Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

• Thread starter Thread starter corfu75
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν ξερω τι εγινε σε αλλες περιοχες αν πηρε ατομα και εκτος Ο.Α ,εδω στην Κερκυρα σας στο λεω με σιγουρια ,πηρε ατομα μονο απο το υπαρχων προσωπικο της Ο.Α,ατομα που τα γωριζω προσωπικα με εμπειρια στο χωρο του graound servis(εκτος οα) δεν τους καλεσαν ουτε για συνεντευξη.Απωλειες εδω δεν ειχε ουτε η αιγαιου ,( ticket seals desk) oυτε και οι δυο εργολαβικες.

σε αθήνα και Θεσσαλονίκη έγινε ένας μίνι πανικός .
αρκετές αλλαγές.
pot1968 δεν καταλαβαίνω τον λόγο που τσατίζεσαι. Δε σε έβρισα και ούτε σε είπα και καμπούρι .
τέσπα...εν ολιγοίς ...όλοι θα πάνε παντου . :D

απο Iata/tasos

<<pot1968 δεν καταλαβαίνω τον λόγο που τσατίζεσαι. Δε σε έβρισα και ούτε σε είπα και καμπούρι .
τέσπα...εν ολιγοίς ...όλοι θα πάνε παντου .

Δεν τσατιστηκα μαζι σου γιατι θεωρω οτι εδω μεσα απλως ανταλασουμε αποψεις ειτε συμφωνουμε ειτε οχι. Ουτε εχω προσωπικο συμφερον μιλωντας θετικα για τους εργαζομενους της ολυμπιακης. Ουτε ο αδερφος μου δουλευει εκει ουτε η μανα μου. Οπως ανεφερα και ποιο πανω εχω σχεση με τον χωρο του αεροδρομιου στο Ηρακλειο και ξερω πολλους οπως με ξερουνε. Μεσα σε αυτους ειναι και της ΟΑ. Και εκεινο που μπορω να πω με βεβαιοτητα ειναι οτι τουλαχιστον τα ατομα που ξερω εγω και ειδικα εποχιακοι βγαζαν το ψωμι τους και με το παραπανω. Οποτε δικαιως εκαναν αιτηση στην mig και αν τους επελεξαν καλως τους επελεξαν. Σιγουρα μαζι με καλους θα παρουν και την συνηθη σαβουρα που εχει πολιτικες πλατες και επιβιωνε και θα επιβιωνει. Ομως οι εποχιακοι θα το ξαναπω και παλι μονο κερδισμενοι δεν ειναι απο τα <<προνομια>> του κρατους, εκτος αν θεωρουν εδω προνομιο ορισμενοι να μπαινεις περισσοτερους μηνες στο ταμειο ανεργιας. Εγω χαιρομαι παντως που εχω σταθερη δουλεια και δεν δουλευα 6, 7 μηνες το χρονο.

φίλε pot.. σαβούρα υπάρχει παντού και το ξέρουμε όλοι.
απο το αεροδρόμιο στην τράπεζα και μέχρι και ο σκουπιδιάρης .
εγω δυστυχώς η ευτυχώς, δεν ξέρω ακόμα) είμαι στο χώρο των αεροπορικών και έφαγα και πολλα ..σκ..τα.
όπως έφαγαν και οι εποχιακοί της οα έτσι και εγώ που ήμουν σε ιδιωτική εταρεία τα έφαγα, και πολλα μάλιστα :lol:

και όπωσ και οι εποχιακοι της οα θέλουν να μπουν στην νέα εταιρεία, έτσι και άλλοι συνάδελφοι θέλουν το ιδιο. όλοι πιστευοθν ότι τα πράγματα θα αλλάξουν , ελπίζουν για κάτι καλύτερο, καλα λεφτά και παει λέγοντας.

