ακόμα και έτσι δεν βγήκαν θέσεις προσφοράς για τις μέρες μέχρι τέλος Σεπτέμβρη! Αν κάποιος έκλεισε πτήση από/προς Σάμο με τη συγκεκριμένη προσφορά και με ημερομηνίες του Σεπτεμβρίου,ας το πει...

Επειδη ετυχε να κοιταξω κι εγω την συγκεκριμενη προσφορα για Σαμο,
απο την πρωτη μερα για Σεπτεμβρη και Οκτωβρη εβγαζε ελαχιστα εως καθολου κι αυτα οχι σε βολικες μερες!
Τωρα βλεπω κατι 49αρια απο μεσα και Δεκεμβρη και μετα...

Να επιβεβαιώσω και εγώ με τη σειρά μου την ανυπαρξία της προσφοράς αυτής και από/προς Αθήνα/Κω. Οι τιμές ήταν ακριβώς ίδιες πριν και μετά την υποτιθέμενη ανακοίνωση της προσφοράς...

GP707
Αν ψάχνεις συγκεκριμένες ημέρες είναι πιθανόν να μη βρεις προσφορές. Αν είσαι πιο ευέλικτος με συν-πλην 3 μέρες θα βρεις ευκολότερα.

Το χρησιμοποίησα και αυτό...Απ'την πρώτη μέρα! Δεν έβγαζε καθόλου τιμές προσφοράς...

Για Οκτώβρη έψαξα εως τις 2 του μήνα..και πάλι τζίφος η δουλειά!

Ωραίοι οι κύριοι εκεί στην AEGEAN... :wall:

Η Aegean Airlines, μέλος της μεγαλύτερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας Star Alliance, έχει προβεί σε τροποποίηση ορισμένων από τους όρους των semi-flex ναύλων της: όσα εισιτήρια κατηγορίας semi-flex (επιτρέπουν αλλαγές αλλά όχι επιστροφή χρημάτων) εκδίδονται από 21 Ιουνίου 2010 και εξής, δεν έχουν τη δυνατότητα μετατροπής σε ΑΝΟΙΚΤΑ, στην περίπτωση που ο επιβάτης δεν επιθυμεί να ταξιδέψει στην αρχική ημερομηνία. Προκειμένου να διατηρηθεί το δικαίωμα χρήσης ενός semiflex εισιτηρίου, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να ορίσει νέα ημερομηνία και να πληρώσει τα σχετικά πρόστιμα, ταυτόχρονα με την ακύρωση της αρχικής κράτησης. Στην αντίθετη περίπτωση, το εισιτήριο είναι άκυρο και η Aegean Airlines, a Star Alliance Member επιστρέφει μόνο τους φόρους.

I've earned it :evil: