Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

Καλημερα σας,
Γνωριζει κανενας εαν η MIG εχει τελειωσει τις συνεντευξεις η και προσληψεις στις θεσεις :. Call Center Manager M020
. Call Center Supervisor M021 . Call Center employees M022 ?
Εμαθα οτι συνεχιζονται, αλλα τηλεφωνησα στο 210-3550000 σημερα 19 Ιουνιου 09, και ειπαν οτι ολες οι θεσεις σε ολους τους τομεις/τμηματα εχουν ειδη κλεισει. Αυτο αληθευει ? Ευχαριστω ;)

Για τους ιπταμενους δεν εχουν κλεισει ακομα...πηρα κ εγω τηλ και μ το ειπαν.οσο για τις θεσεις εδαφους γνωριζω οτι δεν εγιναν καν συνεντευξεις και οτι τις θεσεις αυτες τις εχει το ηδη υπαρχον προσωπικο της ολυμπιακης.

airdream":3sjhbvdp said:
Για τους ιπταμενους δεν εχουν κλεισει ακομα...πηρα κ εγω τηλ και μ το ειπαν.οσο για τις θεσεις εδαφους γνωριζω οτι δεν εγιναν καν συνεντευξεις και οτι τις θεσεις αυτες τις εχει το ηδη υπαρχον προσωπικο της ολυμπιακης.

Αυτο μου ειχαν πει επισης πριν δυο εβδομαδες.....Απο οτι ξερω, για τις θεσεις εδαφους (τηλεφωνικο κεντρο-κρατησεις/εισιτηρια για την ακριβεια), διοικητικες και μη, περιμενουν ποτε και ποσοι υπαλληλοι της σημερινης ΟΑ θα μεινουν και ποσοι θα φυγουν (εξαρταται απο τα προγραμματα της κυβερνησης κλπ) και ισως τον Ιουλιο η Αυγουστο θα ξερουν πιο καλα....Αλλα σημερα που τηλεφωνησα μου ειπαν αλλα.....
Νικος

Αυτο ειχε ειπωθει τελη Μαρτιου 09........
"ΣΤΑ ΤΕΛΗ του ερχόμενου καλοκαιριού αναμένεται να αρχίσουν οι προσλήψεις προσωπικού για τη νέα Ολυμπιακή. Σύμφωνα με το σχέδιο της ΜΙG, το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνουν ορισμένες προσλήψεις που θα αφορούν κυρίως εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο θα χρειαστεί εκπαίδευση. Πρόκειται για ειδικές κατηγορίες εργαζομένων- στελεχών που θα αποτελέσουν τον κορμό της νέας Ολυμπιακής. Ο μεγάλος όγκος των προσλήψεων όμως προγραμματίζεται για τα τέλη του καλοκαιριού και μετά, όταν θα πλησιάζει ο χρόνος για την πλήρη ανάληψη της Ολυμπιακής από τον όμιλο ΜΙG.".........
και επισης αυτο τυπωθηκε στα ΝΕΑ...........
"Μέχρι τις 17 του μηνός θα είναι έτοιμες οι επτά υπουργικές αποφάσεις, που έχουν σχέση με το καθεστώς μετάβασης της Ολυμπιακής στις καινούργιες υπηρεσίες και θα αφορά όλο το προσωπικό της σημερινής εταιρίας. Αυτό δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Δ. Πλατής μετά τη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία της Ένωσης Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας, ΕΧΠΑ. Ο κ. Πλατής πρόσθεσε επίσης ότι για τους υπαλλήλους που θα επιλέξουν να μεταταγούν σε άλλες υπηρεσίες και Οργανισμούς του Δημοσίου, όπως προέβλεπε το σχέδιο αποκρατικοποίησης της Ολυμπιακής, μέχρι τις 20 του μηνός θα προκηρυχθούν οι σχετικές θέσεις."........που φυσικα μεχρι σημερα, Ιουνιου 19/09 δεν εχει γινει........

