Συντριβή Αirbus A320 με πέντε επιβαίνοντες στη Γαλλία !!!

seven4seven":2lg47cr6 said:
Ωπα! Κι αλλο λογκμπουκ επεσε στο τραπεζι!
Eτσι, έτσι. Το "ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε" είναι η αγαπημένη απάντηση του Νεοέλληνα. :mrgreen:

Υ.Γ.
Εχω 50 ώρες σε ΤΒ-9, μέχρι πόσο μπορώ να μιλάω; :?:

Οσο για το θέμα μας, τα έχουμε ξανασυζητήσει. Αεροπλάνα έπεφταν και προ FBW για διάφορους λόγους, άσε που είμαι βέβαιος ότι το FBW έχει σώσει/εμποδίσει δεκάδες πιλοταράδες με χιλιάδες ώρες πτήσης από το να ρίξουν μόνοι τους το αεροσκάφος.

docORL":2lg47cr6 said:
.Τι καλα θα ηταν να υπηρχε ενα mechanical back-up και για τα ailerons!Για φανταστειτε εναν ιο να αλλονιζει μεσα στο software..... Ανατριχιαστικο, ε?
Καταρχήν ανατριχιαστική είναι η ορθογραφία σου. Δεύτερον, μηχανικά ήταν και τα elevators στην AS261 αλλά είδες τι έγινε. Ενδεχομένως ένα ηλεκτρονικό backup να τους έσωζε :p

Τέλος, όπως είπε και ο φίλος με το διαβολικό όνομα, η έρευνα (hopefully) θα αποδείξει τα αίτια. Ως τότε μπορούν οι κυβερνήτες με τα βαριά λογκμπουκ να παραθέτουν τις εικασίες τους. :mrgreen:

Οvelix, ισως αν σταματισεις να τρως τοσα πολλα αγριογουρουνα, και μεταφερεις περισσοτερα menir, θα γινεις πιο ευγενης.....!
Τελος, οσον αφορα την ορθογραφια μου, δεχομαι μαθηματα, μιας και εκτος απο παντογνωστης αεροπορικων θεματων, αισαι φαινεται και καθηγητης νεοελληνικης γλωσσας....! :twisted:
Οταν κατσεις και διαβασεις λιγακι τα manual της ΑΒ, (μπορω να στα προμηθευσω σε ηλεκτρονικη μορφη), και καταλαβεις "περι τινος προκειται" (μιας και ειμαι απολυτα πεπεισμενος οτι "μισοξερεις"), και καθ'οσον η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας, κατσε κατω και γραψε οτι θελεις. :mrgreen:
Μεχρι τοτε, δεξου οτι υπαρχουν και καποιοι αλλοι, που ξερουν "το αντικειμενο" πολυ καλυτερα απο αυτα που νομιζεις οτι εσυ γνωριζεις.

Βλέπω συνεχίζεται το «ξέρεις ποιος είμαι εγω, ρε». Στα ποστ μου δεν είπα ότι ξέρω τι έγινε, είπα ότι κανείς μας δεν ξέρει τι έγινε και ότι η έρευνα θα δείξει. Ενδεχομένως τα manual της ΑΒ έχουν τις απαντήσεις, δεν τα έχω διαβάσει. Αλλά από την άλλη, ποτέ δεν είπα ότι τα διάβασα.

Εσύ είσαι εκείνος που επικαλείται τη γνώση του και την "ημιμάθεια" των άλλων. Δεν πρόκειται να μπω σε διαγωνισμό ευφυολογήματος (θα χάσεις), ούτε σε διαγωνισμό ωρών πτήσης (δεν έχουν σημασία).

Σημασία έχει ότι στο ποστ σου το οποίο παρέθεσα, επικαλείσαι εικασίες και ανοησίες. Δεν ξέρω αν στον δικό σου κύκλο (των κυβερνητών με τα εκατό καντάρια... γνώση) τα μπλογκ και οι φήμες έχουν το βάρος γεγονότος αλλά στον δικό μου δεν έχουν καμία.

