Τα νέα και οι αλλαγές στο φόρουμ

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Και ποιος ο λόγος, να κάνεις επεξεργασία σε ένα σου κείμενο μετά από ημέρες ή και βδομάδες; Αν ποστάρεις και δεις ότι έκανες κάποιο λάθος το διορθώνεις άμεσα, αλλά όχι μετά από ημέρες!

Επειδή το τόπικ αφορά και αλλαγές... πάει καιρός που δεν έχουμε δει αλλαγές στις αεροπορικές εταιρίες του κεντρικού μενού. Ίσως θα πρέπει να προστεθούν και άλλες π.χ. airsea lines, HIA κλπ. εκτός βέβαια εάν χρειάζεται χρόνος ωρίμανσης των εταιριών για να μη περιληφθούν κατευθείαν στις εταιρίες του παρελθόντος. :roll:
επίσης εκεί που αναφέρετε τύπους αεροσκαφών αντί για τις εταιρίες θα μπορούσε να γίνεται link είτε στην wikipedia είτε σε site της εταιρίας ώστε η πληροφορία να είναι ολοκληρωμένη.
Όσο για τις νεότερες ειδήσεις δεν ξέρω εάν μπορείτε να παίρνετε μέσω του RBF το δελτίο του αθηναϊκού πρακτορείου...για να υπάρχει συγκεντρωμένη η αεροπορική ειδησιογραφία.

Ευχαριστώ

Φίλε NIKITAS, ευχαριστώ για την ποστ σου. Μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι βρισκόμαστε στην τελική φάση να ανεβάσουμε την νέα έκδοση του airliners.gr στο ιντερνετ. Σε αυτην θα υπάρχουν και οι εταιρίες που ανάφερες, όπως και θα υπάρχει γενική αλλαγή του design. Επίσης η σελίδα θα είναι πλήρες και στην αγγλική και γερμανική έκδοση, οι οποίες έχεουν μείνει αρκετά ... πίσω.

Λίγο υπομονή ακόμη και ότι άλλο υπάρχει ... εδώ ήμαστε ;)

Τέλεια νέα Aki! :D

Ανυπομονώ να δω πώς θα είναι το νέο μας «σπίτι»! Ελπίζω ότι θα έχεις βάλει όλη σου την τέχνη εσύ και οι διαχειριστές για να το κάνετε όσο το δυνατόν καλύτερο..! 8)

Σε πόσο καιρό υπολογίζεις να το έχεις έτοιμο??? :)

Το μεγαλύτερο μέρος είναι έτοιμο. Μερικές λεπτομέρειες πρέπει να ρυθμιστούν. Ελπίζω μέσα στον Ιούλιο να ανέβει η σελίδα. Σε δεύτερη φάση θα γίνουν οι αλλαγές στο φόρουμ.

Α και κάτι τελευταίο..! Ρε συ να κοιτάξεις τώρα με το νέο forum να διορθώσεις και ένα πρόβλημα που νομίζω πως έχουν όλοι! Αυτό με την παράδοση των πμ! Πχ σου έχω στείλει εδώ και 2 μέρες ένα πμ το οποίο παραμένει ακόμη στα εξερχόμενα και δεν ξέρω αν το έχεις λάβει ή όχι!

Ακόμη από τότε που είμαι μέλος στο airliners.gr κάθε φορά αναγκάζομαι να κάνω log in και δεν με κάνει αυτόματα! Πχ με το που μπαίνω στην αρχική σελίδα εκεί που έχει και τις ποιο καινούργιες photos πατάω να διαβάσω ένα post αλλά δεν μπορώ να απαντήσω κατευθείαν μιας και δεν με κάνει αμέσως log in!

Ευχαριστώ…! :D

air_boy":2t0rv74o said:
Αυτό με την παράδοση των πμ! Πχ σου έχω στείλει εδώ και 2 μέρες ένα πμ το οποίο παραμένει ακόμη στα εξερχόμενα και δεν ξέρω αν το έχεις λάβει ή όχι!

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε αυτό. Το PM μένει στα εξερχόμενα μέχρι να το ανοίξει και να το διαβάσει ο παραλήπτης. Αμέσως μετά μεταφέρεται αυτόματα στα απεσταλμένα.

air_boy":30p7kg3q said:
Ακόμη από τότε που είμαι μέλος στο airliners.gr κάθε φορά αναγκάζομαι να κάνω log in και δεν με κάνει αυτόματα! Πχ με το που μπαίνω στην αρχική σελίδα εκεί που έχει και τις ποιο καινούργιες photos πατάω να διαβάσω ένα post αλλά δεν μπορώ να απαντήσω κατευθείαν μιας και δεν με κάνει αμέσως log in!

Έχεις ενεργοποιήσει την εντολή; Αν ναί σβήσε μια φορά όλα τα cookies που υπάρχουν στον σκληρό σου και λογικά δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα.

Τότε κάνε λίγο ακόμη υπομονή... θα έρθουν καλύτερες μέρες ;)