Τα χρώματα της Aegean (livery)

• Thread starter Thread starter alex2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αγαπητέ Avidriver,

Δεν είπα ότι αμφισβητώ τα γραφόμενά σου, απλώς ήθελα να τονίσω την ανάγκη για πιο 'επιβεβαιωμένες' πληροφορίες.

Μιας και το λές, έτσι τόσο σίγουρα, κάτι θα ξέρεις.

george_a":2y1rcqls said:
Αγαπητέ Avidriver,

Δεν είπα ότι αμφισβητώ τα γραφόμενά σου, απλώς ήθελα να τονίσω την ανάγκη για πιο 'επιβεβαιωμένες' πληροφορίες.

Μιας και το λές, έτσι τόσο σίγουρα, κάτι θα ξέρεις.

Δίκιο έχεις. Εγώ όμως μέχρι εδώ μπορώ να γράψω. Αν κάποιος μπορεί και θέλει, ας γράψει παραπάνω :wink:

Η επιβεβαίωση ή η μη, θα γίνει τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου του 2008 από ότι γνωρίζω μέχρι τώρα που σας γράφω.

Avidriver

avidriver έγραψε:
Το logo στο κάθετο σταθερό (στην ουρά κατ' ευφημισμό) θα είναι διαφορετικό. Ο όγκος του θα είναι μικρότερος. Για την ακρίβεια θα συρικνωθεί ο νοητός κύκλος έτσι ώστε να χωρέσουν και να φαίνονται οι γλάροι καλύτερα. (Like Avros and 737s)

αλήθεια είναι αυτό???στα 320 που πετάνε τώρα με τα χρώματα της Α3...θα τα διορθώσουν και αυτά η θα μέινουν έτσι??
regards

Σε αυτό εδώ τα χρώματα μ'αρέσουν υπερβολικά περισσότερο από τα σημερινά, τα γράμματα έτσι και έτσι, όμως το πιο ωραίο είναι το λογοτυπάκι της Star Alliance...

Και ακόμα πιο πολύ το συγκεκριμένο ΑΦ... :)

τα χρωματα της AEGEAN τα θεωρουσα παντα βαρετα. ακομα και της CRONUS μου αρεσαν περισσοτερο και στενοχωρηθηκα με τη συγχωμευση για το λογο αυτο!
αν οχι τωρα τοτε σε λιγα χρονια θα πρεπει να δουμε κατι πιο πρωτοτυπο.
πριν λιγο καιρο προσπαθησα να ανοιξω συζητηση για αυτο με ενα φιλο-υπαλληλο στην AEGEAN και ψιλο ξαφνιαστηκα με την απαντηση του αφου δεν ηξερε και δεν ειχε παρατηρησει ποτε αλλαγες στα liveries των εταιριων.
οσον αφορα την παρενθεση με την Apollo οφειλω να προσθεσω οτι συμφωνω!! και εκπλησομαι ευχαριστα οτι ακομα και σημερα αρεσει σε τοσο κοσμο

Tα χρώματα είναι απλά και ωραία δεν είναι και σαν της KLM αλλά γιατί να χαλάει μεγάλο ποσοστό χρημάτων βάζοντας χρώματα πολλά. Απλό και καλό. Αυτή είναι η γνώμη μου.

dr. manos":ejrc62z4 said:
Σε αυτό εδώ τα χρώματα μ'αρέσουν υπερβολικά περισσότερο από τα σημερινά, τα γράμματα έτσι και έτσι, όμως το πιο ωραίο είναι το λογοτυπάκι της Star Alliance...

Να το δώ και να μήν το πιστεύω... Aegean 787! Κι εμένα μου άρεσε φοβερά τώρα που ΄το έιδα :o

Δεν θα το απεκλεια... Σε περιπτωση που ανοιξει καποιο medium - long haul route ισως αποκτησει μερικα. Ωστοσο, δεν τη βλεπω προς το παρον διατεθιμενη την Α3 να κανει τοσο μεγαλο ανοιγμα...

Και μιας και στα επομενα χρονια η Α3 θα εχει αμιγεστατο Airbus στολο, θα βαλει ξεκαρφωτο και κανενα Boeing .. Ααααααααχχχχχχχχ... Θα μου πειτε και η Lufthansa βαζει ξεκρφωτα τα νεα EMB-190, αλλα η Α3 δεν ειναι η LH!!! :doubt: sorry 4 the off