Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Ενημερωτική θεματολογία προσλήψεων αεροσυνοδών

Όχι, λέγεται open day γιατί αφορά όλους όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν ως πλήρωμα καμπίνας στην εν λόγω εταιρεία. Η Emirates εκπαιδεύει στο Ντουμπάι εξάλλου όσους προσληφθούν. Όλες οι απορίες καλύπτονται την ημέρα αυτή...
Υ.Γ. Εξαιρούνται τα "ψιλά γράμματα"..

Iro SKG καλησπέρα! τι εννοείς λίγο παρακάτω που γράφεις οτι εξαιρούνται τα ''ψιλά'' γράμματα;;; μπορείς να κατατοπίσεις και εμάς τους νέους;;

καλησπέρα, εγώ έχω κάνει αίτηση για Θεσσαλονίκη, αλλά ακόμα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο!
λογικά οι συνεντεύξεις συνεχίζονται κανονικά. μια κοπέλα είχε γράψει ότι γίνονται στην Αθήνα προς το παρόν.. το πότε θα κάνουν για τα υπόλοιπα αεροδρόμια είναι άγνωστο προς το παρόν...

αν καμία κοπέλα έχει ενημερωθεί για Αθήνα ή για άλλη πόλη ας μας πει να ξέρουμε κ εμείς!

συνεχίζονται ακόμα στην Αθήνα? έχουν πάει και πουθενά αλλού?

Διαβάστε λίγο αυτά http://www.cabincrew.com/forums/before- ... s/175463/1 έχοντας εργαστεί στην εν λόγω εταιρεία σας διαβεβαιώνω ότι ισχύουν όλα και κάτι αντίστοιχο απλά σε μικρότερο βαθμό στην Emirates. Όσο για Aegean περιμένουμε ακόμη νέα για άλλες βάσεις εκτός Αθηνών.

φετος συμφωνα με πληροφοριες οι συμβασεις στην αθηνα θα υπογραφουν αρχες απριλιου,συνεπως οι εκπαιδευσεις θα γινουνε μαρτιο.
για επαρχια δεν εχω καποια πληροφορια για τιποτα

Παρότι ήξερα πως γενικά είναι δύσκολα στην Μέση Ανατολή, αυτές οι αναφορές απ' το άρθρο που ανέβασε ο flying Doc είναι σοκαριστικές. Αν δεν έχεις τρομερό οικονομικό πρόβλημα νομίζω δεν αξίζει, όσα λεφτά και να δίνουν, να χαλάσεις την ψυχική σου υγεία και να υποστείς ένα τέτοιο καθεστώς τρομοκρατίας. Πραγματικά όσο περισσότερο διάβαζα, τόσο περισσότερο έμοιαζε βγαλμένο απο βιβλίο του Όργουελ, οι κάμερες, τα τυφλά σημέια, ο έλεγχος σε ποίον θα μιλήσεις, κλπ..

Σίγουρα όταν πας να δουλέψεις κάπου, ιδίως σε μια άλλη ήπειρο, παίρνεις τις αποφάσεις σου και είσαι υπεύθυνος γι αυτές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αυτό το καθεστώς όπως μας παρουσιάστηκε στο άρθρο, θα πρεπε να υπάρχει και να είναι ανεκτό από τον κόσμο της αεροπορίας.

anna_91":xi473o9v said:
Πραγματικά όσο περισσότερο διάβαζα, τόσο περισσότερο έμοιαζε βγαλμένο απο βιβλίο του Όργουελ, οι κάμερες, τα τυφλά σημέια, ο έλεγχος σε ποίον θα μιλήσεις, κλπ...

τρομερή παρομοίωση..όντως θυμίζει 1984 στο full..

Παιδιά καλησπέρα ! Υπάρχει κάτι νεότερο για τις συνεντεύξεις στη Θεσσαλονίκη; Στην Αθήνα εχουν ξεκινήσει; Γνωρίζει κανείς πόσα άτομα θα προσληφθούν;