απο την οα εποχιακούς, οπως και εσύ, ξέρω αρκετό κόσμο. κάποιοι είναι και φίλοι μου, με αλλους τύχαινε πολλές φορές να συνεργαστώ γιατί έτσι έπρεπε πάνω στη δουλειά. Και πιστέψτε με ύπαρουν πολλοι οι αξιόλογοι αλλα και παρα πολυ σαβούρα. Το θέμα είναι οτι σε μια ιδιωτική εταιρεία το αφεντικό θα διαλέξει οποιουσ θέλει , και συνήθως διαλέγουν τους καλούς , αν διαλέξουν τη σαβούρα μετά θα τουσ διώξουν και θα κρατήσουν αυτοί που αξίζουν .Την επόμενη σεζόν πάλι τα ίδια ...και συνεχίζετε το θέμα. Στην οα όμως δε γινόταν αυτό . απλά τα ιδια πρόσωπα πηγαινοερχόντουσαν ...ειτε καλοι υπαλληλοι είτε κακοι.

και προς θεού δεν έχω τπτ με κανέναν απο τους εποχιακούς της οα. Και φυσικό είναι έτσι οπωσ κατάντησε απο το κράτος, να έχουν και τα χειρότερα μετά την ιδιωτικοποιηση . Εδώ δεν ξέρουν τι θα κάνουν με τουσ μόνιμους με τουσ εποχιακούς θα ασχοληθούν ? Και μη μου πείτε δημόσιο και δεν ξέρω γω τι ...αφού όλοι ξέρουμε οτι ουτέ αυτοι δεν ξέρουν ....( τι ειπα τώρα ??? :D )

και τέλος, πιστεύω ότι τo ground handling της οα ...ανεβαίνει....και αλλάζει επίπεδο. θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός τώρα...και πολλά θα αλλάξουν .

απο Iata/tasos.

<<απο την οα εποχιακούς, οπως και εσύ, ξέρω αρκετό κόσμο. κάποιοι είναι και φίλοι μου, με αλλους τύχαινε πολλές φορές να συνεργαστώ γιατί έτσι έπρεπε πάνω στη δουλειά. Και πιστέψτε με ύπαρουν πολλοι οι αξιόλογοι αλλα και παρα πολυ σαβούρα. Το θέμα είναι οτι σε μια ιδιωτική εταιρεία το αφεντικό θα διαλέξει οποιουσ θέλει , και συνήθως διαλέγουν τους καλούς , αν διαλέξουν τη σαβούρα μετά θα τουσ διώξουν και θα κρατήσουν αυτοί που αξίζουν .Την επόμενη σεζόν πάλι τα ίδια ...και συνεχίζετε το θέμα. Στην οα όμως δε γινόταν αυτό . απλά τα ιδια πρόσωπα πηγαινοερχόντουσαν ...ειτε καλοι υπαλληλοι είτε κακοι. >>

Δυστυχως και στην mig τα ιδια γινονται ανα σκεφτεις οτι πηρανε ατομο που ειχε διωχθει πριν 2 χρονια για κλοπη στις βαλιτζες.Πως ειναι δυνατον ιδιωτης να επιλεξει αυτο το ατομο οταν κατηγορηθηκε για τοσο σοβαρο λογο. Προφανως εχει χοντρο δοντι. Τελικα το βυσμα ειτε στο δημοσιο ειτε στον ιδιωτικο παει χέρι, χέρι.

IATA/TASOS":1rcr0y1w said:
γιατί είπα εγώ να διαλέξει μόνο απο γκολνταιρ, σουσιπορτ :lol: :lol: :lol: και ετζίαν ?

