Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Πίστεψε με ΗΡΩ δεν είσαι η μονή αδικημένη είμαστε πολλές και απ'όλες τις βασεις!!Και εγώ απογοητευτηκα άλλα συγχρόνως χαλάστηκα και με οσα έμαθα από άλλες κοπέλες εδώ!Και επίσης πόσο δίκιο έχεις Flyaway_sky!Από μια τέτοια εταιρία περιμένεις το ανάλογο κύρος την ανάλογη συμπεριφορά και σοβαρότητα αλλά...ΚΡΙΜΑ!

δεν συμφωνω μ αυτα αλλα αυτη ειναι η κατασταση.το να την κραζεις δεν αλλαζεις και κατι.χαιρω πολυ σ αυτη τη χωρα χιλια δυο θελουν αλλαγη...
τεσπα καλη επιτυχια στους εναπομειναντες!

γνωριζει τωρα κανεις αν υπαρχει καποια αεροπορικη που να κανει καποιο open day ;

Θεσσαλονικη ηδη καλεσανε κοπελες για εκπαιδευση οποτε μαλλον το θεμα εχει κλεισει :cry:

Εχει ειδοποιηθει καποια να παει την Δευτερα?? Για Θεσσαλονικη .

Δε τελείωσε το θέμα γιατί έμαθα από γνωστούς πως θα καλούν μέχρι την επόμενη εβδομάδα για εκπαίδευση. Μπορεί να κάλεσαν μερικές προς το παρόν. Για συνεντεύξεις δε γνωρίζω κάτι.

δηλ συνετευξεις τελος Θεσσαλονικη?

Καλησπερα σας
με καλεσαν ως υπταμενη συνοδο στην Κω τέλη μαρτιου, μου ειπαν πως η εκπαιδευση θα ξεκινησει 22 Απριλιου και οτι θα με παρει καποιοσ να με ενημερωσει για τισ λεπτομεριεσ που ακριβωσ να παω και τι χαρτια χρειαζονται αλλα ακομα δεν με εχουν παρει . Ειναι κ καποια αλλη κοπελα που εχει επιλεγει για την κω και αρχιζει μαζι με εμενα ή υπαρχει καποιοσ που να μπορει να με κατατοπησει στο θεμα ? εχω πολυ αγχοσ που δεν με εχουν παρει ακομα για να ξερω τι πρεπει να εχω μαζι μου και πωσ θα ειναι η εκπαιδευση . . Αν καποιος γνωριζει γενικα για το θεμα και μπορει να με κατατοπησει θα το εκτιμουσα πολυ.
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Μάλλον τελείωσαν επειδή και στην αγγελία έλεγε πως η σύμβαση είναι από Απρίλιο άρα λογικά πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι συνεντεύξεις. Όμως και να γινόταν κ άλλη συνέντευξη δε νομίζω να είχε αποτέλεσμα γιατί από ότι είδα ήταν πρόχειρη διαδικασία, πράγμα κάπως ύποπτο. Γνωρίζει κανείς μετά από πόσο καιρό ειδοποιούν συνήθως για εκπαίδευση και αν κάποιος πέρασε τη συνέντευξη ή όχι; Iσχύουν αυτά που λένε;