Θεσσαλονικη για Λισαβονα ή Αμστερνταμ

• Thread starter jose
  • Ημερομηνία δημιουργίας

jose

Νέο μέλος (Tourist)
καλησπερα, σκεφτόμαστε για ανοιξιάτικο ταξιδι και κλεινω προς Λισαβόνα ή Αμστερνταμ.
για Λισαβονα δεν εχω βρει τιποτα απευθείας απο θεσσαλονικη! μονο με ryanair μεσο μιλανου ή ρωμης ! αλλα δεν βολευουν καθολου οι ανταποκρισεις.

Για αμστερνταμ ξερω οτι πεταει η transavia απευθειας, αν εχετε καποιο αλλο τροπο και για τις 2 περιοχες θα ηταν ευχάριστο να τον ακουσω!

Για Αμστερνταμ έχει πολύ καλή ανταπόκριση η OS μέσω Βιέννη.

νομιζω δεν θα μου βγει πιο φτηνα απο transavia που εχει απευθειας! ΟS ειναι η Austrian ?

Ναι, Austrian είναι. Τώρα τιμές δεν έψαξα...

Austria : Thessaloniki - Amsterdam 459 euro
transavia : Thessaloniki - Amsterdam 120 euro

για λισαβονα κατι που προτιμώ?? :D

για Παρίσι εκτος την πτήση της ryanair που παει 1,30 ωρα εκτος πολης υπαρχει απο θεσσαλονικη για το orly ή καποιο πιο κοντινο ??

Για Παρίσι έχει το καλοκαίρι η Aegean για CDG. Άλλη πτήση απευθείας δεν υπάρχει από όσο ξέρω. Αν σκέφτεσαι να επιλέξεις connecting flight με Ryanair να ξέρεις ότι το κάνεις με δική σου ευθύνη. Αν για κάποιο λόγο δεν είσαι έγκαιρα στο Bergamo για τη δεύτερη πτήση, η Ryanair δεν θα σε αποζημειώσει. Μου έτυχε πρόσφατα σε πτήση ATH-BGY να κάνει divert στην Πάρμα. Εκεί στην αρχή μας είπαν ότι θα βάλουν λεοφορεία αλλά τελικά πέταξαν. Αν πηγαίναμε με λεοφορείο, θα είχαμε τουλάχιστον 3-4 ώρες καθυστέρηση στην άφιξη στο BGY.

ναι το ξερω οτι κανεις με την rynair ειναι υπο την δικη σου ευθύνη :)

Σε τυχαίες ημερομηνίες τον Απρίλιο (16-21) στο kayak.de βρήκα πτήσεις για Λισσαβόνα με Star Alliance (Aegean + TAP) μέσω Μονάχου με ανταπόκριση 1h40min στο πήγαινε και 6h45min στην επιστροφή. Η ανταπόκριση της επιστροφής είναι μεγάλη μεν, αλλά ιδανική για ημερήσια εκδρομή στο όμορφο Μόναχο. Τελική τιμή 233 EUR. Δεν είναι η τρελή ευκαιρία, αλλά είναι μία λογική τιμή και προσωπικά το ταξίδι με την ΤΑΡ θα ήθελα να το δοκιμάσω...

Για πόσες μέρες μιλάμε;