Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Από την bluebird καλεσανε κάποια κοπέλα για συνέντευξη?

Καλησπέρα. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Αν κάποια κοπέλα επιλεγεί για την εκπαίδευση από την Aegean η εταιρεία καλύπτει τη διαμονή εφόσον δε διαμένει στην πόλη της βάσης;

Για καλαματα εχουν ξεκινησει οι συνεντευξεις?ξερει κανεις?

Λέτε για Θεσσαλονικη να καλέσουν απο βδομάδα έφ όσον τη Δευτέρα 10/3/14 θα ειναι Κέρκυρα ;!

Από οσες κοπέλες ξέρω να στείλαν δεν καλεσανε ακόμα ειναι νωρίς γύρω στις 3 βδομάδες από την λήξη της προθεσμίας . Για ποια βάση έχεις δηλωσει ενδιαφέρον ;;

cloud":1ujqtq89 said:
Καλησπέρα. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Αν κάποια κοπέλα επιλεγεί για την εκπαίδευση από την Aegean η εταιρεία καλύπτει τη διαμονή εφόσον δε διαμένει στην πόλη της βάσης;

Οχι δεν καλυπτει τα εξοδα της διαμονης.

Εννοουσα για την κοπέλα στην blue bird , εκεί έχω κάνει για Aegean δεν ξέρω τι παίζει

Καλησπέρα παιδιά!για την κέρκυρα, πόσες κοπέλες ειδοποιήθηκαν τελικά?εγώ πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά την πέμπτη και μου είπαν ότι δεν ήξεραν πότε θα γίνουν, και επίσης οι συνεντεύξεις σε μία μέρα πραγματοποιούνται?έχω ελπίδα να με καλέσουν από αύριο?

Niaouko η διάρκεια των συνεντεύξεων εξαρτάται από τον αριθμό των υποψηφίων.

Re: Ενημερωτική θεματολογία προσλήψεων αεροσυνοδών

Kαλησπέρα.Εγώ γνώριζα μόνο για της Αθήνας .Πώςμπορώ να κάνω εγγραφή για Θεσ/νικη?

Ευχαριστώ

Iro SKG":2of7tfp2 said:
Η Emirates διοργανώνει open day στη Θεσσαλονίκη.. Καλή Επιτυχία σε όσους αποφασίσουν να πάνε..

Thessaloniki
Date : 15th February 2014
Time : 09:00 AM Sharp
Venue : The Met Hotel
26th October Str