συνεντευξη στην aegean για τεχνικός

scoobydrainsu

Νέο μέλος (Tourist)
γεια σας,
έχω τελειώσει μηχανικός αεροσκαφών και είχα στείλει το βιογραφικό μου στην aegean, μετά από αγγελία της για Τεχνικούς - Τεχνίτες για το Τμήμα Interior, και έχω συνέντευξη την ερχόμενη εβδομάδα.
καμία συμβουλή; τι περίπου θα περιλαμβάνει η συνεντευξη αν ξέρει κανείς..

scoobydrainsu":6dxgxr5y said:
γεια σας,
έχω τελειώσει μηχανικός αεροσκαφών και είχα στείλει το βιογραφικό μου στην aegean, μετά από αγγελία της για Τεχνικούς - Τεχνίτες για το Τμήμα Interior, και έχω συνέντευξη την ερχόμενη εβδομάδα.
καμία συμβουλή; τι περίπου θα περιλαμβάνει η συνεντευξη αν ξέρει κανείς..
Από ποια σχολή βγήκες?

αυτο ηθελα να ρωτισω και εγω

τεχνικο πανεπιστημιο σοφιας, βουλγαρια

O Κυριος ρωτησε αν κανεις γνωριζει τι ερωτησεις μπορει να τεθουν στη συνεντευξη!
Τι σχεση εχει η σχολη?
Για να τον καλεσουν για συνεντευξη σημαινει οτι πληρει τα προσοντα!
Ωρες ωρες διαβαζω κατι απαντησεις!
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

levantes":liimfaw9 said:
O Κυριος ρωτησε αν κανεις γνωριζει τι ερωτησεις μπορει να τεθουν στη συνεντευξη!
Τι σχεση εχει η σχολη?
Για να τον καλεσουν για συνεντευξη σημαινει οτι πληρει τα προσοντα!
Ωρες ωρες διαβαζω κατι απαντησεις!
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΗΡΕΜΗΣΕ.Ρώτησα απλώς γιατί με ενδιαφέρει το αντικείμενο.Δεν ήταν κάτι άσχετο με το θέμα και ούτε αμφισβήτησε κανείς το επίπεδο της σχολής που τέλειωσε.Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

κοιταξτε, το πτυχίο το έχω, την προυπηρεσια σε αναλογη θέση δεν έχω. δούλεψα ως πωλητης, ως συγκολλητης μεταλλων, αλλα σε αεροσκαφη, όχι. αυτο ίσως αποτελει μειονεκτημα, γι αυτο θελω να τα παω τελεια στην συνεντευξη. εχω ξαναπαει σε συνεντευξεις, διαβασα καποιους βοηθητικούς οδηγους, απεκεί και περα υπαρχει κατι το συγκεκριμενο που πρεπει να προσεξω; η aegean ως εταιρεία ζηταει κατι συγκεκριμενο;

παιδια απο οτι ξερω η συνεντευξη δεν θα ειναι κατι το τρομερο και δυσκολο.ισως ρωτησουν κατι τεχνικο, η βασικες απλες ερωτησεις μηχανολογιας. το τμημα των interiors ασχολειτε με την συντηρηση των καμπινων των Α320/321,RJ100,BOEING 737-300/400.το οικονομικο θα συζητηθει (σε γενικες γραμμες 750-850ΕURO) , ωραριο(5ΜΕΡΟ η βαρδιες).επισεις τα αγγλικα θα παιξουν μεγαλο ρολο.