Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
τηλεφώνησα την προηγούμενη βδομάδα στα γραφεία τους και μου είπαν πως όσες πέρασαν συνέντευξη στην Αθήνα θα ειδοποιούνταν μέχρι 28/2..

butterfly":2ez1s3g7 said:
Flyaway sky μήπως ξέρεις πόσοι Έλληνες εργάζονται στην British Airways ως πλήρωμα καμπίνας;
Λογικό είναι να μην είναι πολλοί... Προσωπικά, ταξίδευα μόνο με ΒΑ για πολλά χρόνια στο LHR-ATH-LHR (με τουλάχιστον 3 πέρα-δώθε, τον χρόνο), μια φορά πέτυχα Ελληνίδα και μια φορά Κύπριο στο πλήρωμα, και ξέρω αδελφή φίλης μου (μισή Αγγλίδα, μισή Ελληνίδα) που επίσης είναι CC στην ΒΑ. Γενικά αν τους κάνεις σε παίρνουν, και γενικά στην Αγγλία αν τους κάνεις σε προσλαμβάνουν, δεν είναι τόσο "κολλημένοι" όσο λέγεται σε αυτό το θέμα.

Έκανες αίτηση; :)

γεια σε ολους,μηπως εχει κανει καποιος αιτηση στην etihad για 18 μαρτιου?στειλτε π/μ να μην γεμιζουμε τα ποστ να ανταλλαξουμε πληροφοριες

Καλημέρα σας! Τι έγινε ρε παιδιά την Θεσσαλονίκη την ξέχασαν;;; συμπρωτεύουσα υποτίθεται είναι...:p γνωρίζετε κανέναν που να ειδοποιήθηκε ;

Μπα, τίποτα ακόμη...

Η ΒΑ ζητάει προσωπικό και για το Mixed Fleet. Οι πληροφορίες εδώ: http://gs11.globalsuccessor.com/fe/tpl_ ... &aid=15780
Αν προσέξετε το deadline είναι 18 Μαρτίου του 2013 :shock: εμένα μου ήρθε σήμερα το πρωί το email (έχω εγγραφεί για απευθείας ειδοποιήσεις από το website της ΒΑ), οπότε η πληροφορία είναι... έγκυρη, το link από το σημερινό email τους ισχύει, άρα λογικά έχει γίνει τυπογραφικό... :?

mairi μολις σήμερα ειδοποιήθηκα για τη συνεντευξη που θα γίνει τη Δευτέρα στη Κέρκυρα.

Όσον αφορά για τη ΒΑ, δε μπορείτε να κάνετε αίτηση και στις δύο βάσεις. Αν το κάνετε, και πάρετε ΑD θα σας ρωτήσουν ποια βάση θέλετε να σας βάλουν ως υποψήφιους. Αν πάλι κάνατε για LGW και είχατε αρνητική απάντηση δε μπορείτε να κάνετε για LHR, και το αντίστροφο φυσικά για ένα χρόνο. Δεν είναι δηλαδή ''κάνω και στα δύο και όπου έχω θετική απάντηση''

butterfly":k3o9rb8u said:
Flyaway sky μήπως ξέρεις πόσοι Έλληνες εργάζονται στην British Airways ως πλήρωμα καμπίνας;

Στην ΒΑ εργάζονται αρκετοί Έλληνες. Στο WW είναι γύρω στα 25-30 άτομα, στο EF είναι περίπου στα 15 άτομα και στο MF είναι περίπου 10 άτομα για την ώρα. Τώρα αν συμπεριλάβουμε και αυτούς που είναι μισοί Έλληνες μισοί ο,τι άλλο, και αυτούς που δουλεύουν στα γραφεία, τότε τα νούμερα ανεβαίνουν.

Αιτήσεις από Έλληνες έχει αρκετές, αλλά δυστυχώς λίγοι είναι αυτοί που φτάνουν στο στάδιο της συνέντευξης. Όπως ανέφερε ο/ η angelpan "κολλημένοι" δεν είναι, έχουν την διάθεση να δώσουν την δουλειά στα σωστά άτομα και όντως οι προσλήψεις ξανά- ξεκίνησαν από σήμερα.

ΟΑ277

ΟΑ 277 σ' ευχαριστώ για την απάντηση αλλά τι είναι το WW, το EF και το MF;