ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Θ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Aγαπητέ Θόδωρα, σήμερα διάβασα τον Ευτύχη Βασιλάκη να μας ενημερώνει ότι θέλει να πάρει τις ΟΑ και εάν συμβεί αυτό θα "καταργηθεί" η Αιγαίου και θα έτσι δημιουργηθεί η νέα μεγάλη Ολυμπιακή. Θα μεγαλώσει έτσι και η πίτα για τους σημερινούς υπαλλήλους των ΟΑ που θα έχουν αντιμετωπίσουν μία μαμά εταιρεία που θα θέλει να επενδύσει και σε έλληνες υπαλλήλους. Αφήνει δε να ενοηθεί ότι εάν δεν του δοθούν οι ΟΑ θα σκεφτεί τον τρόπο υπεράσπισης των νομίμων δικαιωμάτων της Αιγαίου... κακό παιδί.. Το ρεπορτάζ των λεγομένων βρίσκεται ήδη ανεβασμένο στο http://www.in.gr

δικό σας

Νομίζω ότι έρχεται το τέλος των δεινόσαυρων νέα εποχή χαράζει.Η Αιγαίου δικαιώνεται.

Αγαπητή κυρία Olga Panou,

Θα μπορούσατε να τεκμηριώσετε τα λεγόμενά σας αντί να "πετάτε" συνθήματα;

Αγαπητή Κα Panou ,
Ποιος είναι ο "δεινόσαυρος" και πώς δικαιώνεται η Αιγαίου????

Η κυρία Πόλυ Πάνου έχει μια ιστορία στο χώρο του τραγουδιού... τραγουδά εξαιρετικά δεκαετίες τώρα και δυστυχώς υπάρχουν ανίδεοι και αστοιχείωτοι που την κρίνουν σαν ξεπερασμένη...

Κυρία Πάνου αφήστε τους, είναι κακεντρεχείς... εγώ παραμένω πιστός θαυμαστής σας εδώ και δεκαετίες... όσο κι αν φαίνετε περίεργο σε μερικούς, μου αρέσουν οι δεινόσαυροι και στο πεντάγραμμο και στην αεροπορία... Οι νεαρές τραγουδίστριες είναι μεν φωνάρες στην εμφάνιση αλλά από φωνή .... Τις αφήνω για τους θλιβερούς επιδειξιομανείς...

Μια που το έφερε η κουβέντα... Σε γνωστό αεροπορικό site εμφανίστηκε κάποια κυρία με ίδιο επώνυμο με εσάς... Μάλλον ένθερμος θαυμαστής του Αντρέα της περιόδου των δεινοσαύρων θα είναι, αν κρίνω από την κωμική συνθηματολογία που χρησιμοποιεί... " Η Aegean τώρα δικαιώνεται"... Σίγουρα θα πρόκειτε για τραγική συνωνυμία...

Ο πιστός θαυμαστής σας...

grX, μην ξεχνάς οτι είμαστε στην Ελλάδα, την χώρα της υπερβολής....

Ρε παιδια μην γελιομαστε, αν προχωρησει αυτο το σχεδιο "δεν θα βρουνε τι να αγορασουνε" το ειπε ο Μάρκος Κανδυλάκης.

manaras":4ngeaw5p said:
κλεμενη φραση απο το jetflight που να μην ξεχνιομαστε απεβληθη αναιτια..ακη

Eίμαι off topic και απολογούμε γιαυτό αλλά όταν διαβάζω για την αναίτια αποβολή του τιτανομεγιστοτεράστιου jetglight συγκινούμε και ενώνω κι εγώ την φωνή μου με τον manaras... Aκη γιατί μας το έκανες αυτό;; Γιατί το απέβαλες το παλικάρι άδικα, πως μπόρεσες και έκανες αυτή την αδικία;;

Ένα μεγάλο εύγε στον manaras που για μια άλλη μια φορά μας θύμισε τον στυλοβάτη του φόρουμ... Jetglght σε αγαπάμε... Άκη φέρτον πίσω!!!

Ξανά sorry για το off αλλά ειδικά σε αυτό το τόσο σοβαρό θέμα η απουσία του μεγαλου jetflight είναι κάτι παραπάνω από φανερή... απλά φανταστείτε τι πανηγύρι θα γινόταν αν έγραφε τώρα ο αρχηγός... Άκη φέρτον πίσω τώρα!!!

Για όλα αυτά που γράφετε υπάρχει σχετικό topic για την πρόταση της Α3 στην κατηγορία "Ιδιωτικοποίηση των ΟΑ". Ας συνεχιστεί εκεί το θέμα για να μην έχουμε 2 topics σε 2 διαφορετικές κατηγορίες για ένα θέμα! Τα σχετικά posts μεταφέρθηκαν στο παραπάνω topic.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.