Κυκλοφορεί η φήμη ότι η MIG δεν πληρώνει Κυριακές αργίες και νυκτερινά.
Γνωρίζει κάποιος αν αυτό ισχύει και εάν ναι αν είναι νόμιμο?

airdream":gvdzhszt said:

Καλα,κι εγω που πηγα για call center που πηγα?? :rolleyes:
Οχι τπτ αλλο,αλλα αν παρει 5 ατομα για το call center θα γελασει και το παρδαλο κατσικι!!
(εννοειται οτι κανεις λαθος και εγιναν συνεντευξεις και μεταξυ μας συζηταμε οτι δε θα μεινει σχεδον κανενας μας για διαφορετικους λογους..)

vakiklos":kban194f said:
Κυκλοφορεί η φήμη ότι η MIG δεν πληρώνει Κυριακές αργίες και νυκτερινά.
Γνωρίζει κάποιος αν αυτό ισχύει και εάν ναι αν είναι νόμιμο?
Στη συμβαση των εργατων που υπεγραψα αναφερει προσαυξηση λογω νυκτερινων ωρων και αργιων
Αλλα υπαρχει οντως η φημη(χτες καποιοι διαβασαν συμβαση υπαλληλου) οτι στις υπολοιπες ειδικοτητες εδαφους η συμβαση ειναι τελειως κλειστη!!!
Βεβαια οι εργατες υπεγραψαν για 1000 με 1050 ευρω μικτα, ενω οι υπαλληλοι(ramb agents) η μεγαλη πλειοψηφεια με 1300 ευρω.
Βασικα τα ιδια βγαινουν αν ισχυει αυτο ,και ακομα δεν γνωριζουμε αν στα χρηματα αυτα θα προστεθουν τριετιες- επιδομα συζηγου,(προσωπικα δε το πιστευω).
Αποψη μου ειναι οτι καλιεργηθηκαν φημες κατα τη διαρκεια υποβολης βιογραφικων και πρωτων συνεντευξεων για το handling για ανθρωπινες αποδοχες με σκοπο να ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ατομα απο αλλες εταιριες,αλλα και συμβασιουχους για να υπογραψουν.
Για αυτον ακριβως το λογο υπηρξε τοση βιασυνη να μισθοδοτησουν ατομα πριν καν ...ξεκινησουν εργασια!!
Ανηκω ισως στους απαισιοδοξους αλλα πιστευω οτι απο το πρωτο μηνα θα υπαρξουν πολλες παραιτησεις απο ανδρες εργαζομενους στο handling, οι γυναικες πιστευω οτι θα παραμεινουν σε καθε περιπτωση.
ΕΙΔΟΜΕΝ

Ενημερωτικά και πάλι, ώστε να μην ακούγονται παρανοϊκά πράγματα, να επισημάνω πως καμιά σύμβαση (ατομική ή κλαδική ή...) δεν μπορεί να θέτει όρους κάτω από τα όρια της ΓΣΣΕ (Γενική Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας). Αυτό είναι νόμος! Οτιδήποτε άλλο είναι παράνομο. Ακόμα και αν υπογράψει κανείς πως δουλεύει δωρεάν για την ψυχή της φουκαριάρας της μάνας του, κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό να ισχύσει. Για οποιαδήποτε απορία, δεν είναι κακό να κάνει όποιος ενδιαφέρεται ένα τηλέφωνο στην Επιθεώρηση Εργασίας, ανώνυμα, και να του λύσουν τις απορίες του. Αν πάλι δεν ενδιαφέρεται... :wall:

Οσο αφορά το Ηράκλειο τουλάχιστον αν και υποθέτω παντού τα ίδια θα είναι οι μισθοι των υπαλλήλων στο handling θα είναι 810 καθαρά και με όλα μέσα δηλαδή νυχτερινά κλπ. αυτό συζητιέται έντονα στο αεροδρομιο. Συνάδελφοι που τους κάλεσαν να υπογράψουν εκαναν πίσω οχι μόνο γιατι τους ενημερωσε το σωματειο οτι θα χασουν το ταμειο η την επιδοτηση του ΟΑΕΔ αν παραιτηθουν χωρις να τους απολύσει η ΟΑ και υπογράψουν με την mig αλλα και γιατι τους ενημέρωσαν οι της mig ό τι θα χτυπάνε 11 ωρα ή και 12ωρα με τον ιδιο μισθο οτι εδν θα εχουν ενα πόστο , και τα 2 ρεπο την εβδομάδα που ξέρανε στην παλιά ΟΑ να τα ξεχάσουν.

NFEEFE":30azkvwa said:
Καλα,κι εγω που πηγα για call center που πηγα?? :rolleyes:
Οχι τπτ αλλο,αλλα αν παρει 5 ατομα για το call center θα γελασει και το παρδαλο κατσικι!!
(εννοειται οτι κανεις λαθος και εγιναν συνεντευξεις και μεταξυ μας συζηταμε οτι δε θα μεινει σχεδον κανενας μας για διαφορετικους λογους..)

Μπορεις να εξηγησεις τι εννοεις για το τηλεφωνικο κεντρο ?