φίλε pot.. σαβούρα υπάρχει παντού και το ξέρουμε όλοι.
απο το αεροδρόμιο στην τράπεζα και μέχρι και ο σκουπιδιάρης .
εγω δυστυχώς η ευτυχώς, δεν ξέρω ακόμα) είμαι στο χώρο των αεροπορικών και έφαγα και πολλα ..σκ..τα.
όπως έφαγαν και οι εποχιακοί της οα έτσι και εγώ που ήμουν σε ιδιωτική εταρεία τα έφαγα, και πολλα μάλιστα
και όπωσ και οι εποχιακοι της οα θέλουν να μπουν στην νέα εταιρεία, έτσι και άλλοι συνάδελφοι θέλουν το ιδιο. όλοι πιστευοθν ότι τα πράγματα θα αλλάξουν , ελπίζουν για κάτι καλύτερο, καλα λεφτά και παει λέγοντας.
απο την οα εποχιακούς, οπως και εσύ, ξέρω αρκετό κόσμο. κάποιοι είναι και φίλοι μου, με αλλους τύχαινε πολλές φορές να συνεργαστώ γιατί έτσι έπρεπε πάνω στη δουλειά. Και πιστέψτε με ύπαρουν πολλοι οι αξιόλογοι αλλα και παρα πολυ σαβούρα. Το θέμα είναι οτι σε μια ιδιωτική εταιρεία το αφεντικό θα διαλέξει οποιουσ θέλει , και συνήθως διαλέγουν τους καλούς , αν διαλέξουν τη σαβούρα μετά θα τουσ διώξουν και θα κρατήσουν αυτοί που αξίζουν .Την επόμενη σεζόν πάλι τα ίδια ...και συνεχίζετε το θέμα. Στην οα όμως δε γινόταν αυτό . απλά τα ιδια πρόσωπα πηγαινοερχόντουσαν ...ειτε καλοι υπαλληλοι είτε κακοι.
και προς θεού δεν έχω τπτ με κανέναν απο τους εποχιακούς της οα. Και φυσικό είναι έτσι οπωσ κατάντησε απο το κράτος, να έχουν και τα χειρότερα μετά την ιδιωτικοποιηση . Εδώ δεν ξέρουν τι θα κάνουν με τουσ μόνιμους με τουσ εποχιακούς θα ασχοληθούν ? Και μη μου πείτε δημόσιο και δεν ξέρω γω τι ...αφού όλοι ξέρουμε οτι ουτέ αυτοι δεν ξέρουν ....( τι ειπα τώρα ???

)
και τέλος, πιστεύω ότι τo ground handling της οα ...ανεβαίνει....και αλλάζει επίπεδο. θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός τώρα...και πολλά θα αλλάξουν .