Τι ταξίδια σχεδιάζετε για το 2006;

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Πόσα ταξίδια σχεδιάζετε για το 2006;

• 1-5

Votes: 0 0,0%
  • 6-10

• 10-19

• > 20

• Total voters
    0
ton martio ath-sxf ton ioulio ath-bud
kai mta skeftomai ath-gla(ap eutheias h me andiameso stathmo) kai isos gla-dublin gia ton ioulio-augousto

kai sigoura to diastima ianouarios ioulios tha pao skg-ath toulaxiston 2 fores.

Συμφωνώ απολύτως με τον προλαλήσαντα, γι'αυτό και ετοιμάζω
αυτό το ταξίδι εδώ και περίπου οκτώ μηνες ξέροντας ότι θα κοστίσει πάρα πολλά... 14 Σεπτεμβρίου πετάω για Κοπεγχάγη και μετά για το παρακάτω λινκ.

https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=6069

Αναλυτικά:
15 SEP CPH X/SFJ GOH
19 SEP GOH SFJ
21 SEP SFJ CPH
22 SEP CPH-STO-CPH (ένα μονοήμερο για να δώ και τη Στοκχόλμη...)
23 SEP επιστροφή στην Αθήνα...

Κόστος: ώρες-ώρες σκέφτομαι τι πλήρωσα και μου ανεβαίνει η πίεση γι'αυτό αφήστε το καλύτερα... Το πάθος μπορεί να μην είναι ποτέ ακριβό, προσοχή όμως γιατί μπορεί να μου αποβεί... μοιραίο

:arrow: To Μάρτη μου είπαν θα με πάνε σε ένα νησί, λέει, κάπου στην Καραιβική, λέει, που έχει μια παραλία, λέει, και στο καπάκι είναι ο διάδρομος, λέει, και είναι και ωραιότατο νησί, λέει... Τι να σας πω, έτσι μου πανε... Τουλάχιστον θα πάμε με αεροπλάνο, λέει!
:arrow: 8-17/4 JFK με τη σχολή μου

Απο κει και πέρα το ταμείο κλείνει προσωρινά για αναδόμηση και ανασύσταση...
Όπου μας βγάλει η μοίρα....και τα προκλητικά δρομολόγια :wink:

Πιθανώς μια BCN μιας και υπάρχει σπίτι ή καμιά βόλτα στους κατοίκους Γερμανίας φίλους μας :wink:

Aakunz σε βρίσκω πολύ προχωρημένο!! Απίθανο και δύσκολο ταξίδι!!
Σίγουρα πρέπει να ψηφιστεί ένα από τα ταξίδια της χρονιάς!!

Το έψαξες μέσω ΚΕF ή RKV?? To 98 που ήμουν εκεί είχε πτήσεις γιά GΟΗ δεν θυμάμε όμως αν ήταν από KEF ή RKV.Πρέπει να είναι φτηνότερα. Ο καιρός τον Σεπτέμβρη είναι ΟΚ??

Εύγε πάντως, πάντα τέτοια!!

Πάνω από 20 ταξίδια σίγουρα ,αλλά θα τα άλλαζα όλα για να έμπαινα σε ένα high speed από τον πειραιά για πάρο. Έχω να πάω σε νησί 8 χρόνια. :cry:

Δεν προβλέπω να πραγματοποιείται το όνειρό μου ούτε φέτος αλλά ούτε τα επόμενα τουλάχιστον 3-4 χρόνια.

Φέτος μάλλον θα εχουμε μείωσει των ταξιδίων :cry: :cry: ..Μαλλον σε 3 εβδομάδες εχουμε LAX και πίσω τον Ιουνιο...όσο ειμαι εκεί κανα Las vegas να μην πάω?? Κανενα Μεξικο? Θα δουμε..Μετα το καλοκαιρι μάλλον Νάπολι κάποια στιγμη ..πιθανότατα Bodo Νορβηγία και.....Βλέεεεπουμε...και σεπτέμβρη πάλι Λ.Α :cry: :cry: Χριστούγεννα θα ήθελα πάρα πολύ Παρίσι..Παρακαλώ.... :lol: Αααααα και *fingers crossed* Iouνιο Βερολίνο για ενα ματσακι του μουντιαλ ...ετσι :lol:

dtrach":3anehh84 said:
Μαλλον σε 3 εβδομάδες εχουμε LAX και πίσω τον Ιουνιο
Κράτα καμιά μέρα στο Φλεβάρη ανοιχτή για κανένα καφέ (στην Ευρώπη μένουμε ... στην Αμερική βλεπόμαστε ... τι τρελό κι αυτό :wink: )

Βλέπω πάντως αρκετά ενδιαφέροντα ταξίδια και μου αρέσουν οι ιδέες αυτές μιας και υπάρχουν και αρκετά όμορφα routings.

ΟΑ277":3anehh84 said:
Standard perissotera apo 20.... 9 Jan kano to SKG- MXP- FCO- LHR kai apo 10 Feb olous tous proorismous tis Easy apo LGW!.
Δεν μετράει η ψήφος σου ... εσύ παίζεις σε άλλη κατηγορία! :lol: Άντε και με το καλό!

january 06 = WEF Davos/Zurich (weekend)
february 06 = Madrid (weekend)
march 06 = Londino (daytrip stansted)
pasxa 06 = SKG/ATH, Trikala (2 1/2 weeks)
may 06 = ILA 2006 Berlin (1 week)
june 06 = Rome and PMI ( ;-) ) (weekend)
july/August 06 SKG/ATH, Trikala + unknown

taksidia...

19/4 ATHINA - MILANO
20/4 MILANO- MALAGA
24/4 MALAGA - MILANO
27/4 MILANO - ATHINA

AYTO GIA ARXI ME EASYJET...

SYNEXIZOYME PALI GIA MILANO (ME SKOPO NA PAME COMO)
2-5/6 ATHINA - MILANO - ATHINA ...
PANTA ME TA FTHNA EISITHRIA THS EASY JET

AKOLOYTHEI ENA TAKSIDI ME SKYEUROPE GIA KRAKOVIA...
12-15/6 ATHINA-KRAKOVIA-ATHINA

KAI SYNEXIZOYME ME SKYEUROPE...
28/7 ATHINA- BRATISLAVA
2/8 BRATISLAVA-VARSOVIA
5/8 KRAKOVIA - ATHINA

AYTA GIA ARXH...

MOLIS VGOYN TA EISITHRIA GIA META TON OKTOVRIO VRISKOYME TI THA KANOYME THN EPOMENH PROTOXRONIA ! XA XA XA

STOP PRESS

Μόλις τώρα τα πήρα στα χέρια μου!! Είναι χάρτινα και απίθανα!! Είναι τα εισιτήρια της HY για ΚUL μέσω ΤΑS!! Πάσχα στην Μαλαισία και στην επιστροφή stop over στην ΤΑS με μυστική αποστολή να βρω και να φωτογραφίσω το IL-114!!

HY 266 TU18APR ATH-TAS 23:45-06:25+1
HY 553 WE19APR TAS-KUL 10:35-21:05
HY 552 TU25APR KUL-TAS 10:10-14:50
HY 267 TH27APR TAS-ATH 07:45-11:40

Eυχομαι όλα να μου πάνε καλά και να σας δώσω ένα ενδιαφέρον trip-report με top highlight την πτήση KUL-KBR-KUL με ΑΚ κοινώς ΑΙRASIA!!

Καλά μας ταξίδια!!