This forum is dead

• Thread starter Thread starter solro
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πολύ απλά, το a.gr είναι μέρος μιας πραγματικότητας, διαδικτυακής αλλά και κοινωνικής και προφανώς δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρρέαστο. Απολαύστε το ως έχει, προσπαθήστε να συνεισφέρετε με όσα θεωρείτε πως θα το κάνουν καλύτερο και αφήστε να γράψει την ιστορία του. Ας μην προσπαθούμε να φέρουμε τα πάντα στα μέτρα και τα γούστα μας, αυτό λέγεται επιβολή και καλό δεν είναι... This forum is not dead!

Αγαπητα μελοι, θελω να δηλωσω την αποχωρηση μου απο το κατα τα αλλα ομορφο φορουμ σας. Πανω κατω εχω καταλαβει για ποιον λογο το φορουμ ειναι dead... Δεν γινεται οποτε γραφω να εχω τον "φοβο" μηπως καποιος συντονιστης με "μαλωσει". Επισης κλεινοντας θελω να σταθω σε ατομα τα οποια ειρωνευονται (αμφιβαλλω αν αυτα τα ατομα τα "μαλώνουν) και σου δινουν την εντυπωση οτι ειναι οι "εγω τα ξερω ολα" και εσυ καλυτερα μην μιλας.

ΥΓ. Πως μπορω να διαγραψω τον λογαριασμο μου και τις φωτο που ειχα ανεβασει με την εγγραφη μου?

Ευχαριστω και χαρηκα που γνωρισα καποια αξιολογα ατομα εδω μεσα.

Φίλε Captain911, από την εμπειρία μου σαν συντονιστής forum (άσχετου με την αεροπορία) γνωρίζω πως όποιος γνωστοποιεί την αποχώρηση του με γραπτή δήλωση, κατά βάθος δεν θέλει να φύγει και ψάχνει ευκαιρία για να συζητήσει τα θέματα που τον απασχολούν.

Όλοι οι άλλοι, απλώς φεύγουν.

Συνονόματε, απλα αν παραμεινω ενεργο μελος θα μπαινω στον πειρασμο να γραφω. Το φορουμ ειναι εξαιρετικο με πολλα θεματα αλλα συναμα και προβληματικο..... και σημερα ξεχειλισε το ποτηρι.

Αγαπητε Captain, αν ηταν να φευγει ο καθενας που το γραπτο του παει κουβα, τοτε εδω μεσα θα επρεπε να μεινουν μονο οι συντονιστες... Μεταξυ μας, δε χρειαζεται τοση ευθιξεια επειδη η αγαπημενη σου θεση στο αεροπλανο, πηγε κουβαδιαστη....

Δεν θα σου απαντήσει ρε Ντοκ, αφού έφυγε ο άνθρωπος.