Συγχαρητήρια για τις ώρες πτήσης σου αλλά αυτές μετράνε μόνο στην επετηρίδα σου και τη σύνταξή σου. Εδώ είναι φόρουμ και ο καθένας κρίνεται από αυτά που γράφει. Με τη δική σου λογική, αν ήμουν παπάς θα απαιτούσα από όλους να με πιστέψουν επειδή λέω πάντα αλήθεια. Αλλά είμαι ένας χοντρός γαλάτης που καλά θα κάνει (πώς το είπες να δεις) να μεταφέρει περισσότερα μενίρ. Χοχοχοχο, φοβερά τα αστεία σου. Να τα λες στους επιβάτες σου εν ώρα πτήσης. Ολο και κάποιος (ημιμαθής) θα γελάσει. :mrgreen:

Καταφερατε και παλι το συνηθες,οπως και σε αλλα τοπικ........................ :deadthread:

OVELIX, μια ζωη χοντρος με ριγες στο παντελονι....Χαζουλης και συμπαθης!
Οποτε μαλλον δεν τα βγαζω περα.
Την συμπαθεια μου! :great:

Ευχαριστώ (παρ' ολίγον) εφοπλιστά μου. Και εγώ σ' αγαπάω :mrgreen:

OveLix":3epqw2c5 said:
Βλέπω συνεχίζεται το «ξέρεις ποιος είμαι εγω, ρε».
Εσυ το λες, οχι εγω.

Εσύ είσαι εκείνος που επικαλείται τη γνώση του και την "ημιμάθεια" των άλλων. Δεν πρόκειται να μπω σε διαγωνισμό ευφυολογήματος (θα χάσεις), ούτε σε διαγωνισμό ωρών πτήσης (δεν έχουν σημασία).

Το οτι εισαι ημιμαθης, ειναι γεγονος. Το κακο ειναι οτι δεν το δεχεσαι!

Σημασία έχει ότι στο ποστ σου το οποίο παρέθεσα, επικαλείσαι εικασίες και ανοησίες. Δεν ξέρω αν στον δικό σου κύκλο (των κυβερνητών με τα εκατό καντάρια... γνώση) τα μπλογκ και οι φήμες έχουν το βάρος γεγονότος αλλά στον δικό μου δεν έχουν καμία.

Ανοητος εισαι εσυ, που κρινεις πραγματα που δεν γνωριζεις, η νομιζεις οτι γνωριζεις. Και με "μαγκια" προσπαθεις να επιβληθεις!

Συγχαρητήρια για τις ώρες πτήσης σου αλλά αυτές μετράνε μόνο στην επετηρίδα σου και τη σύνταξή σου. Εδώ είναι φόρουμ και ο καθένας κρίνεται από αυτά που γράφει. Με τη δική σου λογική, αν ήμουν παπάς θα απαιτούσα από όλους να με πιστέψουν επειδή λέω πάντα αλήθεια. Αλλά είμαι ένας χοντρός γαλάτης που καλά θα κάνει (πώς το είπες να δεις) να μεταφέρει περισσότερα μενίρ. Χοχοχοχο, φοβερά τα αστεία σου. Να τα λες στους επιβάτες σου εν ώρα πτήσης. Ολο και κάποιος (ημιμαθής) θα γελάσει.

Οι ωρες πτησης δεν μετρανε ουτε στην συνταξη, ουτε στην επετηριδα. (και αυτο δεν ξερεις),,,,Μετρανε μονο στην γνωση και την πειρα, που μου δινουν το δικαιωμα να γνωριζω κατι παραπανω απο εσενα. :mrgreen:

Άλλο ένα Μπράβο από μένα στους κ. Κυβερνήτες που κατάφεραν να καταστρέψουν ένα επιπλέον θέμα εδώ. Άξιοι!

:deadthread: