"ταυτότητα"αεροπλανου ΟΑ προς/απο βιεννη

• Thread starter Thread starter alexandra.athens
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αλεξάνδρα μου, όλα πέφτουν και όλα πετάνε. Που έβγαλες το συμπέρασμα ότι τα 737 όλο πέφτουν? :roll:
Όσο για την ανανέωση στόλου με Α320 μάλλον μπερδεύτηκες και νομίζεις ότι μιλάμε για την Aegean? Ποια ανανέωση στόλου θα κάνουν οι ΟΑ??? Εκτός αν θεωρείς "ανανέωση" το short lease 1-2 Airbus από άγνωστη (μέχρι στιγμής) εταιρεία. :?

να σου πω την αληθεια και τα 737 τα φοβαμαι επειδη ολο αυτα πεφτουν(βεβαια αυτο παει με τη λογικη"ολο αυτα υπαρχουν")αλλα και παλι...εξου και o λογος που εγραψα οταν ανανεωσει στολο με 320 και οχι boeing... 8)

Η boeing είναι μια πολύ μεγάλη εταιρεία,και έχει πουλήσει πάρα πολλά α/φη.Λογικό είναι να υπάρχουν και ατυχήματα.Σε ποσοστό όμως,πόσα είναι;Σε ένα site είχα διαβάσει το παρακάτω

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία για τα 737 σε χρήση σήμερα, υπολογίζεται πως ένα 737 απογειώνεται κάθε πέντε περίπου λεπτά κάπου στον κόσμο.

Αν επιλέγεις διαδρομές που καλύπτονται μόνο με Airbus θα έχει λίγες επιλογές...

imaginas":3btdqrrd said:
Σε ένα site είχα διαβάσει το παρακάτω

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία για τα 737 σε χρήση σήμερα, υπολογίζεται πως ένα 737 απογειώνεται κάθε πέντε περίπου λεπτά κάπου στον κόσμο.

Κάθε 5 δευτερόλεπτα ίσως ... :D

...εκτός αν εννοούσε καθε 5 λεπτά απογειώνεται ένα Boeing από το LGAV! :lol:

Αναφερόταν σε 737.Για boeing γενικά πρέπει να παίζει κάθε μισό δευτερόλεπτο,σε όλο τον κόσμο κάποιο απογειώνεται...

Το ξαναλέω φίλε imaginas: Σύμφωνα με τη Boeing, κάθε 4,9 δευτερόλεπτα, κάπου στον κόσμο προσγειώνεται ή απογειώνεται ένα 737. Δεν το λέω εγώ, η Boeing το λέει:
http://www.boeing.com/commercial/737fam ... facts.html (το πέμπτο βελάκι)

Εγώ έγραψα ότι είχα διαβάσει.Το σχόλιο σου,το θεώρησα ως αστείο αφού δεν είχες κάποιο link ή παραπομπή γενικά.

Ως γνήσιος Boeing-ακιας, σιγά μην άφηνα ασχολίαστο το θέμα.

Πηγή των παρακάτω flightglobal.com και boeing.com όπως παρουσιάζονται στη wikipedia.

The 737 is operated by more than 500 Airlines, flying to 1,200 destinations in 190 countries. With over 7000 aircraft ordered, over 5000 delivered, and over 4500 still in service, at any given time there are over 1,250 airborne worldwide. On average, somewhere in the world, a 737 takes off or lands every five seconds. Since entering service in 1968, the 737 has carried over 12 billion passengers over 120 billion km (65 billion nm), has accumulated more than 296 million hours in the air. The 737 represents more than 25% of the worldwide fleet of large commercial jet airliners.

Τα στοιχεία αυτά ισχύουν για μέχρι και το τέλος του 2007. And the story goes on. Έτσι για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις.

Συγνώμη από τους mods για το off-topic.

Αυτό το θέμα ήταν μια ευχάριστη παρένθεση!! Αγαπητη Αλεξάνδρα έγραψες ότι μέχρι τον Απρίλη μπορεί η ΟΑ να βάλουν 320 για Βιέννη?? Πήγαινε χρυσή μου με Austrian να δεις και λίγο την αλλαγή στην ποιότητα της πτήσης!! Τώρα αν έχεις ΄δωρεάν εισητήριο εγώ το hola το βλέπω και Emirates αμα λάχει χαχα :D :D αστειεύομαι... Αλλά για τσάμπα πέτα με ΟΑ , δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν θες πάλι κάτι παραπάνω με αυστριακές.. (μου αρέσει το catering)

Να πληροφορήσω ότι το catering της Austrian στο σκέλος ΑΤΗ - VIE παρέχεται από την Olympic Catering.