Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ναι ειχα ξαναπαει. βεβαια δεν τα καταφερα και πολυ καλα στην συνεντευξη και το περιμενα οτι δεν θα με καλεσουν... αν και ολοι τους ηταν αρκετα ευγενικοι μαζι μας και οι ερωτησεις τους ηταν σχετικα ευκολες εγω λογο του οτι ηταν και η πρωτη μου φορα σε καποια συνεντευξη για δουλεια ειχα αγχωθει και ...... κολλησα! :cry:

Elina σε καλεσαν τωρα για συνεντευξη θεσσαλονικη;

Καλησπερα κοριτσια,συγχαρητηρια σε οσες ξεκινουν εκπαιδευση κ καλη αρχη.Ξερει καποια να με ενημερωσει αν καλουν ακομα για συνεντευξεις στην Αθηνα?

Οχι εγω απο Κρητη ειμαι.. δεν ξερω καθολου για Θεσσαλονικη sorry!

Σε καλεσαν δηλαδη για Κρητη;

Elina ευχομαι αυτη την φορα να σε καλέσουν και να μην εχεις καθολου αγχος ! Καλη μας επιτυχια ! Καλη επιτυχια βέβαια και στα κοριτσια που περιμένουν τηλ για συνέντευξη εκτος Κρήτης !

Επειδή έχετε ξανά γράψει για "υπταμένους",εννοείτε για να κάνουν ύπτιο;

οταν με καλεσουν και αν θα ειδοποιησω! ευχαριστω πολυ! Ναι εννοειται αυτην την φορα χωρις αγχος (μονο κακο μπορει να προκαλεσει)..

Καλησπέρα! Κορίτσια εγω ενα έχω να σας πω δεν πρέπει να αγχωνόμαστε τελικά για την aegean γιατί τα κριτήρια τους είναι πολύ περίεργα..Δεν παίζουν ρόλο ούτε πτυχία ούτε πόσες γλώσσες μιλάς..αμα τους αρέσεις εμφανισιακά μετρά...τελικά....