Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
καλημέρα!Μόλις μίλησα με τα γραφεία της εταιρείας και μου είπαν πως οι συνεντεύξεις θα συνεχιστούν για ένα μήνα ακόμη...για Κέρκυρα ούτε αυτοι γνώριζαν το πότε ακριβώς ξεκινήσουν...Στην ουσία κανένα νέο μέχρι τώρα...αναμονή και πάλι ¨*
 
καλη επιτυχια να εχουμε ολες....και εμενα μου ειπανε οτι θα γινουν και αλλες συνεντευξεις......
 
Στο κείμενο που μεταφράζουμε τι περιπου λέει; Πφφφφφ εχω αγχωθει
 
Εγώ πέρασα πέρυσι από συνέντευξη στην Αιγαίου, αλλά δυστυχώς δεν με πήραν... Το κείμενο που σε βάζουν να μεταφράσεις είναι πολύ απλό και μικρό, πέρυσι ήταν κάτι σχετικό με ταξίδια. Γενικά το τεστ ήταν εύκολο, η συνέντευξη ήταν πιο δύσκολη, αφού σου έκαναν ερωτήσεις σε όποια γλώσσα έχεις δηλώσει και θυμάμαι ότι ήταν λίγο απότομες οι εξετάστριες. Προφανώς για να δουν πως αντιδράς σε συνθήκες πίεσης.
 
κοριτσια καλησπερα, περασα απο συνεντευξη στην aegean ( αθήνα ) πριν 15 μερες.
μου είπαν ότι θα με ενημερώσουν αν η απάντηση είναι θετική σε μια εβδομάδα,δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο ακόμα . υπάρχει περίπτωση να μην έχουν αποφασίσει ακόμα ?
υπάρχουν κοπέλες που πήραν ήδη θετική απάντηση ?
ευχαριστώ εκ τον προτέρων
αντωνία
 
Κορίτσια σε ρωτάνε και στα αγγλικα και στην αλλη ξένη γλώσσα που δήλωσες ;; Ερωτήσεις ;;!
 
Ναι σε όλες τις γλώσσες που δήλωσες. Εγώ επειδή μιλάω Τουρκικά, μου είπαν να πω κάτι στα Τούρκικα (πχ να παρουσιάσω τον εαυτό μου) γιατί αυτές δεν μίλαγαν οπότε δεν μπορούσαν να μου κάνουν ερωτήσεις. Αλλά στα αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και γερμανικά σε ρωτούσαν διάφορα.
 
Και ποιο ηταν το κείμενο μετάφρασης ;; Και οι λέξεις που χρειάστηκαν για να μεταφράσεις ;!
 
Δεν θυμάμαι πολλά. Μόνο το ότι οι λέξεις ήταν σχετικές με το αντικείμενο, δηλαδή κάτι για το επάγγελμα της αεροσυνοδού και για τα ταξίδια.
 
Δε τα πιστεύω αυτά που διαβάζω εδώ μέσα!!! Τι λέξεις, ποιές λέξεις χρησιμοποιήθηκαν αν σας ρώτησαν στις γλώσσες που έχετε δηλώσει... Εννοείται κ θα σας ρωτήσουν εφόσον τις έχετε δηλώσει. Δεν καταλαβαίνω όμως προς τι το άγχος σας!! Να είστε ειλικρινείς ως προς αυτά που δηλώνετε, γιατί θα φανεί αυτό κ μόνο σε καλό δε θα σας βγει.
 
Top