Πήρε τηλέφωνο μια φίλη μου και λέει δε βγήκε πρόγραμμα και θέλουν να δουν πρώτα τους νέους προορισμούς από Θεσσαλονίκη και μετά θα δουν τις ανάγκες για προσωπικό. Καλή τύχη.
Tίποτα. Αν είχαν γίνει όλο και κάποιος θα το είχε πει και εδώ. Αλλά πολύ ησυχία. Εγώ έστειλα για την Αθήνα. Καλή επιτυχία πάνω. Jenny έχεις ξαναπεράσει και πέρυσι; Ήταν και μια φίλη μου σε ένα μεσημεριανό group και κάτι θυμάμαι για μια κοπέλα με το όνομα σου Μαρία λέγεται η φίλη μου.
Όχι δεν έχω περάσει ξανά. Πρώτη φορά κάνω αίτηση. Για την Αθήνα. Αγγλική φιλολογία τελείωσα και είμαι 26. Εξαρτάται τι εννοείς μικρές. Η εταιρεία θέλει κορίτσια κάτω από 25. Μετά δε τους κάνεις και πολύ γι αυτό και εγώ δεν ελπίζω πια αν και έχω ότι ζητάνε. Εσύ με τι ασχολείσαι; Aν μάθω πάντως κάτι θα το πω εδώ.
26 δεν πιστευω οτι ειναι μεγαλη για αεροσυνοδος εχουν επιλεξει και κοριτσια 29-30 χρονων..αρκει να εχεις οτι ζητουν..! Εγω ειμαι 20 χρονων με 2 γλωσσες που τις εχω τελειωσει και τωρα μαθαινω και τριτη..απο μικρουλα ηθελα να γινω αεροσυνοδος γι αυτο και επεμενα παντα με τις γλωσσες! Μακαρι να πανε ολα καλα και το ιδιο ευχομαι και σε σενα αν οχι δεν πειραζει θα βρουμε αλλες ευκαιριες!