οι γιαπωνέζοι τώρα και στο χαντλινγκ..νασαι καλά,εκεί που έχουμε φουντώσει έρχεσαι και μας χαλαρώνεις :mrgreen:

Το ότι στο Ηράκλειο έπεσε όλη η σαβούρα όσον αφορά τις επιλογές των στελεχών της νέας ΟΑ είναι γεγονός.Προφανώς τα μπλοκάκια των αξιολογητών της ΜΑΡΦΙΝ ήταν γεμάτα από υποδείξεις πολιτικών φίλων ή και παλιών στελεχών της ΟΑ,φίλων με τωρινά μεγαλοστελέχη τής OLYMPIC AIR.Κρίμα γιατί δεν μπορείς έτσι να πας μπροστά στο Νο 2 σταθμό της Ελλάδας που είναι βάση της Α3 και αρχηγείο της SWISSPORT.Εκτός και αν δεν τους ενδιαφέρει το GROUND και σκοπεύουν να το σπρώξουν με την πρώτη καλύτερη προσφορά στον ανταγωνισμό.
Πάντως πέφτει πράγματι πολύ γέλιο με την αρχική στελέχωση από όλους τους γνωρίζοντες.Ας ελπίσουμε οτι και οι κρίνωντες θα κριθούν αργότερα από το αποτέλεσμα,και θα πάνε απο κει που ήρθαν γιατί μόνο ζημιά έχουν κάνει μέχρι στιγμής στο προφίλ της νέας εταιρείας.

απο abebablom
<<Το ότι στο Ηράκλειο έπεσε όλη η σαβούρα όσον αφορά τις επιλογές των στελεχών της νέας ΟΑ είναι γεγονός>>.

Δεν εχουν παρει μόνο σαβούρα και το ξέρεις αυτό πολύ καλά αν είσαι απο Ηράκλειο και εργαζεσαι στο αεροδρόμιο. Εγώ ξέρω παιδια που δουλευνε στην ΟΑ και τους πηρανε στην μαρφιν που ειναι ενταξει ατομα .Μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο σακι. Οτι πηρανε και σαβουρα ειναι γεγονος και ειδικα ατομα που στο παρελθον τα εδιωξαν απο την ΟΑ γιατι προφανως κατι επιληψημο εκαναν, εκει εχεις δικιο.

Μου κάνει πάντως εντύπωση κάτι.

λόγω των εξελίξεων ποι μένουν ποιοι φεύγουν ποιοι αλλαζουν εταιρειες και ολα αυτα...και λόγω ότι είμαι μέσα στα πράγματα μόνο για το αεροδρόμιο τησ Θεσσαλονίκης, πρόσεξα ότι εδώ τουλάχιστον διάλεξαν πολύ καλα άτομα. Εκαναν μία μίξη απ ολες τις εταιρείες και απο εποχιακούς της οα που μερικούσ απλά τους ξέρω ...και είδα ότι διαλεξαν λοιπον τους καλούς .
Βασικά όχι τους απλούσ υπαλλήλους αλλα μιλάω απο supervisors και πάνω.
και αναρωτιέμαι λοιπόν .
οπως είπε πριν κάποιος, για το Ηρακλειο, 2 αεροδρομιο της χώρας, βάση της Α3 ( αλήθεια αυτο δεν το καταλαβα καλα, η α3 έχει βάση στο ηρακλείο ? η απλά λόγω καιρού δεν καταλαβα κατι ? αν ισχυει παιζει να μην το ήξερα και τόσο καιρο :oops: )

και συνεχίζω λοιπον .... στο ηράκλειο γιατί να διαλεξαν τη σαβούρα όταν σε Θεσσαλονικη ( που γνωρίζω καλα οπωσ είπαμε) διαλεξαν το καλό κομάτι το αεροδρομίου ?
δε νομίζω να πολυ ισχυει αυτό . σιγουρα οπωσ είπαμε η σαβουρα υπαρχει παντου, αλλα οσο να ναι...θα πη΄ραν και καλα κομματια.
αλλωστε 6 μηνη συμβαση είναι στους περισοτερους..και αν δεν τον κάνει, τους διωχνει.
απλό δεν είναι ?

Γνωρίζει κανείς για τη θέση του Safety Director; Έχει καλυφτεί;