Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Εχουν καλέσει καποια κοπελα για ηρακλειο Κρήτης σε συνέντευξη ;

Λογικα σας ρωτησαν και κατι στα αγγλικα εγω εκει φοβαμαι οτι θα κολλησω ηταν δυσκολη ερωτηση?Οσο πλησιαζει η Δευτερα αγχωνομαι περισσοτερο.

jenny_pap με βαση αθηνα ειμαι..
εμενα παντως στα αγγλικα με ρωτησαν για ποιο λογο θελω να γινω ιπταμενη συνοδος. ειναι πολυ ευγενικες δεν ζητανε τρελα πραγματα αρκει να μην εχεις αγχος.

Ενταξει αμα ειναι μονο αυτο ειναι ευκολο,οπως καταλαβαινεται ειναι το επαγγελμα της ζωης μου και θελω μια ευκαιρεια.Και κατι αλλο πιστευω πως σε αυτην την ερωτηση ο καλυτερος χειρισμος ειναι να πω την αληθεια.

Ναι ειδα και εγω που ειπα την αληθεια, δεν με πηραν. Τελικα δεν παιζει τιποτα ρολο εκει εχω μπερδευτει με ποια δεδομενα διαλεγουν κοπελες.

kekakoy και εμενα το ονειρο της ζωης μου και εγω αυτο τους ειπα την αληθεια! πραγματικα καλη επιτυχια!

Re: Θελω την βοηθεια σας.........

Καλησπέρα,

Θα ήθελα την βοήθειά σας. Μεθαύριο εχω συνέντευξη από Aegean. Γνωρίζετε ποια διαδικασία ακολουθείται ή αν έχετε κάποια συμβουλή θα την εκτιμούσα ιδιαίτερα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα σε όλους,

Γίνονται ακόμα συνεντεύξεις, έχω μεθαύριο, 18/02/2015.(βάση Αθήνα)
Μπορέι κάποιος να βοηθήσει όσον αναφορά την διαδικασία της συνέντευξης?

Διάβασα για ψυχομετρικά τεστ, μέτρηση βάρους/ύψους και 2 ερωτήσεις (γραπτά και προφορικά) στην ξένη γλώσσα που έχεις δηλώσει στο cv.

Υπάρχει κάποιος που να πέρασε πρόσφατα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πηγα σημερα για συνεντευξη.Οντως σε μετρανε κ σ ζηγιζουν.κανεις ενα ψυχομετρικο τεστ κ μεταφραζεις μια προταση και στην προφορικη λες κανα δυο πραγματακια για σενα.
Ειναι πολυ ευκολα.Εγω τα πηγα σχετικα καλα αν κ αγχωθηκα λιγο στα προφορικα.

Γνωρίζει κάποιος τι πρόταση μεταφράζουν; Eίναι πάλι κάτι για ταξίδια και πελάτες. Π.χ Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε να περάσετε καλά.Ήταν κάτι σε αυτό το στυλ;