Oλοκληρωθηκαν με επιτυχια οι συνεντευξεις για το ground servis στην Κερκυρα.Οι συνετευξεις πραγματοποιηθηκαν στο γνωστο ξενοδοχειο "Corfu Palace"στην επιτροπη ηταν ο νυν station manager της ΟΑ μαζι με αλλα στελεχη της Marfin και μια ομαδα ψυχολογων προσληφθηκαν στο συνολο 18 ατομα με εξαμηνες συμβασεις με την προοπτικη να γινουν αοριστου.Οσοι αλλοι κλιθουν θα τους προταθει εποχιακη εργασια.Το παραξενο ειναι πως κλιθηκαν μονο νην εποχιακοι εργαζομενοι της Ο.Α για ακροαση μου ειπε με παραπονο φιλος αδελφικος με τρομερη προυπηρεσια στην Ελλαδα και στην Γερμανια και συγκεκριμενα στην loufthansa δεν μπηκαν στο κοπο ουτε ενα τηλεφωνο να με παρουν μου ειπε με ματια γεματα οργη.Το κωμικοτραγικο στην υποθεση του φιλου μου ειναι οτι, το βιογραφικο του εκτος απο την MIG το ειχε στηλει και στην Albania airways για load control.Αποτελεσμα............!!!!τον καλεσαν για interview στα Τιρανα!!!! και το δεχτηκε.Και μου λεει.........οτι θα παω μεταναστης στην Αλβανια δεν το περιμενα κριμα......και οι εξαγκελιες του Βγενοπουλου για ριζικη αλλαγη στην Ο.Α ας λουστει με τους ιδιους, που τοσα χρονια την εφαγαν με τα εργοτοπατεριλικια τους.Τι να του πω...........καλη τυχη φιλε αδελφικε στα Τιρανα.